Cioloş, replică magistrală! „Dragnea e slugă la străini. Îi plăteşte ca să-i vândă prostii cu «aragaze»”

0
6936

Liderul PLUS a avut în această seară o intervenţie de zile mari după atacurile din ultimele zile ale lui Liviu Dragnea. Invitat la „Jurnalul de seară”, de la Digi 24, Cioloş a demontat cu argumente logice şi de bun-simţ toată manipularea neo-bolşevică a celui care s-a împroprietărit cu PSD.

Declaraţiile lui Dacian Cioloş

  • „România are o oportunitate economică de creare de locuri de muncă, de atragere de investiţii, avea oportunitatea preşedinţiei UE, putea să îşi impună pe agendă lucruri care contează. Asta vrea şi domnul Dragnea, ca România să conteze în UE. Păi contează când nu te comporţi ca o slugă. Dar cine l-a pus să fie slugă în UE? Aşa se comportă domnul Dragnea. Dacă ai la guvernare oameni care ştiu să apere interesul României, România va fi respectată la nivelul UE.”
  • „Am propus alegeri anticipate pentru că avem nevoie de o majoritate politică legitimă, legitimată prin alegeri. Procedural, deja e târziu pentru anul acesta să avem alegeri anticipate, dar cert şi clar e că e nevoie de alt guvern mai responsabil decât cel de acum ne duce la sapă de lemn”
  • „Am văzut unde se duc banii, dacă nu se duc în buzunarele şefilor PSD-işti, se duc pe consultanţă străină. Apropo de slugi la străini, domnul Dragnea e o slugă la străini, pentru că plăteşte străinii să vină să-i vândă prostii.”
  • „Tocmai am făcut o tură pe aici după frigidere şi «aragaze», apropo de afirmaţiile domnului Dragnea cum că voi lua aceste electrocasnice din casele oamenilor. E o glumă. Chiar crede că românii au coborât la nivelul ăsta la care coboară dânsul, când oamenii văd clar ce face PSD-ul, văd cum creşte inflaţia şi cresc preţurile?!”

CITIŢI ŞI:

Masacrul din Sri Lanka. Tragicul destin al miliardarului danez cu terenuri în Carpaţi. Anunţase că le va lăsa copiilor proprietăţile din Scoţia. Ieri, însă, i-au murit 3 din cei 4 copii

Păzea, Cioloș vă fură „aragazele”, iar USR vă ia frigiderele! De mașini se ocupă Soros

Cine sunt iresponsabilii care au trimis elevi români într-o ţară în care colcăie teroriştii?

Haos la TVR. Iuliana Tudor, cea mai populară realizatoare, mazilită de marionetele PSD. Rămâne în schimb copia lui Gâdea

VIDEO. Cum a scăpat Dragnea de furia mulţimii, la Iaşi. „A fugit ca un şobolan”

Drăghici, acum ce mai zici? DNA l-a prins pe trezorierul PSD cu „Merţan” de 3 miliarde din banii partidului

Se strânge laţul pentru Alexander Adamescu, fugar anti-DNA şi patronul „României libere”, care a făcut din ziar oficina „Ciumei Roşii”

Codrin ameninţă DNA cu… „SS”! Încă o dovadă că secţia Adinei Florea e arma politică a PSD-ALDE

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here