Dăncilă, mama hoţilor de voturi. Merge tot pe mâna celor care i-au furat în alegeri pe românii din Diaspora: Meleşcanu, Intotero, Corlăţean, Carmen Dan

2
1837

Vasilica Dăncilă rămâne în continuare marioneta clanurilor penale şi a baronilor PSD. Cu Liviu Dragnea intrat în puşcărie, ea joacă acum pe cartea mironosiţei, se preface că-şi pune cenuşă-n cap după votul masiv pro-justiţie din 26 mai şi pretinde că partidul condus de Liviu Dragnea din puşcărie şi-a învăţat lecţia.

În realitate, PSD este exact ca înainte de condamnarea lui Liviu Dragnea. Mişcările cosmetice anunţate de Viorica Dăncilă nu fac decât să-i aţâţe şi mai tare pe românii care au votat în număr imens împotriva PSD-ALDE şi a politicii de cumetrie.

Dar Dăncilă nu face de capul ei ce face. Ea are misiunea de a lungi viaţa Guvernului pe care îl conduce, ştiind prea bine că după aceea va fi istorie, şi nu orice fel de istorie. Una a promiscuităţii politice fără egal.

Cei patru care au speriat Vestul

Unul dintre cele mai grave lucruri făcute de Dăncilă după condamnarea lu Dragnea a fost promovarea celor care au sabotat dreptul la vot a peste 4 milioane de români din Diaspora.

Primul şi cel mai vinovat este Teodor Meleşcanu, ministrul de Externe. El a fost vinovat şi în turul 2 al alegerilor prezindenţiale din 2014, şi în alegerile din 26 mai. Practic, responsabilul principal pentru organizarea alegerilor în străinătate. Cu toate acestea, realitatea din teren a arătat că Meleşcanu a contribuit decisiv la blocarea românilor la vot.

Al doilea mare vinovat este Natalia Intotero, fost ministru al Românilor de Pretutindeni, care n-a mişcat un deget pentru… românii de pretutindeni cât a fost ministru astfel încât dezastrul din 26 mai să fie prevenit. Mai mult, după ce românii au trântit-o la vot şi n-a fost aleasă europarlamentar, Intotero vrea să revină la „Ministerul Diasporei” ca şi când nimic nu s-ar fi întâmplat! Iar Dăncilă o susţine, sfidând milioanele de români… „de pretutindeni”. De fapt, cu sau fără ea, acest minister trebuie desfiinţat! Nu doar că nu face nimic pentru Diaspora, ba chiar o sabotează ca şi când ar fi duşmanul României.

Nu în ultimul rând, Dăncilă l-a scos de la naftalină pe Titus Corlăţean, fost ministru de Externe înainte de Meleşcanu, la turul 1 al alegerilor prezidenţiale din 2014. Dezastrul de atunci l-a făcut să-şi dea demisia pentru că a încălcat dreptul la vot a milioane de români.

Ulterior, Parchetul a început urmărirea penală împotriva sa pentru posibile infracţiuni legate de sabotarea procesului electoral, dar a fost salvat de parlamentarii PSD şi ALDE, care au blocat cererea DNA de urmărire penală a fostului ministru de Externe.

Iar acum, ca şi în cazul Nataliei Intotero, Dăncilă vrea să-l premieze şi pe Corlăţean pentru atacul la Diaspora cu un post de vicepremier în Guvernul post-Dragnea. Surse politice afirmă însă că preşedintele Iohannis nu-i va accepta pe Corlăţean şi Intotero în noul Guvern Dăncilă.

Mai mult, preşedintele a cerut „demiterea” lui Meleşcanu şi a lui Carmen Dan, minstrul de Interne, pentru implicare în haosul alegerilor. Aceasta din urmă n-a înţeles că „demiterea” cerută de preşedinte nu înseamnă să-şi dea singură demisia, deşi era un gest absolut normal. Demitere presupune ca Dăncilă să ceară remanierea sa din fruntea MAI, dar probabil că n-o va face.

Asta au înţeles PSD şi ALDE din votul din 26 mai!

CITIȚI ȘI:

Klaus Iohannis cere demisia IMEDIATĂ a lui Meleșcanu și a lui Carmen Dan, „imediat însemnând imediat!”. Va înființa o comisie la Cotroceni, pentru ca la următoarele alegeri să se poată vota civilizat

Dan Barna la Antena 3. O isterie gratuită

Nebunie generală pe seama prezenţei lui Dan Barna (USR) la Antena 3. Atacuri de la B1 până la fanii tinerei formaţiuni politice

PSD își îngroapă „Ordonanța lăcomiei”, arma propagandistică de campanie. Niciun vot de susținere în Comisia IT

Dragnea a „murit”, trăiască „noul Dragnea”! PSDăncilă şi-a pus omul la şefia Camerei Deputaţilor. Tăriceanu a făcut ceva pe referendumul anticorupţie votat masiv de români

Efectul votului: Tăriceanu rămâne fără imunitate! Reface tandemul cu Dragnea, dar la Rahova

Gheorghe Stan, la loc comanda! „Călăul” magistraţilor din fruntea „SS-Gestapo”, pus de Dragnea la CCR, ar putea să fie respins

De la statul paralel la patul paralel. Cele mai tari poante pe seama lui Dragnea și a lui Tăriceanu

Aplauzele Angelei Merkel. Klaus Iohannis, ovaționat de liderii PPE pentru „succesul referendumului pentru statul de drept”

Bogdan Chirieac despre Viorica Dăncilă: „un fel de Angela Merkel dâmbovițeană”!!!

Cifre oficiale BEC, după numărarea a 96% din voturi: PNL – 26,89%, PSD – 22,89%, USR-PLUS – 21,78%

L-am ras pe Tăriceanu! Vuvuzelele ALDE – Norica Nicolai, Daniel Barbu și Renate Weber – au ratat Parlamentul European

Măcel în PSD! Carmen Dan și Darius Vâlcov vor zbura din Guvern. Alte vuvuzele pe făraș: Olguța Vasilescu, Codrin Ștefănescu, Mircea Drăghici

L-au ras pe Cap-de-Ciungă! „Reforma” este însă o restaurație: Firea a impus-o ca secretar general pe Rodica Nassar

Să mâncăm românește! Primul mic dejun la Rahova: biscuiți cu marmeladă

Anunț-cheie al baronului Oprișan: jihadul anti-justiție al PSD a încetat! Azi moare, simbolic, Ordonanța 13

S-au speriat rău! PSD confirmă renunțarea la jihadul anti-justiție. Guvernul nu va mai da ordonanțe de urgență în acest domeniu

Opoziția unită. USR și PMP o susțin pe Raluca Turcan (PNL) la șefia Camerei Deputaților

Mesaj din Diaspora: „Voi, cei ce nu ați putut vota, nu fiți trişti! Sacrificiul nostru nu este în zadar”

Mesaj gingaș de la gardienii din pușcării: „Bine ai venit acasă, Liviu! Dar ai grijă, nu mai invita pe nimeni la baie!”

Ciuvicul Antenei 3: „Neo-fasciștii au câștigat alegerile, neo-staliniștii l-au condamnat pe Dragnea”

2 COMENTARII

  1. Romanii au dat un vot de blam PSD-ului , ca numai sunt dispuși sa tolereze nu numai hoția, minciuna dar și incompetenta crasa, a unor politicieni din PSD, uitându-te pe CV -lor nu vezi practic nimic bun. Aproape toți au supt de la stat la greu, nu văd vreunul dintre ei care a trecut prin mediul privat sau măcar a făcut private business sau venit de afara cu bagaje solide de politica, economie.
    In felul acesta PSD-ul va avea mari probleme la alegerile viitoare dacă nu se resetează măcar in ceasu’ al doispelea!!!!
    Poate congresul PSD din August anunțat de premierul DANCILA sa clarifice apele in partid!!!! Au nevoie de nume noi, tineri cu Charisma, profesioniști ar mai putea capta interesul romanilor!!!

  2. Romanii au dat un vot de blam PSD-ului , ca numai sunt dispuși sa tolereze nu numai hoția, minciuna dar și incompetenta crasa, a unor politicieni din PSD, uitându-te pe CV -lor nu vezi practic nimic bun. Aproape toți au supt de la stat la greu, nu văd vreunul dintre ei care a trecut prin mediul privat sau măcar a făcut private business sau venit de afara cu bagaje solide de politica, economie.
    In felul acesta PSD-ul va avea mari probleme la alegerile viitoare dacă nu se resetează măcar in ceasu’ al doispelea!!!!
    Poate congresul PSD din August anunțat de premierul DANCILA sa clarifice apele in partid!!!! Au nevoie de nume noi, tineri cu Charisma, profesioniști ar mai putea capta interesul romanilor!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here