Acasă News "DNA trebuie desființată din temelii!" Borfaşii dau asaltul final asupra Justiței

„DNA trebuie desființată din temelii!” Borfaşii dau asaltul final asupra Justiței

Se întețesc atacurile la adresa Justiției, cu acțiuni tot mai concertate şi cu ținte clare:

  • revocarea procurorului general;
  • decapitarea Înaltei Curți;
  • controlul sau chiar desființarea DNA;
  • paralizarea DIICOT;
  • blocarea Parchetului Militar (cel cu dosarele „Revoluția”, „Mineriadele”, „Marea Gazare din 10 august”);
  • controlul total al CSM;
  • terorizarea procurorilor şi a judecătorilor curajoşi prin Inspecția Judiciară (controlată de Tudorel Toader) şi prin nou-înființata Secție de cercetare a magistraților.

Pentru succesul operațiunii de distrugere a Justiției (şi, prin asta, a statului român), corupții sporesc presiunea mediatică, prin televiziunile şi site-urile propagandei roşii. Duminică seara, de exemplu, avocata Laura Vicol a ridicat nivelul pretențiilor: „Această instituție a DNA-ului trebuie desființată din temelii! Din temelii! Este singura soluție împotriva abuzurilor”.

Solicitarea imperativă a fost făcută la Antena 3, iar nimeni nu a contrat-o, dimpotrivă, tot Corul Penal din studio a susținut pretenția avocatei care reprezintă multe clanuri de interlopi, iar în trecut a apărat-o şi pe Elena Udrea.

loading...

8 COMENTARII

  1. Urata mai e fiinta asta..Parca are capul ala de mort..Urata si la trup si la suflet..Ce de nenorociti are tara asta..O mai fi asa ceva in toata lumea asta , oameni de nimic care se vand pt niste bani interlopilor ca in Romania??

  2. De cand un avocat precum javra asta are dreptul sa isi dea cu parerea despre DNA si sa faca lobby pt desfiintare??Sa-si vada in p ma-sii de linsul ei in c..pe putera mafiota, ca daca era o avocata buna, nu behaia la tv pt bani!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Modifică Setările