„DNA trebuie desființată din temelii!” Borfaşii dau asaltul final asupra Justiței

8
2581

Se întețesc atacurile la adresa Justiției, cu acțiuni tot mai concertate şi cu ținte clare:

  • revocarea procurorului general;
  • decapitarea Înaltei Curți;
  • controlul sau chiar desființarea DNA;
  • paralizarea DIICOT;
  • blocarea Parchetului Militar (cel cu dosarele „Revoluția”, „Mineriadele”, „Marea Gazare din 10 august”);
  • controlul total al CSM;
  • terorizarea procurorilor şi a judecătorilor curajoşi prin Inspecția Judiciară (controlată de Tudorel Toader) şi prin nou-înființata Secție de cercetare a magistraților.

Pentru succesul operațiunii de distrugere a Justiției (şi, prin asta, a statului român), corupții sporesc presiunea mediatică, prin televiziunile şi site-urile propagandei roşii. Duminică seara, de exemplu, avocata Laura Vicol a ridicat nivelul pretențiilor: „Această instituție a DNA-ului trebuie desființată din temelii! Din temelii! Este singura soluție împotriva abuzurilor”.

Solicitarea imperativă a fost făcută la Antena 3, iar nimeni nu a contrat-o, dimpotrivă, tot Corul Penal din studio a susținut pretenția avocatei care reprezintă multe clanuri de interlopi, iar în trecut a apărat-o şi pe Elena Udrea.

8 COMENTARII

  1. De cand un avocat precum javra asta are dreptul sa isi dea cu parerea despre DNA si sa faca lobby pt desfiintare??Sa-si vada in p ma-sii de linsul ei in c..pe putera mafiota, ca daca era o avocata buna, nu behaia la tv pt bani!!

  2. Urata mai e fiinta asta..Parca are capul ala de mort..Urata si la trup si la suflet..Ce de nenorociti are tara asta..O mai fi asa ceva in toata lumea asta , oameni de nimic care se vand pt niste bani interlopilor ca in Romania??

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here