Cioloş şi Barna, apel către Iohannis: opriţi numirea acestui impostor periculos la Ministerul Justiţiei!

2
1178
Dacian Cioloș și Dan Barna

Comitetul Executiv al PSD a decis miercuri înlocuirea lui Tudorel Toader din funcţia de ministru al Justiţiei cu un personaj poate şi mai toxic, dar în mod sigur şi mai incompetent: Eugen Nicolicea, inginer cu studii de Drept la o universitate privată neacreditată.

Alianţa 2020 USR-PLUS i-a cerut azi preşedintelui Iohannis să nu-l accepte ca ministru al Justiţiei pe Nicolicea.

”Eugen Nicolicea este unul dintre autorii asaltului PSD împotriva Justiției, un impostor fără pregătire juridică temeinică, o bătaie de joc pentru această funcție atât de importantă în statul român”, spun Dan Barna şi Dacian Cioloş, într-un comunicat de presă.

Alianța 2020 subliniază că Nicolicea este direct responsabil pentru eliberarea din pușcării, înainte de termen, a peste 14.000 de infractori, printre care tâlhari periculoși și violatori, dintre care 700 s-au întors la închisoare după comiterea unor noi infracțiuni.

”Acest om, în această poziție, este un real pericol pentru siguranța famililor noastre și pentru sistemul juridic din România. Nominalizarea lui Eugen Nicolicea la Ministerul Justiției are un singur scop: adoptarea ordonanțelor de urgență care îl scapă pe Liviu Dragnea de condamnarea la 3 ani și 6 luni de închisoare în dosarul numirilor fictive. Alianța USR-PLUS va face totul pentru a ne asigura că Liviu Dragnea nu va reuși să scape de lege”, conchid Dacian Cioloș și Dan Barna în comunicat.

CITIȚI ȘI:

„A venit Eliberatorul!”. Dragnea luptă cu „străinii care vin în cotropire”. Delirul lui Codrin Ștefănescu despre mitingul PSD de la Craiova

„Vrem în Europa! Nu ne puteți lăsa să sfârșim ca prizonieri ai unui grup de politicieni corupți!”

 

2 COMENTARII

  1. FBI: Cei care se exprimă coerent în limbaj juridic sunt buni de miniștri. Ciuma Roşie Tudorel Toader moare curând. 2 ani bețe în roate împotriva bunei guvernări PSD. L-ați jignit mereu pe Obama. Sunteți morți.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.