Apelul șoșocar-mincinos al Oliviei Steer. A chemat lumea la protestul CapVid, dar n-a ascultat-o nimeni

1
5638
Olivia Steer

Olivia Steer, fostă vedetă a Pro TV căzută într-un conspiraționism tot mai găunos, a încercat să facă o mare mobilizare pentru protestul CapVid (anti-mască, anti-restricții, anti-vaccinare) de sâmbătă, din Piața Universității.

Eșecul acțiunii sale a confirmat, o dată în plus, că populația e mai rațională și mai responsabilă decât vedetele curentului CapVid (Șoșoacă, Diplan, Bittman, Garcea, Lazarus, Cerva, Lovin, Capsali, Steer etc.).

Apelul Oliviei Steer a fost postat pe Facebook în primele minute ale zilei de sâmbătă, imediat după miezul nopții. Fanii săi au avut timp să recepționeze mesajul, dar l-au ignorat: la ora 13.00, oră indicată de fosta vedetă Pro TV pentru startul protestului, în Piața Universității erau aproape 50 de oameni, printre care vreo 20 de organizatori.

Nici câteva ore mai târziu n-a fost o mare mulțime, ci vreo 200 de oameni.

A fost un eșec lamentabil al tuturor organizatorilor și promotorilor acestei acțiuni anarhiste. Inclusiv al Oliviei Steer, cea care și-a bazat apelul pe o minciune colosală, repetată de 8 ori: aceea că infecția cu SARS-CoV-2 ar fi „o gripă cu rata de vindecare de 99,7%”.

În realitate, cifrele la zi ale pandemiei, furnizate de Worldometers.info, sunt:

  • 131.711.071 de cazuri (îmbolnăviri)
  • 106.051.738 de vindecați
  • 2.863.172 de morți / 0,3% / 2,17%

Asta înseamnă că rata de vindecare este de 80,5% (106.051.738 de vindecați din 131.711.071 de cazuri de îmbolnăvire), și nu de 99,7%, cum scrie Olivia Steer în mod mincinos și insistent.

Rata de 99,7% se obține dacă iei în calcul toată populația planetei, ca și cum toți cei 8 miliarde de pământeni s-ar fi infectat cu SARS-CoV-2! Este teoria diversionistă brevetată de senatoarea urlătoare Diana Iovanovic-Șoșoacă și preluată, iată, și de Olivia Steer.

Conform afirmației mincinoase a fostei vedete Pro TV, mortalitatea Covid-19 ar fi de cel mult 0,3%. În realitate, ea este de 2,17% (2.863.172 de decedați din 131.711.071 de cazuri de infectare). De cel puțin 7,2 ori mai mare decât cea vehiculată de Olivia Steer!

Apelul stupid al Oliviei Steer

„Dacă nu-ți pasă că ți-a fost șters dreptul constituțional la libera circulație pentru o gripă cu rata de vindecare de 99,7%, nu veni la protest, azi, la 13.00, în Piață Universității!

Dacă nu înțelegi enormitatea îngrădirii dreptului fundamental la muncă, a falimentării programate a IMM-urilor, prin restricții fara fundament științific, în numele unei gripe cu rata de vindecare de 99,7%, nu veni la protest, azi, la 13.00, în Piata Universității!

Dacă ți se rupe că mare parte din afacerile mici și mijlocii (care asigură două treimi din locurile de muncă din sectorul privat) a dat faliment sau funcționează la limita lui, în numele unei gripe cu rata de vindecare este 99,7%, nu veni la protest, azi, în Piata Universitatii!

Dacă te doare în cot că morții sînt declarați toți, în mod mincinos, morți de covid, ascunși goi, în saci de plastic și înmormântați, ca animalele, fără slujbă creștinească și fără confirmarea medico-legală a cauzei decesului, nu veni, azi, la 13.00, în Piața Universității!

Dacă nu te revoltă că, la ATI, pacienții cu Covid mor legați de pat, sufocați, înfometati și însetați, uciși de protocoalele OMS ale morții, cu complicitatea criminală a eroilor din linia întîi, și declarați, apoi, în mod cinic, morți de Covid, nu veni la protest, azi, la 13.00, în Piață Universității!

Dacă te lasă rece că ți se neaga dreptul de a protesta față de măsuri guvernamentale ilogice, neconstitutionale și neargumentate stiintific, în numele unei gripe cu rata de vindecare de 99,7%, nu veni, azi, la 13, în Piață Universității!

Dacă ți se rupe că dreptul de acces în spitale, după o viață de cotizatii CASS, pentru afecțiunile cronice sau acute pe care le ai, ți-a fost interzis, în numele unei gripe cu rata de vindecare de 99,7%, nu veni, azi, la 13.00, în Piață Universității!

Dacă ți-ai pus doua-trei măști în fiecare zi pe față, te-ai dezinfectat pe mîini din oră în oră, ai făcut Covid și acum dai vina pe cei care nu respectă niste măsuri aberante impuse pentru o gripa cu rata de vindecare de 99,7%, nu veni, azi, la 13.00, în Piață Universității, la protest!

Dacă îți închipui că guvernele pandemice (Orban și Cîțu), care mituiesc presa cu peste 200 de milioane de euro să inducă populației sentimente de frică irațională, în numele unei gripe cu rata de vindecare de 99,7%, îți poartă de grijă și îți vor binele, nu veni la protest, azi, la 13.00, în Piața Universității!

Dacă te amuzi, în loc să te îngrozești, că anunțul înăspririi restricțiilor se face în hohotele generale de râs ale decidenților politici, în vreme ce ei sint primii care le încalcă, nu veni azi, la 13.00, în Piata Universitatii!

Dacă nu înțelegi de ce state ale lumii (India, China) au renunțat la isteria pandemică și și-au reluat viață normală, fără măști și fără distanțare și fără ca incidența bolii să crească, nu veni azi, la 13.00, în Piata Universitatii!

Dacă crezi că viața se trăiește în frică de moarte, în numele unei gripe cu rata de vindecare de 99,7%, nu veni azi la protest!

Noi, toți ceilalți, vom fi acolo! Toți!

3 aprilie, Piata Universității, ora 13.00!”

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* Mitingiștii CapVid s-au făcut din nou de râs. Câteva sute de participanți la „protestul de 100.000 de români”

* Un interlop, vedetă a protestelor CapVid, a fost ridicat din sala de forță. „Diseară nu plecăm până nu mutilăm un jandarm”, amenințase el

* Catanga a murit pentru că n-a vrut să stea în spital, s-a tratat singură acasă cu Ivermectină! „Soțul ei spunea mereu că el nu crede în Covid”

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here