Avocata Clanului Sportivilor și a fugarului Dragomir candidează pe lista PSD Dolj la deputăție. “În partid sunt oameni care iubesc valorile acestui popor”

5
1190

Laura Vicol, printre altele avocata fostului ofițer SRI Daniel Dragomir, a fostei șefe DIICOT Alina Bica și a interlopului Bebino, din Clanul Sportivilor, va candida la alegerile din 6 decembrie pe listele PSD Dolj la un loc în Camera Deputaților. Avocata a explicat pe conturile sale de Facebook și Instagram de ce s-a înregimentat și oficial la PSD: pentru că se simte reprezentată și mândră de acest partid și pentru că, spune ea, tot ce s-a făcut bun în România li se datorează social-democraților.

Plasată pe locul 3 (eligibil) pe lista PSD Dolj (județ unde social-democrații sunt foarte puternici, Oltenia fiind unul din bastioanele “roșii”), candidata e atât de sigură de alegerea sa, încât și-a trecut deja pe conturile de pe rețelele sociale titulatura “Deputat Laura Vicol”.

“PSD a fost întotdeauna partidul celor mulți, aproape de oameni, iar guvernele PSD au dus România în NATO și Uniunea Europeană”

Iată declarația de dragoste a avocatei față de partidul care o reprezintă: “Răspund tuturor celor care m-au întrebat de ce am ales să candidez pe lista PSD în alegerile parlamentare din 6 decembrie:

– pentru că PSD a fost întotdeauna partidul celor mulți;

– a fost cel mai aproape de oameni prin doctrina lui social-democrată;

– pentru că guvernele PSD au dus România în NATO și în Uniunea Europeană;

– pentru că un președinte dat de PSD a reușit pentru ultima dată în istoria acestei țări să coaguleze toate forțele politice într-un consens național (Declarația de la Snagov, din 1995, când Puterea și Opoziția, Ion Iliescu și Corneliu Coposu, s-au așezat la masă și au stabilit împreună parcursul european al României);

– pentru că sub guvernele PSD această țară a înregistrat doar creșteri economice;

– pentru că sub guvernările PSD oamenii de afaceri s-au dezvoltat exprimându-și mereu uimirea și admirația pentru măsurile liberale pe care PSD le-a luat de fiecare dată;

– pentru că în rândul PSD sunt încă oameni care iubesc valorile și istoria acestui popor;

– și poate nu în ultimul rând pentru că este partidul cu cei mai mulți membri din această țară“.

CITIȚI ȘI:

Patriarhul Daniel amenință Guvernul cu mânia divină: “Regimul comunist a căzut, în 1989, la câteva luni după ce a interzis închinarea la sfintele moaște”

VIDEO. Garcea, revoluționarul Securității: „Vă chem în Piața Victoriei! Nu mai suport!”

Încă o murătură artistico-conspiraționistă: agramatul Mihai Mărgineanu. Apără tâmpeniile lui Dan Bittman jignind „turma” și „multele oi senile” care respectă regulile anti-pandemie

5 COMENTARII

  1. Cum” e turcu e si pistolu” normal ca merge la psd, o recomanda pedigree-ul,tinuta si cv-ul !! numai ‘baietii de baieti’ o cauta ! Am incercat sa gasesc unde a terminat Dreptul, nu am gasit defel studiile facute,si nici meritele care ar recomanda- o pentru Parlament , oricum nu ma mira, la ciuma rosie te recomanda hotia si smecheria !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here