miercuri, februarie 28, 2024
AcasăMass-mediaDenise Rifai, veninoasă cu Mădălina Dobrovolschi: "... cu Emisiunea Mea, cu Decorul...

Denise Rifai, veninoasă cu Mădălina Dobrovolschi: „… cu Emisiunea Mea, cu Decorul Meu… în patul meu!”

-

Luni seară, de la ora 21.00, Mădălina Dobrovolschi a debutat la pupitrul emisiunii „Legile Puterii”, la Realitatea Plus. Ea i-a luat locul lui Denise Rifai, pe același interval orar (21.00 – 23.00), la două săptămâni după ce aceasta și-a dat demisia de la televiziunea patronată de tandemul Maricel Păcuraru – Cozmin Gușă.

Cu câteva ore înainte emisiunii, cele două jurnaliste s-au întâlnit – întâmplător – la sediul televiziunii din Otopeni. Denise Rifai venise să-și ia „calabalâcul”, Mădălina Dobrovolschi (fostă Pușcalău) își pregătea prima emisiune la Realitatea Plus.

Întâlnirea a fost relatată pe un ton veninos, pe Facebook, de Denise Rifai, furioasă că emisiunea Mădălinei Dobrovolschi se va numi tot „Legile Puterii”, ca pe vremea când era moderată de Denise Rifai.

Aceasta i-a dedicat succesoarei sale (pe care o descrie ca pe o rivală) o melodie a lui Smiley, sugerând că Mădălina Dobrovolschi nu și-a însușit doar „Emisiunea Mea, Denumirea Aleasă de mine, Decorul Meu, Platoul Meu și chiar unii dintre Invitații Mei”, ci și „patul meu, cu muzica mea…”

- Advertisement -

Textul publicat de Denise Rifai

„Astăzi, la amiază, am avut treabă multă! Treaba multă de tot! Și nu cu dl. Cristoiu, așa cum, probabil, v-ați fi așteptat!

Am fost până la Realitatea, deh, moment greu, dar necesar…

Trebuia să-mi recuperez din vasta garderobă. Rochii, pantofi, bijuterii, make-up. Acte! Documente multe! Ca tot omul, dupa 10 ani de activitate, zi de zi.

- Advertisement -

Șiiiiii! Surpriză! Că așa e în viață! M-am întâlnit cu Mădălina Dobrovolschi, deci cu cea care, de astă-seară, și-a propus să intre în casele dumneavoastră cu Emisiunea Mea, cu Denumirea Aleasă de mine, cu Decorul Meu, în Platoul Meu și chiar și cu unii dintre Invitații Mei. Nu zic nimic, judecați dvs.!

Și, ca să vă închei narațiunea, la plecare, doamna prezentator mi-a urat «O seara bună!».

Profit de ocazie, așadar, și îi întorc salutul doamnei prezentator, cu o dedicație muzicală, ca urare de Casă «nouă»! Mă rog, cat de «nouă» poate să fie Casa construită de Mine și de Echipa Mea.

Melodia o știți cu toții! O cântă Smiley!

«În patul meu, pe muzica mea…»

 

Cât despre Noi, o să avem treabă multă! V-am promis doar că vă iau pe toți cu mine!

Și cum am făcut celebră această emisiune și am transformat-o în slotul cel mai vizionat de la Realitatea, mai pot o dată! Cu dvs. lângă mine!”

- Advertisement -

3 COMENTARII

  1. Denis Rifai a ratat o ultima sansa de a se comporta ca o doamna! Plina de venin si de frustrari, sugrumata de complexul „valorii” ei pe care doar ea o observa, duduița Rifai işi pune, ca de fiecare data, mâinile in şold şi revendica, de peste gard, ceea ce crede ea ca-i apartine din curtea Realitatii TV. Ca si cum decorul, numele emisiunii, publicul etc. ar fi existat daca ar fi facut emisiunea de la ea din balcon! Ce spectacol comic, trist si ridicol ne ofera duduia, facandu-ne sa ne bucuram, inca o data, ca am scapat de urletele primitive si mimica rurala a acestei … doamne (ca trebuie sa-i zic cumva!)
    La cealalta extrema, e Madalina Puscalau, o profesionista, inteligenta, pregatita, decenta, agreabila! E singura emisiune care merita urmarita la Realitatea!

  2. Acum am inteles de ce presedintele Iohannis a scos-o afara din palat. Ea trada la Ciuma Rosie plus ca tragea pe nas, impreuna cu alti corupti, tot felul de prafuri si se distra cu Ayahuasca.
    Denise Rifai ar trebui sa intre in politica

  3. Ce sa mai zicem? No coment! Ma tem ca o buna parte din public (din care fac si eu parte) NU o sa te mai urmeze, astfel incat ”succesul” de presa, clamat, va intarzia mult timp sa revina, curand, in favoarea-ti. Pacat!!! Poate ar trebui sa-ti incerci norocul, daca o mai fi posibil si acolo si anume langa Tetelu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -