Iohannis preia controlul. Şedinţă de urgenţă cu Dăncilă pentru „executarea” călăilor Diasporei

1
4877

Teodor Meleşcanu, Natalia Intotero, Titus Corlăţean şi Carmen Dan. Sunt numele pe care Klaus Iohannis le vrea „imediat” (termenul pronunţat de el chiar ieri) în afara Guvernulului României.

La această oră, Dăncilă s-ar afla la Palatul Cotroceni, unde trebuie să discute cu preşedintele temele fierbinţi de după alegerile din 26 mai.

Klaus Iohannis are în mână asul referendumului pro-justiţie, pe care îl va folosi pentru a-i cere premierului PSD-ALDE măsuri urgente întru respectarea voinţei populare.

Cel mai important şi simplu lucru de făcut de premier este înlăturarea celor care au batjocorit milioane de români din Diaspora la vot, şi duminică 26 mai, şi în noiembrie 2014, la alegerile prezindenţiale

Întâlnirea vine la o zi după ce premierul a transmis președintelui lista cu cei patru miniștri nominalizați, iar președintele i-a cerut demiterea miniștrilor de Interne și Externe.

Pentru portofoliul de viceprim-ministru pentru implementarea parteneriatelor strategice ale României a fost propus Titus Corlățean, diplomat de carieră, pentru Ministerul Justiției, Ana Birchall, pentru Ministerul Fondurilor Europene a fost propusă Roxana Mânzatu, iar pentru Ministerul pentru Românii de Pretutindeni a fost nominalizată Natalia Intotero.

Preşedintele ar putea s-o accepte fără probleme pe Ana Birchall, cea care a pus rapid la treabă Ministerul Justiţiei pentru aducerea în ţară a lui Radu Mazăre.

De asemenea, nici desemnarea Roxanei Mânzatu la Fondurile Europene nu l-ar deranja pe Klaus Iohannis.

Dar Dăncilă trebuie să rezolve înainte situaţia celor „patru care au speriat Vestul”. Mingea e la ea.

CITIȚI ȘI:

Klaus Iohannis cere demisia IMEDIATĂ a lui Meleșcanu și a lui Carmen Dan, „imediat însemnând imediat!”. Va înființa o comisie la Cotroceni, pentru ca la următoarele alegeri să se poată vota civilizat

Dan Barna la Antena 3. O isterie gratuită

Nebunie generală pe seama prezenţei lui Dan Barna (USR) la Antena 3. Atacuri de la B1 până la fanii tinerei formaţiuni politice

PSD își îngroapă „Ordonanța lăcomiei”, arma propagandistică de campanie. Niciun vot de susținere în Comisia IT

Dragnea a „murit”, trăiască „noul Dragnea”! PSDăncilă şi-a pus omul la şefia Camerei Deputaţilor. Tăriceanu a făcut ceva pe referendumul anticorupţie votat masiv de români

Efectul votului: Tăriceanu rămâne fără imunitate! Reface tandemul cu Dragnea, dar la Rahova

Gheorghe Stan, la loc comanda! „Călăul” magistraţilor din fruntea „SS-Gestapo”, pus de Dragnea la CCR, ar putea să fie respins

De la statul paralel la patul paralel. Cele mai tari poante pe seama lui Dragnea și a lui Tăriceanu

Aplauzele Angelei Merkel. Klaus Iohannis, ovaționat de liderii PPE pentru „succesul referendumului pentru statul de drept”

Bogdan Chirieac despre Viorica Dăncilă: „un fel de Angela Merkel dâmbovițeană”!!!

 

1 COMENTARIU

  1. Hai ca Iohannis a invatat meserie. E admirabil cum o joaca-n foi de viţă pe Dancila. Aia o sa se prefaca ca nu accepta dar in citeva zile ii da afara pe ăia. Baronii or sa turbeze, poate si unele VIP-uri aflate la racoare dar cu citeva injectii antirabice or sa-si revina.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here