„Clovn rasist/sexist”. Soțul Serenei Williams a prins drag de Țiriac: îl face praf în rafale!

2
2214
David Ohaian - Serena Williams - Ion Țiriac

O prostie a declarat, belea și-a căpătat! Așa se poate spune despre miliardarul Ion Țiriac (81 de ani), cel care se pare că l-a mâniat rău de tot pe Alexis Ohaian (37 de ani), soțul legendarei tenismene Serena Williams (39 de ani). Ohaian are deja trei tweet-uri, tot mai tăioase, cu țintă Țiriac.

Alexis Ohaian a întețit disputa cu Ion Ţiriac, după ce acesta a declarat că jucătoarea americană ar trebui să se retragă, deoarece nici vârsta, nici greutatea nu-i mai permit să joace bine.

„La vârsta asta (39 de ani – n. red.) şi la greutatea pe care o are acum, nu se deplasează atât de uşor pe cât se deplasa acum 15 ani. Serena a fost o jucătoare senzaţională. Dacă ar avea puţină decenţă, s-ar retrage. Din toate punctele de vedere”, a declarat Ţiriac în emisiunea „Reţeaua de idoli”, de la TVR.

Alexis Ohanian, soţul Serenei Williams, a reacţionat prin trei tweet-uri.

Ohaian, tweet 1: „Pot să spun că nimeni nu dă doi bani pe ce crede Ţiriac”.

Ohaian, tweet 2: „A trebuit să caut pe Google… se pare că fata mea de trei ani ani are mai multe victorii de Grand Slam decât aceast clovn”. (Clovnul e ilustrat printr-un emoticon.)

Ohaian, tweet 3: „2021 şi nicio reţinere când un clovn rasist/sexist care se exprimă public se ia de familia mea”.

Și la gafe, Ion Țiriac joacă în echipă cu Ilie Năstase

Ion Ţiriac, care deţine licenţa turneului de 1.000 de puncte de la Madrid, nu seaflă la prima remarcă controversată despre Serena Williams.

În aprilie 2018, el s-a plâns într-un interviu acordat „Sport Bild” că tenisul feminin duce lipsă de personalităţi importante. Întrebat despre Serena Williams, Ţiriac a răspuns: „Cu tot respectul, are 36 de ani şi 90 de kilograme. Aş vrea altceva pentru tenisul feminin.”

Ilie Năstase, tovarășul de-o viață al lui Țiriac, s-a băgat și el în seamă și a spus o prostie, în care stă cuibăit damful xenofobiei râncede. „Dacă nici ceea ce spune domnul Ţiriac despre tenis nu mai contează, înseamnă că am luat-o razna cu toţii. Serena, până la urmă, se poate retrage când vrea ea, este strict problema ei. Dar eu cred că domnul Ţiriac cam are mare dreptate. În ultima vreme, cam multă lume susţine că Serena ar trebui să se retragă. Iar postarea soţului ei nu mi se pare normală. De fapt, cred că ei au o problemă cu românii, altfel nu-mi explic”.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

2 COMENTARII

  1. Sai văd pe securistul lui peste prăjit cum mai intră în state??…are dreptate soțul serenei, interlopii asta de cioban nu a câștigat nici un turneu în viață lui, dar a furat cat china…!!vezi cazul Halep…

  2. sunt profund dezgustat Tiriac, autorul masacrelor de la Balc (pe care nu le-ar fi pututp face in Germania) afiliat PSD, dupa ce in trecut a fost afiliat PCR si securitatii. Omul Tiriac are foarte multi bani, dar e foarte sarac, si isi bate joc de mostenirea tenismanului Tiriac. Deci jucatoarele de 39 nu sunt OK ca asa zice Tiriac, dar iubitele lui de aceeasi varsta sunt OK?? Rusine, Ion Tiriac!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.