miercuri, mai 29, 2024
AcasăMainDEMENȚĂ. "Dumnezeu a băgat tot poporul în pușcărie" pentru că "l-a votat...

DEMENȚĂ. „Dumnezeu a băgat tot poporul în pușcărie” pentru că „l-a votat în delir pe Iohannis” / „Miracol: diaspora s-a dus într-un arest mai sever” / „Ați văzut ce botnițe mari și-au pus Iohannis și-ai lui?”

-

Președintele PNȚCD, Aurelian Pavelescu, cel care a confiscat un partid istoric și l-a dus la extincție politică, își continuă delirul mistico-paranoid, care ar necesita tratament de specialitate.

Pavelescu, aliatul PSD, vede în pandemia de coronavirus o „justiție divină”, o pedeapsă binemeritată pentru un popor care care „i-a idolatrizat pe Kovesi, Coldea, Lazăr, Stanciu” și „i-a votat în delir pe Iohannis și locotenenții lui”.

„Cine mai poate nega miracolul? Dumnezeu a băgat tot poporul în pușcărie, arest la domiciliu!”, jubilează avocatul devenit mare fan al PSD.

„Tot prin miracol”, zice Pavelescu, „diaspora, cea mai vehementă până ieri, s-a dus direct în carantină, un arest ceva mai sever”.

- Advertisement -

„Iar, pentru ca pedeapsa să fie completă, Dumnezeu a pus poporului măști, adică botnițe la gură, că prea s-a spurcat în necredință”, delirează Pavelescu. Acesta are și dovada supremă a pedepsei divine: „Ați văzut ce botnițe mari și-au pus Iohannis și-ai lui?”.

Mesajul lui Aurelian Pavelescu (Facebook, 28 martie)

„TERAPIA LUI DUMNEZEU PRIN JUSTIȚIE DIVINĂ: TOT POPORUL LA PUȘCĂRIE! UNDE SUNT AZI MCV-UL, COMISIA DE LA VENEȚIA, GRECO, PROCURORII ȘI COMISARII?

Ani și ani, adus la turbare de propaganda urii, văzând sub ochii lui abuzurile înfiorătoare din justiție cu procurori, judecători și securiști băgând la pușcărie oameni nevinovați și terorizând o țară-ntreagă, poporul i-a idolatrizat pe Kovesi, Coldea, Lazăr, Stanciu, votându-l în delir pe Iohannis și locotenenții lui – ei erau Dumnezeu! (…)

- Advertisement -

Acum, când a venit coronavirusul, unde mai este MCV-ul? Unde mai sunt comisarii cu «statul de drept»? Ce mai fac Comisia de la Veneția și GRECO? Nici fonfănitul de la justiție nu mai spune nimic despre desființarea SIIJ, că nu mai interesează pe nimeni! Nici Iohannis nu mai zice de «anti-corupție», «independența justiției», ci, din contră, că Parlamentul PSD-ist e bun, că să fie unitate și solidaritate, că nu sunt bune criticile să nu se sperie populația: nu mai este bună «emoția colectivă», d-le Președinte?

Cine mai poate nega miracolul? Dumnezeu A BĂGAT TOT POPORUL ÎN PUȘCĂRIE, AREST LA DOMICILIU! Diaspora, cea mai vehementă până ieri, tot prin miracol, s-a dus direct în carantină, un arest ceva mai sever, iar alții nici măcar n-au mai ajuns, că n-au mai avut voie. Iar, pentru ca pedeapsa să fie completă, Dumnezeu a pus poporului măști, adică botnițe la gură, că prea s-a spurcat în necredință (vă amintiți, peste toate, și de referendumul pentru familie?). Ați văzut ce botnițe mari și-au pus Iohannis și-ai lui?

Și, culmea culmilor, prin mâna cui a dat Dumnezeu ordinul pușcăriei pentru întregul popor? Chiar prin mâna călăilor de ieri! Nu e justiție divină? Și e doar începutul. Va vedea poporul cum este cu justiția divină, că justiția oamenilor este praf și pulbere în fața mâniei lui Dumnezeu, că l-a mâniat pe Dumnezeu!”

- Advertisement -

13 COMENTARII

 1. cazul lui pavelescu este de competenta psihiatrilor! Dupa ce te/ai improprietarit cu un patid istoric sa/l pui la dispozitie Pesedeului!! este o josnicie fara margini! Nu e cazul ca in zilele acestea sa facem polemici politice, dar nici nu poata fi trecuta cu vederea deraierea( nu diareea) a lui Pavelescu!

