Mișcări la Realitatea Plus: Mădălina Dobrovolschi în locul lui Denise Rifai, Oreste se întoarce la ora 23.00

2
4077
Mădălina Dobrovolschi

La mai bine de trei luni de la demisia sa bruscă de la Palatul Cotroceni, unde era purtătorul de cuvânt al președintelui Klaus Iohannis, Mădălina Dobrovolschi (fostă Pușcalău) revine în televiziunea. Nu la B1 TV, unde a activat până în 2016, ci la Realitatea Plus.

Mădălina Dobrovolschi și-a anunțat revenirea printr-un mesaj pe Facebook:

„Dragii mei, îmi era dor de televiziune, așa că m-am hotărât să revin. Îmi era dor de voi, telespectatorii mei, așa că m-am decis să vă fiu din nou aproape. De luni ne vedem la Realitatea Plus, de la ora 21, la «Jocuri de Putere». Trăim o criză cum nu cred că ne-am imaginat mulți dintre noi. Avem mai multă nevoie decât oricând de informații corecte, de răspunsuri oneste, de surse de încredere care să facă un pic de lumină în acest amalgam în care suntem prinși cu toții. De luni ne revedem la TV!”

Așa cum sună mesajul, se părea că Mădălina Dobrovolschi i-a luat emisiunea lui Oreste Teodorescu – „Jocuri de Putere” (care până acum un an era realizată de Rareș Bogdan). Dar e o eroare în textul fostei angajate de la Cotroceni: ea nu va modera „Jocuri de Putere”, ci „Legile Puterii”, emisiunea pe care până la acum două săptămâni era realizată de Denise Rifai.

De luni, 30 martie, Mădălina Dobrovolschi va intra în direct zilnic de la ora 21.00, iar Oreste îi va urma de la ora 23.00.

Grila Realitatea Plus va arăta astfel:

  • 21.00 – 23.00: „Legile Puterii” (realizator: Mădălina Dobrovolschi)
  • 23.00 – 01.00: „Jocuri de Putere” (realizator: Oreste Teodorescu).

Demisia subită de la Cotroceni

După 3 ani la Cotroceni, Mădălina Dobrovolschi a demisionat, pe 19 decembrie, din funcția de purtător de cuvânt al președintelui Klaus Iohannis.

A fost o demisie subită, neexplicată de Președinție și expediată de demisionară în câteva rânduri, pe profilul său de Facebook:

„Este adevărat. Am demisionat. Se încheie o etapă frumoasă din viața mea profesională, pentru care îi mulțumesc domnului președinte. Îi mulțumesc pentru încredere, susținere și ocazia de a învăța mai mult! Este momentul să mă pregătesc pentru noi proiecte”.

Mădălina Dobrovolschi a demisionat de la Cotroceni exact în ziua în care generalul-locotenent Gabriel Crețu, adjunctul șefului Serviciului de Protecție și Pază (SPP), a fost trecut în rezervă de președintele Klaus Iohannis. La scurt timp, a fost aflat motivul bruștei eliminări din SPP a generalului Crețu: acesta se număra printre cele 42 de persoane găsite de anchetatori în momentul descinderii la clinica din orașul Răcari (județul Dâmbovița) ce aparținea tandemului penal Gelu Oltean – Vanessa Youness. la clinică erau organizate ceremonii spirituale „șamanice” și era folosită ayahuasca, o băutură tradițională folosită de triburi amerindiene și care are ca bază DMT (dimethyltryptamine) – o substanţă psihoactivă endogenă, care produce puternice halucinaţii vizuale. Altfel spus, un drog de mare risc.

A circulat informația, niciodată confirmată oficil, că la ședințele cu ayahuasca a participat și Mădălina Dobrovolschi, fapt care l-a înfuriat pe Klaus Iohannis, când a aflat.

2 COMENTARII

  1. trebuie sa manance si gura ei ceva !!!…acum putem sta linistiti „suntem pregatiti”…interesanta declaratie!..deci avem spitalul de campanie „Mobile Army Therapy Hospital”..mai pe scurt M*A*T*H !!!…suntem pregatiti !!!.. asteptam actorii…!!!..poate incepe serialul!!..doamne ajuta!…

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.