Avocata Clanului Sportivilor și a fugarului Dragomir candidează pe lista PSD Dolj la deputăție. “În partid sunt oameni care iubesc valorile acestui popor”

5
1469
Laura Vicol-Ciorbă, "avocata infractorilor", a pus în pericol fondurile UE prin masacrarea legii avertizorilor de integritate, fiind nevoie ca Iohannis să returneze inițiativa legislativă în Parlament

Laura Vicol, printre altele avocata fostului ofițer SRI Daniel Dragomir, a fostei șefe DIICOT Alina Bica și a interlopului Bebino, din Clanul Sportivilor, va candida la alegerile din 6 decembrie pe listele PSD Dolj la un loc în Camera Deputaților. Avocata a explicat pe conturile sale de Facebook și Instagram de ce s-a înregimentat și oficial la PSD: pentru că se simte reprezentată și mândră de acest partid și pentru că, spune ea, tot ce s-a făcut bun în România li se datorează social-democraților.

Plasată pe locul 3 (eligibil) pe lista PSD Dolj (județ unde social-democrații sunt foarte puternici, Oltenia fiind unul din bastioanele “roșii”), candidata e atât de sigură de alegerea sa, încât și-a trecut deja pe conturile de pe rețelele sociale titulatura “Deputat Laura Vicol”.

“PSD a fost întotdeauna partidul celor mulți, aproape de oameni, iar guvernele PSD au dus România în NATO și Uniunea Europeană”

Iată declarația de dragoste a avocatei față de partidul care o reprezintă: “Răspund tuturor celor care m-au întrebat de ce am ales să candidez pe lista PSD în alegerile parlamentare din 6 decembrie:

– pentru că PSD a fost întotdeauna partidul celor mulți;

– a fost cel mai aproape de oameni prin doctrina lui social-democrată;

– pentru că guvernele PSD au dus România în NATO și în Uniunea Europeană;

– pentru că un președinte dat de PSD a reușit pentru ultima dată în istoria acestei țări să coaguleze toate forțele politice într-un consens național (Declarația de la Snagov, din 1995, când Puterea și Opoziția, Ion Iliescu și Corneliu Coposu, s-au așezat la masă și au stabilit împreună parcursul european al României);

– pentru că sub guvernele PSD această țară a înregistrat doar creșteri economice;

– pentru că sub guvernările PSD oamenii de afaceri s-au dezvoltat exprimându-și mereu uimirea și admirația pentru măsurile liberale pe care PSD le-a luat de fiecare dată;

– pentru că în rândul PSD sunt încă oameni care iubesc valorile și istoria acestui popor;

– și poate nu în ultimul rând pentru că este partidul cu cei mai mulți membri din această țară“.

CITIȚI ȘI:

Patriarhul Daniel amenință Guvernul cu mânia divină: “Regimul comunist a căzut, în 1989, la câteva luni după ce a interzis închinarea la sfintele moaște”

VIDEO. Garcea, revoluționarul Securității: „Vă chem în Piața Victoriei! Nu mai suport!”

Încă o murătură artistico-conspiraționistă: agramatul Mihai Mărgineanu. Apără tâmpeniile lui Dan Bittman jignind „turma” și „multele oi senile” care respectă regulile anti-pandemie

5 COMENTARII

  1. Cum” e turcu e si pistolu” normal ca merge la psd, o recomanda pedigree-ul,tinuta si cv-ul !! numai ‘baietii de baieti’ o cauta ! Am incercat sa gasesc unde a terminat Dreptul, nu am gasit defel studiile facute,si nici meritele care ar recomanda- o pentru Parlament , oricum nu ma mira, la ciuma rosie te recomanda hotia si smecheria !

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.