Haos la TVR. Iuliana Tudor, cea mai populară realizatoare, mazilită de marionetele PSD. Rămâne în schimb copia lui Gâdea

2
15427

TVR îşi întăreşte postura de vacă de muls a puterii politice, terfelită profesional, dar „hăcuită” de bani publici, via marionetele PSD-ALDE.

De curând, la ordinul „cupletului” Dragnea-Vâlcov, a fost „recuperat” celebrul Alexandru Sassu, fost director al TVR, acuzat că a provocat în trecut o pagubă de 50 de milioane de euro bugetului televiziunii publice.

Acuzaţia a rămas fără consecinţe penale, prin urmare Sassu s-a întors să „mulgă” în continuare.

Pe lângă asta, nu putea să nu pună pe masa mahărilor politici nişte „trofee” – capete de realizatori, aparent prea scumpi, în realitate embleme mediatice care ajută imaginea TVR, mult prea şifonată de scandaluri şi cumetrii politice.

Este şi cazul Iulianei Tudor, devenită foarte populară cu emisiunea „O dată-n viaţă”.

Ei bine, de astă dată din postura de producător general,  Sassu a tăiat în carne vie şi a suspendat-o pe Iuliana Tudor, potrivit revistei „Ciao”.

Cristache, servitorul PSD-ALDE, ţinut pe o sumă imensă

Are pe lista mazilirilor şi alte show-uri „top”, dar nu şi personaje plasate în televiziunea publică de clanurile politice. Este cazul celebrului Ionuş Cristache, o copie nefericită a lui Mihai Gâdea (Antena 3).

Cristache încasează lunar o sumă imensă de bani, deşi emisiunile tale au bătut spre zero ca audienţă: ar primi un salariu de 26.377 lei (aproximativ 5.650 de euro), potrivit ziarului Libertatea, care subliniază că moderatorul încasează de două ori mai mulţi bani decât fosta şefă a TVR, Irina Radu, cea care l-a şi adus în 2016 pe Cristache de la Antena 3.

Ionuţ Cristache s-a alăturat postului TVR 1 în 2016, debutând cu talk show-ul „România 9“ pe 7 noiembrie. El a stârnit controverse când a decis să difuzeze un interviu cu Sebastian Ghiţă, fugit în Serbia după ce pe numele lui Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie (ÎCCJ) a emis un mandat european de arestare.

La momentul respectiv, Consiliului Naţional al Audiovizualului (CNA) a somat Televiziunea Română, iar Comisia de Etică a TVR a criticat decizia lui Ionuţ Cristache de a difuza interviul.

Anterior, Cristache a lucrat timp de opt ani în trustul Intact, al mogului Dan Voiculescu, condamnat definitiv pentru fraudarea bugetului cu peste 60 de milioane de euro, în afacerea ICA. Statul nu a recuperat nici până azi mare parte din prejudiciu.

Lavinia Şandru, ţinută în palme de Vâlcov

Lavinia Șandru (ex-nevasta lui Darius Vâlcov și fina lui Cozmin Gușă) a produs o nouă emisiune de pomină la TVR 1. Ex-Vâlcoava l-a invitat în studio pe colegul ei Ionuț Cristache, zis „Sărmăluță”, trimisul special al lui Dan Voiculescu la TVR.
Se plânge Cristache: „Mi s-a pus eticheta asta, <<sclavul lui Voiculescu>>. Nu mi se spune <<prostul lui Voiculescu>>, <<idiotul lui Voiculescu>>, sună mai bine <<sclav>> „.
Lavinia se solidarizează cu el, doar e pățită: „Cum aș putea să nu-mi amintesc eu că m-a trimis Băsescu pe centură?!”. Adevărul e că a trimis-o. Și nu sunt dovezi că s-ar fi întors de acolo.
La europarlamentare cine va ieși pe primul loc?, este întrebat „Sărmăluță”. / „PSD, evident”. Foarte evident.
Cristache a depistat dușmanul țării: „Nu înțeleg retorica agresivă a USR. Mă și întreb: băi nene, ce vor ăștia de la mine? Nu înțeleg ura, de ce urăsc unii”.
Cioloș? „Idol de tinichea. Împăratul e gol”.
„Mie-mi spui?”, se văicărește țata Lavinia. „În 2014 mi-am luat-o din toate părțile pentru că am pus o întrebare. Asta e, sufeream pentru Basarabia… Apoi am auzit că voiau unii să-mi verse cafeaua în cap…” Mult mai rău, cucoană! N-ai vrea să știi ce voiau unii când ai pus întrebarea neroadă, ca să-l îngropi pe Iohannis și să-l scoți președinte pe Ponta…

