Dr. Adina Alberts e cercetată de Colegiul Medicilor. Soția lui Cataramă propagă conspirații despre Covid, îndeamnă oamenii să refuze vaccinarea și le recomandă produse homeopate

2
3362

Colegiul Medicilor o cercetează disciplinar pe Adina Alberts, doctorița esteticiană care propagă la foc automat teorii conspiraționiste despre Covid, scrie Ziare.com. Plângerea împotriva vedetei conspiraționiștilor a fost făcută de farmacistul George Miclăuș.

Pe contul de Facebook al Adinei Alberts este un delir antivaccinist, conspiraționist și pseudoștiințific. Fosta candidată la Primăria Sectorului 1 din partea partidului ProRomânia, al lui Victor Ponta, și a partidului lui Robert Negoiță (București 2020) îi îndeamnă pe oameni să nu se vaccineze anti-Covid, le cere să refuze tratamentul anti-Covid administrat de medicii epidemiologi în spitale și îi sfătuiește să consume Ivermectină, un medicament de uz veterinar administrat pentru paraziți intestinali.

Variantă medicală a Dianei Șoșoacă, esteticiana Adina Alberts e într-o permanentă cruciadă împotriva propriilor colegi, a medicinei și a statului – suspectați și chiar acuzați că fac jocurile cine știe cărei conspirații mondiale. În schimb, le spune oamenilor să se trateze cu substanțe cu efect placebo, precum produse homeopate cărora le face astfel, în mod subtil, reclamă.

La aflarea veștii că e cercetată de Colegiul Medicilor, Adina Alberts a scris pe Facebook că „orice nebun poate face reclamație/plângere/sesizare împotriva oricui, oriunde“.

Iată câteva dintre postările Adinei Alberts care strâng, pe contul său de Facebook, și câte 10.000 de aprecieri și 7-8.000 de distribuiri.

„Cereți medicilor să vă spună schema de tratament pe care v-o administrează. Nu acceptați Kaletra pentru tratarea Covidului. Acționați până nu e prea târziu! Cereți medicilor să dea Ivermectină!”

Marți seara: “Dragii mei, sunteți internați în Spitale cu Covid, cereți medicilor să vă spună schema de tratament pe care v-o administrează. Au obligația să vă informeze! Am informații că sunt mulți pacienți tratați aiurea, cu tot felul de medicamente experimentale, scumpe, fără indicației în Covid, iar complicațiile își fac apariția. Nu acceptați Kaletra pentru tratarea Covidului. AVEȚI ACEST DREPT, conform art 18 și 19 din Legea 46 din 2003. Acționați până nu e prea târziu!

Aveți părinți sau rude apropiate internate în spitale în stadii medii/grave de Covid, cereți-le acestora, cât mai puteți, acordul în SCRIS consemnat și în fișa de internate, ca să puteți avea acces la informații despre schema de tratament aplicată. Asta pentru situația de nedorit dar posibilă în care lucrurile se complică și pacientul devine inconștient. Cereți să verificați cu ochii dvs, fișa de tratament a rudei dvs, pe baza împuternicirii primite, conform art 22 și a art 24 pct 2), din Legea 46 din 2003.

Iar dacă nimic nu mai funcționează, cereți medicilor să le dea Ivermectină! Dacă refuză, cereți-le din nou! Și dacă totuși refuză cu vehemență, scrieți-mi mie în privat! Aveți grijă ca să aveți dovezi că acești medici au refuzat să încerce ORICE ca să vă salveze persoana apropiată.

Și mai important decât orice, nu mergeți la spital dacă nu este musai… Aplicați, din primul moment, schema completă de tratament, imediat ce aveți suspiciunea că ați avea COVID. NU PIERDEȚI NICIO ZI!

Tratamentul corect anti Covid ar trebui să cuprindă:

 1. Azitromicina cp 500 mg, 1 cp pe zi, sau Doxiciclina cp 100 mg, 1 cp la 12 ore, 5 zile.
 2. Aspenter sau Eliquis sau alt antiagregant plachetar/anticoagulant
 3. Paracetamol/Nurofen în funcție de simptomatologie, dureri/ febră
 4. Protecție gastrică, Famotidina/ Omeprazol/Controloc-Pantoprazol
 5. Probiotice
 6. Vit C, D3, Zinc. Unii medici dau și Complex de vitamine B
 7. Quercetină cp 500 mg, 1 cp la 12 ore, 10 zile.
 8. Stodal, Oscilococcinum, Cimbrișor capsule, Tinctura de coacăz negru pentru prevenirea afectării pulmonare, extrem de eficiente.
 9. Ivermectina, 0,2 mg/kgcorp pe zi, 5 zile la rând… deocamdată puțini au acces la aceasta.
 10. Corticoterapie orală, Dexametazonă sau Medrol în cazuri cu simptomatologie importantă“.

Sugestie de la doamna doctor: duceți-vă în vacanță la Erdogan, în Turcia, că nu cere pașaport de vaccinare, și luați ivermectină

Luni: “TURCIA a anunțat că în sezonul estival turiștii vor putea călători fără pașaport de vaccinare!!!

Devi, iată cel puțin o destinație de vacanță care nu impune restricții legate de vaccinare!

«Noi nu vom solicita paşapoarte de vaccinare din partea turiştilor internaţionali care vin la noi în ţară», a precizat Mehmet Ersoy, Ministrul Turismului din Turcia.

După data de 15 aprilie autoritățile turce vor anunța dacă prezentarea unui test Covid negativ la vamă se va menține totuși ca restricție pentru turiștii străini“.

Luni: „IVERMECTINA este practic fără reacții adverse, în aproape 30 de ani de utilizare, la peste 3,7 miliarde de tratamente administrate, umane, au fost raportate doar 16 decese. În antiteză, vă rog să constatați că au fost raportate 412 decese la administrarea Remdesivirului, în doar 8 luni. Iar în legătură cu vaccinarea antiCovid au fost raportate 922 de decese în doar 6 săptămâni! *Raportul de farmacovigilență din imagine datează din 16.02.2021“.

„Lumea medicală atenționează că pentru persoanele cu anticorpi naturali e indicată o singură doză de vaccin!!! Ideal ar fi niciuna… Zic eu…”

Duminică: “Fosta directoare a Liceului German „Friedrich Schiller” din Oradea, profesoara de fizică Adriana Maria Bunea în vârstă de 55 de ani, a decedat la Spitalul Județean din localitate. Ea fusese internată în stare gravă la câteva ore după administrarea celei de-a doua doze de vaccin Moderna. Potrivit medicilor, profesoara a suferit un Sindrom Inflamator Multisistemic, organele vitale au cedat pe rând fără a se mai putea face nimic. Medici declară că ar fi avut loc „o intoxicație cu o substanță necunoscută” și, bineînțeles, ei neagă categoric că ar exista o relație de cauzalitate cu vaccinarea.

Dacă vă amintiți, în urmă cu câteva săptămâni vă relatam despre un medic ortoped de doar 36 de ani din SUA, dr Williams, care a decedat după rapelul cu vaccinul Pfizer. Medicul infecționist american care a încercat să îl salveze a declarat că, din cauza faptului că avea și anticorpi naturali împotrivă coronavirusului, anticorpi de care tânărul doctor nu ar fi știut, vaccinarea cu două doze de vaccin Pfizer a declanșat un Sindrom Inflamator Multisistemic și ortopedul s-a stins fără ca cineva să poată face ceva pentru el.

Nu vi se pare că seamănă izbitor de tare cele două situații? Am înțeles că în cazul doamnei profesoare, medicii au făcut testul PCR ca să verifice dacă avea Covid. Și a ieșit negativ. Mă întreb dacă medicii orădeni au verificat și titrul de anticorpi din sânge? Am putea afla dacă dna profesoară a avut Covid? Pentru că dacă a avut, atunci medicul care a îndemnat-o/lăsat-o să facă rapel știind că dna Adriana Bunea a avut Covid, A COMIS O CRIMĂ!!!

Transmit Sincere Condoleanțe familiei îndoliate!

În comentarii veți găsi link-uri în care lumea medicală mondială atenționează că pentru persoanele care au anticorpi naturali ESTE INDICATĂ O SINGURĂ DOZĂ DE VACCIN!!!

Ideal ar fi niciuna… Zic eu…“.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

2 COMENTARII

 1. Femeia asta este nimic-altceva decât o… ȘOȘOACĂ (!!!), doar… ceva mai „SPĂLATĂ-&-ȘAMPONATĂ” (și la… PROPRIU, nu-numai la figurat!): dar… tooooot o TÂMPITOIDĂ-„N.F.T.-istă” („nu-mai-poate” – Sic! – bărbatu-său, generalul-de-SECURITATATE Viorel Cataramă????!) rămâne și PENIBILA asta de… MACHIEUZĂ-COAFEZĂ-MANICHIURISTĂ-PEDICHIURISTĂ-…ISTĂ (Sic!), Adina Alberts!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here