Lacrimile lui Șumudică: „Săptămâna trecută voiam pașaport turcesc”; „Nu mai sunt puternic ca un turc, pentru că plâng în faţa voastră”; „Sunt lacrimile unei munci de 18 luni”

3
7459

Antrenorul de fotbal Marius Şumudică (49 de ani) a plâns joi, în ultima conferinţă de presă susţinută la Gaziantep, înainte de plecarea spre România. El a părut sfâșiat de regrete, pentru că a comis greșeli (certuri pe bani cu conducerea clubului) care i-au adus demiterea deși a avut rezultate extraordinare.

Mărturia în lacrimi a lui Șumudică

 • Sunt foarte trist. Mă întreb, încerc să înţeleg dacă Gaziantep este casa mea sau România este casa mea. Vreau să mă întorc acasă, dar nu pot. Aici a devenit acasă.”
 • „Tot ce am făcut aici a fost din inimă. Săptămâna trecută voiam să obţin paşaport turcesc, iar acum totul s-a schimbat.”
 • „Noi aici am umplut împreună paharul gol, dar să se termine totul din cauza unei greşeli pe care am făcut-o, nu poate fi acceptat.”
 • „Am obţinut succese. Îmi felicit toţi jucătorii. Jucătorii şi 90% din angajaţii clubului mi-au trimis mesaje în care scriau că le pare rău. Le mulţumesc tuturor, tuturor conducătorilor, pentru tot.”
 • „Nu mai sunt puternic ca un turc, pentru că plâng în faţa voastră. Aceste lacrimi sunt lacrimile unei munci de 18 luni.”
 • „Le cer iertare oamenilor din Gaziantep şi Turciei. Regret ce am spus. Dacă am fi continuat împreună, am fi luptat pentru cupele europene.”
 • „Sunt trist, încă visez atunci când mă trezesc că merg la club cu maşina, mă gândesc la asta.”
 • „În regulă, am greşit, îmi cer iertare, dar nu am jignit pe nimeni, nu am supărat pe nimeni. Însă, din păcate, drumurile ni s-au despărţit. Nu trebuia să fie aşa, dar din păcate s-a întâmplat.”
 • „Sunt trist şi pentru că nu ne-am putut bucura alături de suporteri de victoriile importante obţinute.”

Şumudică a încheiat conferinţa de presă cu câteva cuvinte în limba turcă:

„Buradaki herkes benim yüreğimde yaşayacak. Güle güle Gaziantep”.

(„Toţi cei de aici vor rămâne în sufletul meu. Rămas bun, Gaziantep”)

Marius Şumudică s-a despărţit duminică, 10 ianuarie, de Gaziantep FK, la care era antrenor din vara anului 2019. A lăsat echipa pe locul 4, la 4 puncte de liderul Beșiktaș, cu o linie de clasament excelentă: 8 victorii, 7 egaluri, 2 înfrângeri, golaveraj 31-19 (+12).

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

3 COMENTARII

  • Domnul Sumudica este mic in toate…nu numai in scula. L-am cunoscut in urma cu vreo 24 de ani pe strada inginer Emil Balaban. Cand erea „mare” jucator. Stateam cu taica-su in aceasi curte. Lui shumi nu-i ajungeai cu prajina la nas. Plin de ifose. In schimb Sumudica al batran era tare de treaba.

 1. Intotdeauna Sumudica a fost doar un circar si nimic mai mult, nu a avut niciodata un minimum de demnitate si mindrie ! Imi aduc aminte cind injura din toti rarunchii FCSB-ul si acum se lauda ca e bun prieten cu Becali !!! Acum recunoaste ca i-ar fi placut sa joace la FCSB in acei ani ! Numai ca el ca fotbalist , NU avea loc in fabuloasa echipa a FCSB care a ajuns in semifinala de UEFA Cup! ca fotbalist a fost bunicel dar fara a rupe gura tirgului vreodata , in comparatie cu Camataru , Raducioiu sau Danciulescu , acest Sumudica , a fost „copil de mingi”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.