Muncă patriotică pe 8.000 de euro

„O să-mi anulez votul!”, anunță Cristache. „Nu prea am pe cine să votez”. Își merită leafa de 8.000 de euro: mesajul ăsta e directivă PSD.
„Nu dau sfaturi partidelor. Muncă patriotică nu mai fac. Ajunge! Lucrez la o instituție a statului – e de ajuns”. Doar n-o să facă ore suplimentare pentru o amărâtă de leafă. Muncă patriotică de 8.000 de euro – e de ajuns.
„Sărmăluță” anunță solemn: „Întotdeauna mi-a fost frica de penibil”. Nu se vede.
Dar are o părere despre Iohannis: „E un om leneș”. Prilej pentru divorțata lu’ Vâlcov să se maimuțărească: „Nu, hai, zi ceva de bine, că mi se închide emisiunea!” Asta-i diversiune grosolană: nu Iohannis are puterea în TVR, ci Dragnea. Nu Iohannis îți poate da un contract nerușinat ca să faci pe ziarista, ci Dragnea. La Daddy e puterea. Dar e mai rentabil să pozezi în victimă a lui Iohannis.

Cristache + Șandru = 10.000. De euro. Pe lună

Pe Ionuț Cristache și Lavinia Șandru îi unește lipiciul la banii publici ai TVR, pe baza unor contracte scandaloase. Împreună ridică 10.000 de euro pe lună.
Ionuț Cristache păgubește televiziunea publică, lunar, de 8.000 de euro. De banii ăștia, umple studioul de personaje sinistre – infractori, corupți, penali, avocați sau aghiotanți ai penalilor.
Lavinia Șandru primește 24.000 de euro pentru 12 emisiuni scurte. Altfel spus: 2.000 de euro pentru un interviu de 30 de minute. Mă rog, o caricatură de interviu.

CITEŞTE ŞI:

Tragicul destin al miliardarului danez cu terenuri în Carpaţi. Anunţase că înainte de moartea sa le va lăsa copiilor proprietăţile din Scoţia. Ieri însă, i-au murit trei copii…

Cristache, copia ratată a lui Gâdea&Badea la TVR, îi atacă pe Cioloş şi Mihai Şora. Atât poate „ziaristul-zero barat”

Radu Paraschivescu, text savuros despre atacul lui Bittman la Pleşu, Liiceanu, Oana Pellea, Victor Rebengiuc

Top propagandiști pro-corupție: 1. Gâdea, 2. Ciuvică, 3. Badea, 4. Cristoiu, 5. Gușă…

Minciuni pe bani mulți: Lavinia Șandru l-a tămâiat și pe „sclavul lui Voiculescu”

TVR îi dă Laviniei Șandru 24.000 de euro pentru o emisiune. Ode lui Dăncilă

Şandru+Cristache la TVR: 10.000 de euro pentru audienţă ZERO

2 COMENTARII

  1. Troțkila de la ALDE sa nu se n-ai gândească la Bruxelles ci mai degrabă sa-și angajeze avocat ca in caz contrar drumul lui va trece cu siguranța pe la Jilava! Ați ajuns domn profesor ‘ de rasul’ plansu’ sa dați mâna cu cel mai mare infractor, politician mediocru, care reușește marea performanța de a duce PSD la europarlamentare sub 22%!!!!!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here