VIDEO. Capcana anti-Kovesi în care a picat „Portocală”. Înregistrarea discuţiei care a declanşat atacul clanurilor penale la DNA

2
2516

Jurnaliştii de la Rise Project au postat pe pagina de Facebook a publicaţiei de investigaţie o înregistrare audio a unei discuţii între fostul deputat PSD Vlad Cosma şi procurorul „Portocală” (porecla lui Mircea Negulescu, exclus din magistratură).

Înregistrarea a fost făcută cel mai probabil de Vlad Cosma, în sediul DNA Ploieşti, în 19 decembrie 2016, ziua în care Sebastian Ghiţă a fugit din ţară.

Cosma îl provoacă pe procurorul care îi „înghesuise” rău pe membri clanului Cosma-Ghiţă, din Prahova, al cărui singur „păcat” a fost că a intrat într-o relaţie personală cu Andreea Cosma, sora lui Vlad Cosma, inculpată şi ea la DNA.

„Îi mierleşte pe toţi”, îi spune Vlad Cosma lui Mircea Negulescu. În mod normal, procurorul nu avea ce să discute cu un inculpat care încerca practic să-i sperie pe anchetatori cu  un mesaj de genul: „Dacă nu vă opriţi cu investigaţia penală împotriva noastră, Sebastian Ghiţă vă dă în gât pe toţi, are înregistrări, poze, le va face publice”.

Din păcate pentru el şi pentru DNA, procurorul „Portocală” a muşcat momeala şi a continua discuţia, care avea să fie folosită ulterior chiar împotriva lui, dar şi a tuturor celor de la DNA care îşi făcuseră bine treaba în dovedirea afacerilor penale ale clanului Cosma-Ghiţă, din Prahova.

Un moment de slăbiciune a fost folosit ulterior de mafia politică în ceea ce avea să devină asaltul împotriva justiţiei.

Jurnaliştii de la Rise Project au tras concluzia, pe Facebook:

„Înainte, a existat şantajul. Îl avem acum pe bandă. L-a executat deputatul PSD, Vlad Cosma, inculpat cu aproape toată familia la DNA. Apoi, au bubuit linşajele media programate în laboratoarele TV subordonate PSD, s-a înfiinţat Secţia de Investigare a Magistraţilor şi a apărut dosarul pe numele Laurei Codruţa Kovesi, fosta şefă a DNA. Toate au un element comun: Sebastian Ghita, mogulul PSD fugit în Serbia de frica justiţiei”

CITIŢI ŞI:

Cine sunt iresponsabilii care au trimis elevi români într-o ţară în care colcăie teroriştii?

Haos la TVR. Iuliana Tudor, cea mai populară realizatoare, mazilită de marionetele PSD. Rămâne în schimb copia lui Gâdea

Drăghici, acum ce mai zici? DNA l-a prins pe trezorierul PSD cu „Merţan” de 3 miliarde din banii partidului

Se strânge laţul pentru Alexander Adamescu, fugar anti-DNA şi patronul „României libere”, care a făcut din ziar oficina „Ciumei Roşii”

Codrin ameninţă DNA cu… „SS”! Încă o dovadă că secţia Adinei Florea e arma politică a PSD-ALDE

2 COMENTARII

  1. Cine a scris,ba,articolul asta? Ba mateescu,tu vrei sa ti se faca justitie de catre oameni murdari? Cei care fac justitie trebuie sa fie modele in societate.Cu tinuta morala impecabila.Ce te faci cu portocala cu ,,un singur pacat,, care o placea pe andreea cosma dar o placea si pe ana maria patru- deci doua pacate,deci Pa! Singurul pacat ,,e mai multe,, si daca le-ar afla mateescu ar vomita pe tastatura in timp ce s-ar stradui sa scrie ode pt portocala.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here