Revoltă în PNȚCD: „Țărăniștii veritabili nu vor vota niciodată PSD! Căutați-vă slugi în alte părți!”

2
2410
Aurelian Pavelescu

Filiala județeană Sălaj a PNȚCD se revoltă împotrica conducerii centrale a partidului, acaparată de impostorul Aurelian Pavelescu.

Țărăniștii adevărați, și nu traseiștii oportuniști (precum acest Pavelescu, fost la PD și la PIN), spun că președintele-impostor nu a avut mandat din partea Congresului să predea PNȚCD-ul lui Liviu Dragnea și PSD-ului.

Comunicat al PNȚCD Sălaj

„Este greu să găsim cuvintele potrivite într-un asemenea moment…

În urmă cu câteva ore am auzit că președintele PNȚCD, Aurelian Pavelescu, a fost prezent alături de Liviu Dragnea, președintele PSD, spunând că țărăniștii susțin la alegerile pentru Parlamentul European partidul lui Liviu Dragnea!

Am contestat modul în care, la recentul Congres convocat de Pavelescu, a fost admisă doar o Moțiune, aceea a dânsului. De la cei care a participat totuși la acest Congres aflăm că nu s-a discutat o asemenea alianță sau declarație de susținere. Deloc!

Oricum ar fi, păstrând proporțiile, o asemenea susținere ar fi ca aceea a șoarecelui care merge și-l întreabă pe elefant: «Tropăim și noi puțin?».

Nu, Dragnea nu are nevoie de voturile țărăniștilor veritabili, pe care oricum știe că nu le va avea niciodată – odată ca PSD-ist, odată ca fost PD-ist. Țărăniștii veritabili nu vor vota așa ceva niciodată!

Această declarație de iubire electorală între Dragnea și Pavelescu apare pentru nevoia lui Dragnea de a-și pune la butonieră sigla PNȚCD și pentru nevoia lui Pavelescu de a spăla cumva rușinea că nu este capabil să adune semnăturile necesare pentru a candida la aceste alegeri pentru Parlamentul European!

NU!

Țărăniștii veritabili nu vor vota pentru PSD!

Domnule Pavelescu, puteți blinda ștampila, nu vă urmează nici un țărănist!

Domnule Dragnea, domnule Pavelescu, căutați-vă slugi în alte părți! Noi, care suntem țărăniști din timpurile în care Corneliu Coposu trăia, noi nu vom vota pentru PSD! Noi dorim o Românie europeană, în NATO, care se opune imixtiunilor Rusiei în toate formele sale.

Dumnezeu să binecuvânteze România!”

CITIȚI ȘI:

2 COMENTARII

  1. Este bine ca taranistii din Salaj au luat atitudine, ca au protestat, desi ma asteptam la ceva mult mai dur, mai pe masura acestei ticalosii impardonabile. Nu intereseaza ca „elefantul” nu prea are mare folos electoral de la un un partid-soricel, ci faptul Pavelescu murdareste niste idealuri pentru care s-a murit, punandu-le la picioatele unei mafii care distruge Romania.
    Ma asteptam ca TOATE filialele PNTCD sa sara ca arse si sa protesteze macar cat cei Salaj. Dar, din moment ce au acceptat atatia ani ca un individ atat de dubios, incompatibil cu profilul de taranist, sa spurce scaunul ocupat de Coposu, nu ma mai mir. Inseamna ca de fapt nu mai avem taranisti adevarati, poate ca cate unul reteas in sinea lui. In rest, doar niste nostalgici lipsiti de vlaga care nu au gasit nicio solutie pentru a salva partidul din mainile unuia care nu are nimic comun cu un taranist adevarat, care a acaparat partidul la ordin si acum il utilizeaza tot la ordin.

  2. Salvarea onoarei PNT si a memoriei martirilor lui, scoaterea din mana acestui impostor, nu e doar problema membrilor partidului ci al tuturor romanilor care isi iubesc tara si ii respecta Istoria.
    Fiindca partidul nu a fost in stare, cred ca ar trebui constituita o INITIATIVA NATIONALA de aparare a memoriei PNT care, in numele acestei memorii, sa dejoace chichitele avocatesti, sa scoata partidul din ghearele acestui maimutoi, si sa interzica folosirea acestui nume daca nu ii respecta si principiile, spiritul.
    PNT a insemnat mult pentru Romania, a fost un partid-erou, a avut martiri. El apartine Istoriei Romaniei, nu unui uzurpator care il compromite si nici doar unor memebri, care nu au reusit sa-l inlature pe uzurpator .

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here