Garcea și-a primit răsplata: emisiune la Voluntari TV, televiziunea clanului Firea-Pandele, finanțată din bani publici

1
1343
Mugur Mihăescu

Mugur Mihăescu (53 de ani) primește o nouă răsplată pentru serviciile făcute PSD-ului și cauzei anarhisto-conspiraționiste în pandemia de Covid-19. De data asta, una permanentă: o emisiune la Metropola TV, televiziunea finanțată de Consiliul Local Voluntari, controlat de clanul Florentin Pandele (primar) – Gabriela Firea (senator PSD).

După cadoul de Revelion, când a încasat câteva zeci de mii de euro pentru două ore de scălâmbăieli la TVR (tot din bani publici!), Mugur Mihăescu – turnătorul Mihai al „Securității” – trece la nivelul următor: primește o emisiune permanentă. Nu la o televiziune privată, ci la una finanțată 100% din bani publici.

Mugur Mihăescu – alias „Garcea”, alias „Leana lu’ Costel” – revine astfel în televiziune, după o pauză de peste 4 ani. Actorul va modera o emisiune la Metropola TV, televiziunea „patronată” de Florin Pandele, primarul din Voluntari, anunță Pagina de media.

Noua producţie a lui Mihăescu se numeşte „Meriţi” şi va debuta din 10 mai. Emisiunea este un late night show, în care invitaţii îşi vor spune povestea lor.

Mihăescu spune, cu tupeu, că noua lui emisiune „are o deviză clară – educația”, după ce în toată cariera lui a făcut doar anti-educație!

„Este o emisiune care are o deviză clară – educaţia. De asemenea este o emisiune care îşi propune să identifice de ce s-a deprofesionalizat România şi cum să face să o profesionalizăm din nou. «Meriţi» este locul în care vom încerca să scoatem în evidenţă poveşti de viaţă ale oamenilor potriviţi ajunşi în locurile potrivite. Spunem poveşti ale oamenilor care excelează în meseriile lor şi încercăm să-i extragem din «Marea Masă Mută». Îmi propun să fiu vocea acestor oameni!”, a declarat  Mugur Mihăescu.

Metropola TV nu a comunicat suma pe care i-o va plăti lui Garcea.

În ultimul an, televiziunea clanului Firea-Pandele i-a mai angajat, printre alții, pe Alexandru Căutiș (șef de stație) și pe Mădălin Ionescu (realizator de emisiune).

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* VIDEO. Scene înfiorătoare cu anarhistele rusofile. Cerva: „Câta picior i-am tras în cur! I-a sărit curu’ în aer!”. Lovin: „I-am vărsat cafeaua în cap! L-am călcat pe mână!”

Florin Cîțu l-a demis pe Vlad Voiculescu! Ministrului i-a fost fatal ordinul semnat pe șest de adjuncta sa, care pleacă și ea

USR-PLUS condiționează rămânerea la guvernare de plecarea lui Cîțu, după demiterea lui Voiculescu

* Miniștrii USR-PLUS nu vor participa nici azi la ședința de guvern. „Nu mai avem încredere în premierul Cîțu”

VIDEO. Șoșoacă, mahala extremă. Interzisă pentru nepurtarea măștii, a intrat cu forța, ajutată de șoșoc. A pus „bulumacul” în ușă și tot ea a strigat că a fost „bătută”, „învinețintă”. Șoșocul a promis că „rupe ușa”

Radu Moraru vrea să se unească urgent cu Șoșoacă și George Simion, să adune pe Nașul TV toate forțele rusofile, anarhiste. Cică o așa dictatură n-a fost nici sub Ceaușescu!

Șoșoacă simte ceva: “Eu cu bărbatu-meu și Lazarus – se caută motive să fim internați la spitalul de nebuni! Dacă dispărem, căutați-ne la spitalele de nebuni! E posibil să fim internați acolo!”

Firma ex-ministrului Sebastian Vlădescu, judecat pentru corupție, se ocupă de mententanța TIR-ului ATI defectat la „Victor Babeș”. Sincopa a dus la moartea a 3 pacienți Covid

Jurnalistul Mălin Bot l-a executat pe infractorul Dan Andronic! Executorul a extras 3.000 de lei din contul EVZ, după un proces pierdut de mogulul Mafia Media

1 COMENTARIU

  1. Și televiziunea… doamnei (Sic!) Pandele (FlorentinA – ! – Pandele fiind, se știe asta: soțIA – ! – luuu’… GabrieL Firea – ! –, daaaaaaaaaaaaaaaaaa?!!!) face parte din grupul „Latrinelor”-„varaniste”!!!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here