Lazarus face guvern cu Cerva, Chitic și vuvuzeaua RTV! „Mai găsim și alți patrioți. #Reziștii să plece!”

3
2011
Trei cerve și-un cervoi: Cerva - Lazarus - Lovin - Șoșoacă (în buticul online al Lăzărușului)

S-a umflat păsatul în mațul gros al lui Luis Lazarus (53 de ani), bine hrănit de PSD (30.000 de euro doar pentru a răspândi o minciună, anul trecut)! Caraghiosul OTV-ist a avut o revelație: poate face un guvern mai bun decât cel moșit de PNL și USR-PLUS! E drept că pe el nu l-a votat nimeni, dar ce mai contează?!

Luis Lazarus, sâmbătă, în emisiunea Simonei Gheorghe de la România TV (televiziunea fugarului Sebastian Ghiță): „Nu mai negociem, mă, nimic cu acest minister (cel al Sănătății – n. red.)! Plecați acasă! Facem noi Guvernul! Uite, eu cu Dan Chitic și cu Codruța Cerva… și cu tine, Simona Gheorghe! Avem deja patru ministere. Și mai găsim patrioți să facem tot Guvernul… oameni pricepuți. #Reziștii să plece! Că dacă le păsa de popor, făceau România ca soarele sfânt de pe cer!”.

Ultima rostită spre final de Lazarus – „ca soarele sfânt de pe cer” – e desprinsă direct din retorica legionară.

Luis Lazarus – zis „Lăzăruș” – poate conta, deocamdată, doar pe doi „miniștri”: Codruța Cerva și Dan Chitic, săgeți agitate ale propagandei ruse. Și cu el, trei.

Deocamdată, Simona Gheorghe – altădată ziaristă onestă, acum ventilator de minciuni marca RTV – a declinat oferta de a fi „ministresă” în „Guvernul Lazarus”. Dar oferta e încă valabilă, „portofoliul” o așteaptă…

În aceeași emisiune, Simona Gheorghe a promovat în mod repetat un apel la mobilizarea galeriilor echipelor de fotbal din București pentru un protest împotriva Guvernului Cîțu. „Galeriile violente anunță că mâine, de la ora 17.00, vor fi în Piața Universității!”, a anunțat vuvuzeaua RTV-istă, sâmbătă, pe un ton instigator.

Preluând ștafeta de la colega lui, Ioan Korpos – propagandist caricatural al fugarului Ghiță – a continuat opreațiunea de instigare: „Mobilizarea galeriilor la marele protest de mâine…”.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

3 COMENTARII

 1. Eu cu derbedeul asta am avut o chestie personala.
  Lucram pentru o multinationala in alt stat.
  Era o ancheta in desfasurare si asta incerca prin toate tertipurile sa afle amanunte si sa influenteze ancheta.
  Telefoane cu numar ascuns, identitate falsa, cand era politist, cand era procuror, cand era de la MAE..
  Am rezolvat problema numai dupa ce am mers la Consulat.
  Dar daca in locul meu era un alt cetatean? Putea sa fie un om de o alta nationalitate, care sa nu cunoasca realitatile di Romania.
  O puneam de un conflict diplomatic.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here