Cruntă răzbunare: echipa care l-a angajat pe Șumudică bate cu 3-0 echipa care l-a dat afară pe Șumudică!

1
3277

Cum e viața! Miercuri, 20 ianuarie, la doar 10 zile de când a fost concediat de la Gaziantep, echipă de care s-a despărțit în lacrimi și pe care a lăsat-o pe locul 3 (după un mic popas chiar pe locul 1), Marius Șumudică a trăit ziua răzbunării: Rizespor – Gaziantep 3-0! Echipa din Rize este cea cu care antrenorul român tocmai a semnat, de câteva zile, un contract pe un an și jumătate, preluând-o de pe locul 16 (din 21).

Marius Șumudică nu a fost pe banca lui Rizespor la partida cu Gaziantep. El s-a aflat pentru câteva zile în România și urmează să ajungă în Turcia astăzi – vineri, 22 ianuarie.

Cel care a stat pe banca gazdelor la acest meci a fost turcul Ersin Aka (42 de ani), cu statut de interimar. La Gaziantep a fost adus portughezul Sa Pinto (48 de ani).

Golurile au fost marcate de veteranul ceh Milan Skoda (care a jucat 9 ani pentru Slavia Praga), în minutele 42 și 55 – ultimul din penalty, și de paraguayanul Samu, care a transformat un nou penalty în minutul 89.

Alexandru Maxim și Alin Toșca au fost titulari la Gaziantep, primul fiind înlocuit în minutul 55.

Marius Şumudică şi-a reziliat contractul cu Gaziantep pe 10 ianuarie, iar peste câteva zile a semnat pe un sezon și jumătate cu Rizespor, ocupanta locului 16 din Turcia la acel moment.

Acum, după 3-0 cu Gaziantep, Rizespor a urcat pe locul 12 în clasament. Gaziantep a coborât pe locul 4.

Șumudică va fi pe banca lui Rizespor sâmbătă, 23 ianuarie, de la ora 18.00, contra campioanei Istanbul Bașakșehir, care ocupă acum locul 14, cu numai 4 puncte peste prima echipă retrogradabilă! Este a doua oară în acest campionat când Șumudică înfruntă campioana pe terenul ei, la Istanbul: la cârma lui Gaziantep a învins-o cu 2-1.

Rize este un oraș de 350.000 de locuitori (mai mare decât Craiova – 293.000), port la Marea Neagră, situat în nord-estul Turciei, între Trabzon și granița cu Georgia

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here