Ayahuasca să fie motivul demisiei? Mădălina Dobrovolschi a plecat în aceeași zi cu SPP-istul care se droga la Vanessa!

11
13242
Mădălina Dobrovolschi - gen. Gabriel Crețu

De ce a demisionat, totuși, Mădălina Dobrovolschi? O coincidență bizară duce bănuielile într-o zonă incendiară: fosta purtătoare de cuvânt a Președintelui României s-ar fi intersectat cu ședințele de drogare organizate de fostul șef de la „Doi și-un sfert”, Gelu Oltean, și de partenera sa Vanessa Youness.

Joi, 19 decembrie, Mădălina Dobrovolschi a anunțat sec, pe Facebook: „Este adevărat. Am demisionat. Se încheie o etapă frumoasă din viața mea profesională, pentru care îi mulțumesc domnului președinte. Îi mulțumesc pentru încredere, susținere și ocazia de a învăța mai mult! Este momentul să mă pregătesc pentru noi proiecte”.

Tot joi, 19 decembrie, generalul-locotenent Gabriel Crețu, adjunctul șefului Serviciului de Protecție și Pază (SPP), a fost trecut în rezervă de președintele Klaus Iohannis.

La scurt timp, a fost aflat motivul bruștei eliminări din SPP a generalului Crețu: acesta se număra printre cele 42 de persoane găsite de anchetatori în momentul descinderii la clinica din orașul Răcari (județul Dâmbovița), unde erau organizate ceremonii spirituale „șamanice”. Era folosită ayahuasca, o băutură tradițională folosită de triburi amerindiene și care are ca bază DMT (dimethyltryptamine) – o substanţă psihoactivă endogenă, care produce puternice halucinaţii vizuale. Altfel spus, un drog de mare risc.

Clinica le aparținea lui Gelu Oltean și partenerei sale, Vanessa Youness.

Există șoapte care spun că și Mădălina Dobrovolschi a ieșit din schema Cotrocenilor, la fel de subit, în aceeași zi cu generalul Crețu, din același motiv: ayahuasca! Mai exact, clinica de la Răcari a tandemului Gelu Oltean – Vanessa Youness.

Jurnalistul-tonomat Victor Ciutacu (România TV): „N-aș vrea să fiu răutăcios, că de sărbători suntem toți mai buni, da’ fosta domnișoara Pușcalău, ex-colega mea din frageda ei pruncie, n-a ieșit cumva la pensie pe retreat cu ayahuasca? Altfel, dacă bagă orânduirea prin lege antidopingul obligatoriu, se restructurează natural aparatul de stat”.

Publicația Catavencii.ro merge chiar mai departe, insinuând că generalul Crețu s-ar fi aflat la clinică pentru a asigura protecția Mădălinei Dobrovolschi! „Rămâne de văzut dacă este chiar o coincidență că și Crețu, și Dobrovolschi s-au cerut afară fix în aceeași zi sau Gabriel Crețu se afla la vila Vanessei Youness tocmai pentru a asigura paza și protecția codemisionarei sale”, a scris Catavencii.ro.

Până la lămurirea situației, rămâne strania coincidență: demisia de la Cotroceni a Mădălinei Pușcalău + eliminarea din SPP a generalului Gabriel Crețu în aceeași zi, cu aceeași suspectă lipsă de explicații.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

Dedesubturile demisiei bruște a Mădălinei Dobrovolschi. De ce a plecat de la Palat?

11 COMENTARII

  1. „o substanţă psihoactivă care produce puternice halucinaţii vizuale. Altfel spus, un drog de mare risc. ”
    Propozitia de mai sus a fost scrisa de o persoana care nu stie ce vorbeste .

    – drog = substanta care produce dependenta .

    Ayuashca este descrisa din antichitate ca fiind o punte ce leaga constientul de subconstient ,destinata exclusiv consumului de catre eruditi ,pentru o mai buna intelegere a diferitelor functii si perceptii ascunse ale mintii, fiind produsa in mod natural de catre creier . Sa numesti asa ceva drog trebuie ori sa fi foarte ingust, ori rau intentionat.

  2. Dle/Dna „Mata Mare”, unde ati gasit dvs acea ” definitie” a drogului ? Conform teoriei dvs „superdocte”, tigarile si bauturile alcoolice ar trebui sa fie considerate droguri, nu-i asa? Va recomand ca, inainte de a va mai etala „vasta cultura”, sa faceti efortul de a citi si a va documenta temeinic, altfel nu veti face decat sa va expuneti crasa incultura!

  3. Si inca ceva, mai lucrati si la gramatica, pe ici pe colo… (ex: forma corecta a verbului „a fi” la modul conjunctiv, persoana a doua singular, este SA FII, nicidecum SA FI! La timpul trecut, intr-adevar se spune si se scrie SA FI FOST. Tot cu un singur I se mai scrie si in alte situatii, dar deja este un efort prea mare ptr cineva care, probabil, nu si-a petrecut prea multi ani din viata prin scoli, avand desigur alte treburi mai bune de facut…)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here