Nașul Becali a dat-o de gol pe fina Firea: „A greșit spunând o minciună, că nu-l cunoaște pe om. Nu m-a ascultat. Faptul că ea a încercat să-l acopere pe acel bărbat…”

1
9558
Firea a fost dată de gol de nașul Becali

Minciunile Gabrielei Firea, care a continuat să pretindă că nu-l cunoaște pe patronul azilelor groazei, Ștefan Godei, au fost demascate chiar de nașul PSD-istei, latidundiarul Gigi Becali. Acesta a intrat în direct la România TV, pentru o pledoarie în favoarea finei sale, dar l-a luat gura pe dinainte și mai mult a înfundat-o decât a ajutat-o.

Firea a negat că l-ar cunoaște pe Ștefan Godei și a rămas la această strategie până la final, chiar și după ce apăruseră dovezi clare că individul era de fapt un apropiat de-al său, om de încredere și bun la toate, la fel ca și prietena Ligia Gheorghe. Dar Becali a dat peste cap în doar câteva secunde toată strategia clanului Firea-Pandele: „I-am zis să nu fie supărată că e nevinovată și să nu mai răspundă la acuze. I-am zis: «Tu zi că nu ai nicio legătură cu azilele și că există poliție și procurori care trebuie să-și facă treaba!». A greșit spunând o minciună că nu-l cunoaște pe om. Nu m-a ascultat. faptul că ea a încercat să-l acopere pe acel bărbat… ăăă… să se dezică de el…Trebuia să zică de la început «da, domnule, îl cunosc, dar nu am nicio legătură cu azilele!»”.

Ștefan Godei era șoferul Gabrielei Firea și, în același timp, administrator la Asociația Sfântul Gabriel cel Viteaz, care avea azilele unde erau torturați și exploatați bătrânii cu dizabilități. Firea l-a luat peste tot cu ea. În 2016, la o săptămână după ce a devenit primar, l-a angajat șofer la Primăria București. În 2020, după ce a fost aleasă senator, l-a angajat șofer la cabinetul său parlamentar.

Înainte de toate astea, în 2014, Godei fusese angajat la FC Voluntari, grupare sportivă finanțată din banii orașului și condusă din umbră de primarul Florentin Pandele, soțul Gabrielei Firea.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* DOCUMENT. Președinta Comisiei Europene atrage atenția Puterii PSD-PNL: „Dacă nu elimină pensiile speciale, România nu va primi tranșa a treia din PNRR!”

* Mesaj halucinant al PSD-istei Firea, la demisie: „Plătesc pentru faptele bune pe care le-am făcut” / „Mi-a fost milă de oamenii aflați în nevoie” / Nicușor Dan – „un individ absolut nepăsător la nevoile oamenilor”

* „Firea pleacă din politica mare lăsând în urmă o duhoare de godei și godaci îngrășați din banii românilor”

* Monstrul Godei era omul de casă al Gabrielei Firea! Aceasta l-a angajat și la Senat, după Primăria Capitalei. Anterior, Godei fusese plasat la FC Voluntari, clubul finanțat de Primăria lui Pandele. Firea a mințit că Godei nu e un apropiat al ei, ci un „simpatizat care bagă și el capul în poză”

„Șoferul lui Firea”, care patrona „azilele groazei”, cheltuia pe prostituate, droguri și lăutari banii furați de la bătrâni. Sora Gabrielei Firea nu-l controla, deși era obligată s-o facă

Documente oficiale: Firea a mințit și când a pretins că sora ei n-a lucrat la serviciul care controla „azilele groazei”. Nu doar că a lucrat, dar a fost și șefă!

* EDITORIAL CARTIANU. Ultimele zbateri ale Vrăjitoarei. Spaima lui Ciolacu. Mușcătura Viperei

Discurs inept al unui vicepreședinte PNL în cazul „azilelor groazei”: „Nu e cazul să se ceară demisia lui Budăi. Firea nu știa nimic”

* Caracatița din Voluntari: o firmă din ograda clanului Firea-Pandele a primit acces la date secrete cu câștigătorii programului „Casa Verde 2023” și le face oferte, deși nici lista instalatorilor autorizați n-a fost anunțată

OPINIE. Madam, pentru atâtea „fapte bune” ar trebui să candidezi la „Primăria” Târgșor! Dar ai grijă, că Elena Udrea își face deja campanie! Cu ea te bați în alegeri, nu cu Nicușor Dan!

Armand Goșu: „În România e tot mai activă propaganda rusească. E pe bani, probabil se face prin Moldova această corupere. Dacă serviciile de informații ar face un mic efort, ar descoperi traseele pe care se mișcă banii”

Curvăsărie media la Realitatea Plus: a aflat fiica patronului, „mamă de 5 copii”, de la colega sa Anca Alexandrescu că Dan Andronic „o are mică”?! Fiica jurnalistului Horia Alexandrescu a fost prima soție a fiului caricaturistului Adrian Andronic

„Du-te, copile, unde vezi cu ochii! Alege o meserie pe care s-o poți practica oriunde și apoi pleacă, du-te cât mai departe de țara asta!”

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here