VIDEO. Replici de neam-prost ale deputatului Solomon în șaormerie: „Ia mâna de pe cetățean, că n-avem mască!” / „Băi, Mustafa, ești în România aicea! Băi, panaramă!” / „Am acte că nu trebuie să port mască”

3
2987
PSD-istul Solomon a urlat și amenințat minute în șir, anul trecut, într-o șaormerie din Centrul Vechi, pe motiv că un angajat îi ceruse să-și pună masca de protecție. Solomon a amenințat casierul că-l dă afară și pe polițiști că „am eu grijă de voi“. Apoi, neștiind că a fost filmat, a mințit cu nerușinare

Scena măruntă a unui scandal provocat într-o șaormerie, luni noaptea, de doi deputați PSD cărora li se făcuse poftă de-o „șaorma cu de toate”, este lupa prin care putem vedea de ce a ajuns România unde e acum. Golani fără minte, trepăduși semianalfabeți, produși cu toptanul de un sistem mafiot, au ajuns să împânzească inclusiv Parlamentul. Ei iau deciziile, ei votează legile, ei conduc țara.

Adrian Solomon, un derbedeu cules de prin Bârlad, făcut viceprimar și băgat în Parlament de feudalul PSD de Vaslui, Dumitru Buzatu, a arătat ce se întâmplă când personajele periferice ajung prea repede în centru.

Cum se comportă un “ales al poporului PSD” în Centrul Vechi: gesturi de bulibașă, glume de puștan, aroganță nejustificată

Parlamentarul PSD, care era însoțit de un alt deputat, din același partid și tot din Vaslui – Ioan Irinel Stativă –, a făcut scandal, a insultat pe toată lumea, s-a comportat exact ca un interlop. Apoi, când povestea a devenit publică, a mințit, afirmând că n-a făcut nimic și că e victima unui abuz.

Din nefericire pentru golanul mincinos, au apărut imaginile înregistrate de camerele de supraveghere ale magazinului. Scenele sunt halucinante.

În șaormerie, absolut toată lumea purta corect masca de protecție: casierul, vânzătorii, cei trei-patru clienți. Moment în care apare supraponderalul Solomon, fără mască, și care, cu gesturi largi, de bulibașă, începe să strige din șaormerie către însoțitorii săi rămași afară.

Ca să arate că e șef, bârlădeanul ajuns în șaormeria din Centrul Vechi al Capitalei repetă ca un papagal, să fie sigur că toată lumea pricepe gluma lui subtilă: ”Irinel (Stativă rămăsese afară – n. red.), ia mâna de pe cetățean, că nu avem mască! Ia mâna de pe cetățean, că n-avem mască! Ia mâna de pe el, că nu avem mască! Stați la un metru jumate!”.

Minte de PSD-ist de pe moșia lui Buzatu: “Nu te interesează dacă are dreptul să muncească în România, dar eu, când comand o șaorma în România, îmi iei buletinul?”

Casierul, un angajat care nu era român, îi cere lui Solomon, când îi vine rândul să comande, să-și pună masca de protecție pe care o fâlfâia ostentativ în mână. De aici începe iureșul. Parlamentarul PSD, care mai este și președintele Comisiei pentru Muncă și Protecție Socială din Camera Deputaților, îl jignește și amenință pe angajatul care nu-și făcuse decât datoria: „Băi, Mustafa! (…) Ești în România aicea! (…) Alo, Mustafa! Arată-mi că ai voie să muncești aici! (…) Băi, panaramă! Să vedem ce panaramă de om ești!”.

Stativă a intrat în șaormerie și a încercat să-l calmeze pe primitiv: „Adi, Adi!”.

A apărut paznicul, apoi și polițiștii. La vederea lor, Solomon și-a pus repede masca și a continuat să fie agresiv: „Dacă el mă ia pe mine cu masca, tu îl iei pe el cu cartea verde? (…) Nu te interesează dacă ăsta are dreptul la muncă în România, dar eu să port mască, da? (…) Nu te interesează dacă are dreptul să muncească în România, dar eu, când comand o șaorma în România, îmi iei buletinul?! Nu ți-e rușine? (…) Arată-mi cartea verde a lu ăsta. Dacă el mă ia pe mine cu masca, tu îl iei pe el cu cartea verde?”.

Prins asupra faptului, Solomon minte de îngheață apele: nimic nu e adevărat, totul e o înscenare, va contesta amenzile în justiție

Solomon s-a ales cu o amendă de 1.600 de lei, în primă instanță, pentru scandal în loc public. Ulterior, după ce polițiștii au văzut că el n-a purtat masca de protecție în restaurant, i-au mai aplicat o amendă de 2.000 de lei.

Deputatul, care a negat totul și pretinde că e victima unor abuzuri și înscenări, spune că va contesta amenzile. Conform legii, dacă le va plăti în termen de 24 de ore de la primirea înștiințării, Solomon scapă cu doar 50% din cuantumul total – 1.800 de lei din 3.600.

Fost viceprimar la Bârlad, între 2004-2008, și deputat începând din 2008 – tot timpul din partea PSD –, Adrian Solomon va beneficia și el de pensie specială, după ce 12 ani a votat legi în România. La numărul de mandate pe care le-a adunat, vasluianul Solomon va binemerită de la patrie – pe legislația actuală – o pensie specială de peste 12.000 de lei pe lună. De banii ăștia își poate lua o groază de șaorme! Cu „de toate”!

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

Firea: „Sunt filată, sunt urmărită. Sunt căutată acolo unde, oricum, nu are ce să fie găsit”. Contractele cu turcii sunt beleaua primăriței!

3 COMENTARII

  1. Mizerii umane, jeguri ordinare, sa ma pish pe m–a voastră de ordinari. Cand spui PSD te gandesti la scursuri, Solomon, Stativa, ala de la Suceava de se caca pe el si voia elicopter, Ciordache, porcalaul ala de-i spunea unei deputate ca are poze facand anal, Dracnea, Volguta, etc…toti unul si unul.

  2. Cu asemenea oameni in parlament, tara este in mare pericol!
    De ieri trebuia dat afara din parlament. Nu au dreprul sa decida in numele poporului niste indivizi atat de josnici .

  3. Jigodiile au crezut ca intra intr-o patiserie neaosa,unde masca e sub barbie,de la portar si pana la lucratori!Uite asa,turcul le-a amintit ca in localul sau,el e patron si daca legea il ajuta sa-si pastreze afacerea cu niste masuri minime sanitare,poate da afara din localul sau pe orice derbedeu infumurat,ca nu scrie nicaieri in lege ca parlamentul spagarilor face exceptie!Si asa e si la MC Donald,la KFC,oamenii vor sa-si pastreze locul de munca si au inteles sa respecte legile,legi universal valabile in toata lumea,civilizata!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.