Epuizată de lupta cu Oculta, soția lui Cataramă le cere bani românilor, ar ajuta-o să-și revină

2
7001
Adina Alberts a beneficiat, așa cum era de așteptat, de suportul și promovarea Antenei 3, postul TV al lui Dan Voiculescu

Doctorița esteticiană Adina Alberts, care de la începutul pandemiei s-a făcut remarcată pentru neobosita propagandă conspiraționistă, reușind să-și consolideze pe această nișă un public numeros, a ajuns la momentul monetizării acestei operațiuni.

Soția multi-milionarului Viorel Cataramă a publicat luni un anunț, pe contul său de Facebook, în care spune că vrea binele oamenilor, dar autoritățile o atacă prin campanii orchestrate și că are nevoie de donații ca să poată continua lupta.

Apelul la fani, să cotizeze financiar sub stindardul lozincii “Sănătatea Ta, Prioritatea Mea”, este destul de confuz. Adina Alberts trece succint în revistă acțiunile sale, spunând că a înființat o asociație, a fost voluntară la Crucea Roșie, a recomandat terapiile bune și a luptat pentru viață, sănătate și adevăr.

Prin contrast, a explicat Adina Alberts, Guvernul a dorit răul oamenilor, iar autoritățile supărate au atacat-o.

Ea ar vrea să meargă mai departe în această cruciadă împotriva Conspirației Mondiale, dar are nevoie de un mic sprijin financiar, fiecare cât îl lasă inima. Fluxul de informații e prea mare, constată ea, iar lupta se duce cu “forțe inepuizabile, care folosesc bani publici”.

În concluzie, spune Adina Alberts, ea este epuizată și niște bănuți în conturi ar ajuta-o să-și revină. Mesajul ei a stârnit valuri de reacții ironive pe Facebook.

Mesajul Adinei Alberts

„Dragii mei,

De anul trecut, de la începutul pandemiei, am făcut absolut tot ce mi-a stat în putință să ajut, să fiu lângă oamenii care au avut nevoie de mine. Am înființat o asociație, am avut grijă de cei vârstnici, de cei bolnavi. Am devenit pe rând, medic voluntar Crucea Roșie și medic voluntar Centrul Caraiman din Sectorul 1. Nu am încetat niciodată lupta pentru viață, sănătate și adevăr. Am dorit să știți care sunt terapiile bune pentru combaterea pandemiei, care măsuri au fost exagerate sau chiar aberante. Ba mai mult, care măsuri nu au nici o legătură cu binele nostru și v-ar afecta sănătatea. Toate informațiile mele au venit întotdeauna cu documente solide și fapte, nu am inventat sau spus lucruri fără sens.

Am supărat autoritățile cu dovezile pe care le-am promovat. De aproximativ trei luni lupta s-a amplificat! Iar în ultima vreme s-a acutizat! Nu trece zi fără să nu fiu atacată, să nu mi se spună impostoare, mincinoasă si alte lucruri.

Eu nu vreau decât să ajut! Am fost și sunt mereu sinceră. Zi de zi primesc sute de mesaje de la dvs. Foarte mulți mă susțineți și mă încurajați. Suntem tot mai mulți cu fiecare ceas. Împreună devenim o forță. Nu voi da înapoi, nu mă voi opri din această luptă.

Vreau să merg mai departe, dar acum am nevoie de ajutorul dumneavoastră. Fluxul de informații este prea mare. Munca este asiduă și permanentă. Tot ceea ce am făcut până acum, am făcut singură. Mai departe am nevoie de colaboratori. Lupta este inegală. Mă lupt cu niște forțe inepuizabile, care folosesc banii publici, adică ai noștri, ai tuturor! Eu, de una singură, sunt epuizată! Orice donație mă va ajuta pe mine ca să vă ajut pe voi.

Pentru adevăr!

Pentru sănătatea noastră, a tuturor!

Vă invit să donați aici! Mulțumesc

https://adinaalbertss1.ro/doneaza/donatie

Teorii conspiraționiste, acuzații la adresa medicilor, sfatul adresat bolnavilor de Covid să se trateze cu produse homeopate și Ivermectină

De-a lungul ultimului an, doctorița esteticiană a susținut diverse teorii ale conspirației, i-a sfătuit pe oameni să refuze tratamentul dat de medici în spitale, le-a recomandat să ia în loc Ivermectină și diverse produse homeopate, cărora le-a făcut discret reclamă pe contul său.

Ea a propagat din răsputeri neîncrederea oamenilor în propriii colegi de breaslă – după modelul Flavia Groșan. I-a îndemnat pe oameni să fie suspicioși la ce li se dă în spital și să ceară în scris schema de tratament, ca dovadă ulterioară că doctorii sunt de vină pentru moartea pacienților.

Soția lui Viorel Cataramă a recomandat, în urmă cu câteva luni, vaccinul rusesc Sputnik V și vaccinurile chinezești în locul celor de la Pfizer și Moderna, pentru că „sunt mai bune”.

Luni, după apelul la buzunarele numeroșilor săi fani care cred în teoriile conspirației, postarea a primit peste 13.000 de reacții (majoritatea favorabile) și 1.100 de distribuiri, dar și 2.400 de comentarii.

Mulți dintre cei care au răspuns au remarcat că doctorița nu doar că-i păcălește pe naivi, dar acum le ia și banii. Concluzia Adinei Alberts: e mâna lui Vlad Voiculescu, ministrul Sănătății, care a dat ordin să fie atacată.

Adina Alberts: „S-au dat niște comenzi în niște grupuri de FB: «La ataaac!». Stați liniștiți… Nu pot ei să denigreze cât pot eu să șterg. O să se plictisească. Observ că mulți sunt cu postări de genul «Susțin Vlad Voiculescu». Să înțeleg că el a dat comanda?! Vaaai… Dar ce onoare…”

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* VIDEO. Premierul Cîțu: “De la 1 iunie începem să revenim la normalitate. La sfârșitul lunii mai vom avea 5-6,3 milioane de persoane vaccinate“

* Avertismentul medicului Gabriel Diaconu: Fără vaccinare masivă, vor muri peste 500.000 de români din cauza Covid-19

* Mitingiștii CapVid s-au făcut din nou de râs. Câteva sute de participanți la „protestul de 100.000 de români”

* Apelul șoșocar-mincinos al Oliviei Steer. A chemat lumea la protestul CapVid, dar n-a ascultat-o nimeni

* Un interlop, vedetă a protestelor CapVid, a fost ridicat din sala de forță. „Diseară nu plecăm până nu mutilăm un jandarm”, amenințase el

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.