 2. Nu ma intereseaza cine pe cine a votat, nu ma pricep la pedepsele divine dar, pentru nemernicia cu placuta suedeza trebuia o rasplata de undeva. Admitem ca a intrat in tara masina cu placuta suedeza si ramanea pana expira valabilitatea inmatricularii numarului. Presa ar fi dat stirea cu m..e psd si restul pe internet. Dar sa ajunga barbati si femei langa copii la proteste sa strige m..e psd e descalificant. Poti sa ai 7 facultati si 5 doctorate daca ai ajuns sa strigi pe strada m..e psd si al tau copil te priveste cum strigi la protest m…e psd si incepe sa strige si el apoi, sa stii ca desi ai 7 facultati valorezi cat un gunoier needucat incapabil sa-si pregateasca pt o viata frumoasa si demna propriul copil. Romanasii nu prea stiu ce sa faca la proteste politice. Ei stiu doar sa strige m..e psd sau sa danseze ,,dansul pinguinului,,! Si de la m..e psd s-a ,,raspuns,, indata cu pisoarul pe diaspora. Politica inseamna educatie. Daca ai votat niste needucati cauti solutii politice sa-i schimbi si nu te dezbraci de chiloti, intelectualule! Greseala fiind facuta, de acum politica se face doar cu… ,,m_isti,,!

  • Auzi bai, asta NO NAME, tu vorbesti de educatie si civilizatie, cand uita’te la limbajul tau de mahala (Ferentari, Rahova, Pantelimon … ) ?! Tu incearca sa iei lectii de exprimare, comportament, atitudine civica … pentru ridicarea nivelului tau, nu veni si’i categorisii tu pe cei din Piata Victoriei Buc cand tu de fapt esti un biet microb / viermus pe langa marea majoritate a celor care au fost / s’au perindat pe acolo (exclud ‘infiltratii’ si cei asemanatori tie !) ! Scarba …

 3. Cum a fost posibil acest avocāțel? Avocat, zic bine?8
  Avocat, da. Dar din stirpea lui Bolcaş, gaulaiterul lui Vadim Napoleon. Cu un astfel de delir cred ei că fac politică. Şi cu incompetenți. Şi de o parte şi de alta a băncilor Parlamentului.
  Pavelescu vorbeşte de Dumnezeu!? Ptiu Drace!

 4. Piticul asta comuist e simplu de linistit – trebuie legat de un stalp si alimentat fortat cu 1 kg de prune, dupa care i se toarna pe gatlej 2 beri reci… si dupa aia stam la 10 metri distanta de el si ne distram…

 5. Bai vierme / limbrik pestilential rosu, avorton jegos (te’a scapat ma’ta in groapa de baligar a vitelor), scursura mizerabila … , cum ai curajul sa’l bagi in mizeriile tale pe Dumnezeu, mai diavole ce esti ?! Sictir virus morbid tu si toti cei asemenea tie, cu toti cei care va poarta genele malefice ! Subspecii ca voi ar trebui gazate, arse si bagate in pamant la peste 3 m adancime, precum la pesta poircina africana, KKt cu ochi scarbos !!!

 6. Domnule Cartianu, ce parere aveti, ar trebui o ordonanta militara despre ordinea si siguranta in mediul rural? Va dati seama daca oamenii de la sate nu isi cultiva pamantul pentru productia hranei de subzistenta de teama ca se vor fura legume si alte recolte din camp vor ajunge sa moara de foame si nu de coronavirus! Ar trebui ca autoritatile sa interzica accesul pe camp agricol persoanelor care nu au titlu de proprietate pe sole respective dar sa stabileasca si modalitatea cum vor fi hraniti romanii care au revenit din diaspora.

 7. Pavelescule, tu asa l-ai maniat pe Dumnezeu ca te-a pierdut, smintindu-te in asa hal incat ai ajuns prizonierul propriului tau infern si tinta milei crestine a poporului roman. Citesc romanii in izolare ce sminteli iti ies pe gura, isi fac cruci si se roaga sa nu isi piarda mintile ca tine. Istericalele tale satanice nu enerveaza pe nimeni, tot ceea ce simtim fata de tine este mila.

 8. TOCMAI EI VORBESC DE ABUZURI !

  Dar ce face primarul PSD-ist HRIȚCU GHEORGHE din comuna Scobinți jud Iași cum se numește:

  Deposedează bătrînii de terenuri, le vinde ,apoi îi duce forțat la spitalul de paleați. Bineînțeles cu ajutorul poliției.

  La fel face și cu persoanele cu handicap. Le falsifică documentele de proprietate, le vinde proprietățile, apoi le duce la spitalul de paleați.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -