Mitingiștii CapVid s-au făcut din nou de râs. Câteva sute de participanți la „protestul de 100.000 de români”!

3
5461
"Mobilizare totală pentru cel mai mare protest" :)))))

Anunțat de România TV, senatoarea Șoșoacă, partidul AUR, avocățelul Chitic și agitatorul Diplan drept „cel mai mare protest din pandemie”, mitingul de sâmbătă a fost un fiasco total.

S-au strâns câteva zeci de inși în Piața Universității, câteva zeci în Piața Victoriei, s-a făcut joncțiunea și s-a pornit într-un marș anemic de niciunde către nicăieri.

Între timp, turma a ajuns la câteva sute de capete, dar mulțimile nesfârșite – mult promisa sută de mii de patrioți – nu s-au revărsat nici dinspre cartierele Capitalei, nici dinspre orașele patriei.

Nici măcar coloanele de autocare nu și-au făcut apariția, semn că la RTV-Șoșoacă-AUR etc. s-a mai bifat o gogoașă dezumflată.

În ultimele zile, mobilizarea mediatică a fost zgomotoasă. RTV-ul fugarului Ghiță a pronunțat de sute de ori epresiile „cel mai mare protest din pandemie” și „protestul de 100.000 de români”.

La fel de penibil s-au învârtoșat Șoșoacă și Diplan, precum și alte vuvuzele conspiraționiste.

Apelul lui Pompiliu Diplan (conspiraționist lansat de Nașul TV)

„Astăzi, sâmbătă, întreaga Capitală este rezervată pentru Moldova, Ardeal și Țara Românească! Toată Provincia va mărșălui pentru Libertate umăr lângă umăr cu bucureștenii! Începem la ora 13. Avem Piața Universității, Piața Victoriei, Palatul Parlamentului cu Parcul Izvor. Starea de Libertate, prin Pompiliu Diplan si confrații lui, a obținut autorizație pentru întreaga manifestare.

Valul imens al protestelor împotriva dictaturii va lua amploare.

Cerem anularea restricțiilor care ne ucid economia națională, viața socială, culturală si religioasă. Cerem respingerea de către Parlament a legii vaccinării obligatorii. Repet aceste revendicări, deoarece unii oameni se fac a nu ști care sunt revendicările noastre. Ce este atât de greu de priceput, fraților? Într-un cuvânt, vrem Libertate! Iar pentru asta, toate energiile românești se unesc la București. Toți acei bravi români care de o săptămână încoace protestează în fiecare zi în propiile orașe, sunt chemați în Capitală pentru a se uni într-un mare NU spus dictaturii si un mare DA spus Libertății.”

AUR: „Se anunță un weekend plin de proteste”

„Se anunță un weekend plin de proteste în țară. Facem un apel la protest exclusiv pașnic. Șacalii din sistem de abia așteaptă orice incident, fie el și unul minor, pentru a arunca cu noroi și pentru a descuraja prezența românilor în stradă”, a transmis AUR pe pagina sa de Facebook. Un anunț propagandistic, fără nicio legătură cu realitatea.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* Catanga a murit pentru că n-a vrut să stea în spital, s-a tratat singură acasă cu Ivermectină! „Soțul ei spunea mereu că el nu crede în Covid”

3 COMENTARII

  1. Pomanagii disponibili ar mai fi dar a înțărcat Bălaia … Înălțătoare apelurile revoluționare din gură dar parcă mai motivante au fost pomenile împărțite cu dărnicie de la Buget de gașca de banditi bolșevici PCR-PSD .

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here