Dăncilă face pe proasta şi spune că nu ea e „proasta” PSD la care s-a referit Claudiu Manda

2
2290

Viorica Dăncilă răsuflă uşurată. În urma unor investigaţii personale şi a „interviurilor tête-à-tête” cu cei care au spus că nu mai vor proşti în funcţii de conducere la PSD, fosta şefă de partid şi de Guvern a ajuns la o concluzie clară: nu ea e „proasta” partidului!

„Am vorbit şi cu Lia Olguţa Vasilescu, şi cu domnul preşedintele interimar Marcel Ciolacu, nu a avut absolut nicio legătură cu Viorica Dăncilă. Claudiu Manda nu putea să atace un guvern care, de fiecare dată am spus, nu pot să vorbesc de performanţă, dar pot să vorbesc de eficienţă”, a declarat marţi Dăncilă, după şedinţa conducerii partidului.
La insistenţele jurnaliştilor, fosta şefă a PSD a replicat: ”Eu cred că trebuie să-l întrebaţi pe domnul Manda la cine s-a referit”.
Preşedintele PSD Dolj, Claudiu Manda, a declarat, joi, la Buzău că ”PSD nu va mai sprijini proşti în funcţii publice”.
”Să spunem câteva lucruri pentru Congres. Nu mai susţinem proşti în funcţii publice să ne facă de râs, pentru că munca noastră ne-o aruncă la coş de multe ori cu capacitatea unora sau altora de a vorbi. I-am sprijinit, din păcate însă, în CEx. Trebuie să ne asumăm greşelile, dar să nu mai facem”, a spus Manda la Conferinţa de alegeri a PSD Buzău.

Când susţii proştii, tu cum te numeşti?

Ei ce sunt?

E clar că baronul PSD de Dolj Claudiu Manda s-a referit la Viorica Dăncilă, nu la altcineva. Pentru că ea este singura dintre liderii PSD acuzaţi în spaţiul public de „prostie”, în urma nenumăratelor gafe de exprimare şi a slugărniciei exagerate faţă de Liviu Dragnea, fostul prim-baron al PSD şi totodată cel care a propus-o pe Dăncilă în funcţia de prim-ministru.

Dar deşi Claudiu Manda a făcut-o proastă pe Dăncilă, tot el e cel care a susţinut-o pe faţă în toate demersurile fostei şefe de partid: şi la candidatura la şefia PSD, şi la prezidenţiale, şi la orice altceva. La fel, soţia lui, Olguţa Vasilescu, şi mulţi alţi „deştepţi” din PSD.

CITIȚI ȘI:

* Moise Guran, la un pas de USR! Dan Barna dezvăluie discuţiile „serioase” cu jurnalistul: „În niciun caz nu vorbim de un serviciu cumpărat, ci de implicare asumată”

* Arafat – împărat peste cloaca rubedeniilor de la ISU. Noi dezvăluiri despre angajările de la Dolj: „Numai piloşi, numai piloşi…”

* Grobianul Liviu Alexa, „sancţionat” de PSD. Ciolacu nu poate şi nu vrea cu „tatuatul” care i-a făcut boschetari pe ziarişti

* Fumul incendiilor din Australia acoperă Terra! NASA: „Ajuns în stratosferă, poate afecta atmosfera globală”. Probleme şi cu tenisul de la Australian Open

* Salariu mai mare cu 258% pentru Dorin Florea, primarul care urăşte copiii de ţigani!

* Primarul cu discurs nazist care se crede Dumnezeu. Dorin Florea, din Târgu Mureş, nu mai vrea copii de ţigani. Reacţii dure din societate

* VIDEO. Ultima emisiune TV a Cristinei Ţopescu. „A trăit în acord cu ea însăși. Nu a irosit nicio zi încercând să sporească răul în lume. Dimpotrivă”

* Medicii legişti au deja o pistă clară în cazul morţii Cristinei Ţopescu

* CTP demască „fățărnicia” Antenei 3! Cristina Țopescu a fost „atacată” de șefii postului TV pentru că nu se tăvălea în mocirlă

* Cristina, ultimul SMS: 23 decembrie, ora 18.02

*Cristina Țopescu, cauza morții. Anchetatorii au două piste: supradoză accidentală de medicamente sau sinucidere

* Ștefan Bănică, fost soț al Cristinei Țopescu, mesaj emoționant: „Vei avea un loc special în sufletul meu”

* AUDIO. Apel disperat al Cristinei Țopescu: „Ăsta mă omoară cu zile! Mi se încleștează maxilarele și nu pot să respir”

* De ce Cristina Țopescu era singură de Crăciun? Avea doi frați după tată, dar relația cu ei era firavă

* Mesaj pe pagina de Facebook a Cristinei Țopescu: „Eu am sunat la 112. Am intrat în panică pentru că toate telefoanele erau închise”

2 COMENTARII

  1. Proști, fuduli, corupți, analfabeți / agramați, interlopi, borfași, penali, criminali, șuți, curve, trădători, devalizatori, pupinkuriști, impostori, muiști … , iată numai o parte din categoria subspeciilor scabroase adunați în gaszka (MUI3) PSD !!! 😲

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here