sâmbătă, aprilie 20, 2024
AcasăDezvăluiriAyahuasca să fie motivul demisiei? Mădălina Dobrovolschi a plecat în aceeași zi...

Ayahuasca să fie motivul demisiei? Mădălina Dobrovolschi a plecat în aceeași zi cu SPP-istul care se droga la Vanessa!

-

De ce a demisionat, totuși, Mădălina Dobrovolschi? O coincidență bizară duce bănuielile într-o zonă incendiară: fosta purtătoare de cuvânt a Președintelui României s-ar fi intersectat cu ședințele de drogare organizate de fostul șef de la „Doi și-un sfert”, Gelu Oltean, și de partenera sa Vanessa Youness.

Joi, 19 decembrie, Mădălina Dobrovolschi a anunțat sec, pe Facebook: „Este adevărat. Am demisionat. Se încheie o etapă frumoasă din viața mea profesională, pentru care îi mulțumesc domnului președinte. Îi mulțumesc pentru încredere, susținere și ocazia de a învăța mai mult! Este momentul să mă pregătesc pentru noi proiecte”.

Tot joi, 19 decembrie, generalul-locotenent Gabriel Crețu, adjunctul șefului Serviciului de Protecție și Pază (SPP), a fost trecut în rezervă de președintele Klaus Iohannis.

La scurt timp, a fost aflat motivul bruștei eliminări din SPP a generalului Crețu: acesta se număra printre cele 42 de persoane găsite de anchetatori în momentul descinderii la clinica din orașul Răcari (județul Dâmbovița), unde erau organizate ceremonii spirituale „șamanice”. Era folosită ayahuasca, o băutură tradițională folosită de triburi amerindiene și care are ca bază DMT (dimethyltryptamine) – o substanţă psihoactivă endogenă, care produce puternice halucinaţii vizuale. Altfel spus, un drog de mare risc.

- Advertisement -

Clinica le aparținea lui Gelu Oltean și partenerei sale, Vanessa Youness.

Există șoapte care spun că și Mădălina Dobrovolschi a ieșit din schema Cotrocenilor, la fel de subit, în aceeași zi cu generalul Crețu, din același motiv: ayahuasca! Mai exact, clinica de la Răcari a tandemului Gelu Oltean – Vanessa Youness.

Jurnalistul-tonomat Victor Ciutacu (România TV): „N-aș vrea să fiu răutăcios, că de sărbători suntem toți mai buni, da’ fosta domnișoara Pușcalău, ex-colega mea din frageda ei pruncie, n-a ieșit cumva la pensie pe retreat cu ayahuasca? Altfel, dacă bagă orânduirea prin lege antidopingul obligatoriu, se restructurează natural aparatul de stat”.

- Advertisement -

Publicația Catavencii.ro merge chiar mai departe, insinuând că generalul Crețu s-ar fi aflat la clinică pentru a asigura protecția Mădălinei Dobrovolschi! „Rămâne de văzut dacă este chiar o coincidență că și Crețu, și Dobrovolschi s-au cerut afară fix în aceeași zi sau Gabriel Crețu se afla la vila Vanessei Youness tocmai pentru a asigura paza și protecția codemisionarei sale”, a scris Catavencii.ro.

Până la lămurirea situației, rămâne strania coincidență: demisia de la Cotroceni a Mădălinei Pușcalău + eliminarea din SPP a generalului Gabriel Crețu în aceeași zi, cu aceeași suspectă lipsă de explicații.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

Dedesubturile demisiei bruște a Mădălinei Dobrovolschi. De ce a plecat de la Palat?

- Advertisement -

11 COMENTARII

  1. „o substanţă psihoactivă care produce puternice halucinaţii vizuale. Altfel spus, un drog de mare risc. ”
    Propozitia de mai sus a fost scrisa de o persoana care nu stie ce vorbeste .

    – drog = substanta care produce dependenta .

    Ayuashca este descrisa din antichitate ca fiind o punte ce leaga constientul de subconstient ,destinata exclusiv consumului de catre eruditi ,pentru o mai buna intelegere a diferitelor functii si perceptii ascunse ale mintii, fiind produsa in mod natural de catre creier . Sa numesti asa ceva drog trebuie ori sa fi foarte ingust, ori rau intentionat.

  2. Dle/Dna „Mata Mare”, unde ati gasit dvs acea ” definitie” a drogului ? Conform teoriei dvs „superdocte”, tigarile si bauturile alcoolice ar trebui sa fie considerate droguri, nu-i asa? Va recomand ca, inainte de a va mai etala „vasta cultura”, sa faceti efortul de a citi si a va documenta temeinic, altfel nu veti face decat sa va expuneti crasa incultura!

  3. Si inca ceva, mai lucrati si la gramatica, pe ici pe colo… (ex: forma corecta a verbului „a fi” la modul conjunctiv, persoana a doua singular, este SA FII, nicidecum SA FI! La timpul trecut, intr-adevar se spune si se scrie SA FI FOST. Tot cu un singur I se mai scrie si in alte situatii, dar deja este un efort prea mare ptr cineva care, probabil, nu si-a petrecut prea multi ani din viata prin scoli, avand desigur alte treburi mai bune de facut…)

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -