Cine sunt fanii „doctoriței-minune” Groșan: falși pacienți, oameni care au auzit acum de ea „de pe Internet”, mitingiști anti-mască. România TV a regizat protestul de la Oradea

3
2880

Un sugestiv reportaj, realizat luni printre fanii Flaviei Groșan de către reporterul Elena Marinescu, de la Ebihoreanul.ro, arată fauna nemaipomenită pe care televiziunile conspiraționiste au putut s-o adune în jurul unui personaj apărut din neant.

Oameni care până cu o zi înainte n-auziseră de “doctorița-minune”, falși pacienți, mitingiști anti-mască de profesie, curioși fără treabă acasă și echipe de televiziune care regizau scandările au populat zona din fața sediului Colegiului Medicilor Oradea.

Convocată la Comisia de Etică pentru afirmațiile sale nefundamentate și calomnioase la adresa colegilor de breaslă (care ar “omorî cu oxigenul” pacienții de Covid), Flavia Groșan a fost bățul cu care Antena 3 și România TV au răscolit borhotul societății.

Echipa România TV îi punea pe oameni să aplaude și să scandeze numele Flaviei Groșan, iar un bărbat împărțea pancarte-tip cu mesaje de susținere

Jurnalista de la Ebihoreanul.ro a observat că membrii echipei România TV “i-au incitat pe participanți să aplaude și să scandeze numele doctoriței, pentru a avea cadre mai spectaculoase în transmisia live. La un moment dat, un bărbat a distribuit participanților pancarte-tip, cu mesaje de susținere a doctoriței Groșan, tot pentru a da mai multă consistență manifestării de sprijin”.

Reportera a regăsit în grupul gălăgios persoane pe care le întâlnise anterior și la protestele anti-mască și antivaccin din Oradea: un profesor de sport care a filmat “anti-mască” împreună cu elevii săi, un regizor de operă care pretinde că la spitalul din Oradea oamenii sunt uciși cu “pastile roz”, o tanti care vine la proteste cu o icoană, o femeie care spune că a fost jurnalist în presa economică pe 5 continente.

Un pacient care nu era pacient, o doamnă care auzise de la cunoștințele cunoștințelor despre priceperea „doctoriței-minune”, unii care citiseră pe Facebook, un ecologist…

Un bărbat care-și atârnase de gât o coală A4 pe care scria “SUNT PACIENTUL DOAMNEI DOCTOR” a mărturisit, în fața jurnaliștilor, că de fapt nu e pacientul ei, dar și-a pus mesajul din simpatie. O femeie care își atârnase pancarta cu “jos labele de pe dna doctor Flavia Groșan” le-a zis reporterilor că o susține pentru că a vindecat oameni, dar când a fost întrebată dacă știe pe cineva salvat de doctoriță, a recunoscut că nu, dar a auzit de la “multe cunoștințe ale cunoștințelor”.

Cei mai mulți membri ai pestrițului grup – au constatat jurnaliștii – n-auziseră de Flavia Groșan până în ajun, iar “informațiile” lor erau “culese” de pe Facebook.

Această menajerie – în care Mihai Gâdea s-a aruncat ca peștele-n apă – a fost întregită și de oameni veniți cu alte cauze. Un militant ecologist s-a dus la Colegiul Medicilor ca să protesteze împotriva “jafului național pe care-l face PNL de un an de zile”.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

3 COMENTARII

  1. Măi că dăștepți v-ați găsit voi care-i urmați pe super(in)competenții de la OMS…
    Doctorii care n-au niciun deces ître pacienții lor nu sunt doctori adevărați după mintea voastră bolnavă de billită-gatesită cronică… Cu cât un doctor are mai multe decese, cu atât e mai bun… nu-i așa?

    • Dar la voi, la SLUGOII-PLĂTIȚI ai RUSNACILOR-PUTINIȘTI, nu contează faptul că DEMENTA-ȘARLATANCĂ de la Oradea a tratat doar cazurile… (FOARTE-)ușoare, care NU au necesitat, bineînțeles, internare?

      Și-apropo deee… „bilită-gatesită” (Sic!), oare… cine suferă de această OBSESIE (!): noi sau voi, ăia care trăiți din banii BESTIEI-NESPĂLATE de la Kremlin și o tot trageeeeeți cu Gates, Soros, „Oculta”, „conspirațiile-mondiale” și alte BAZACONII și TÂMPENII???!!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here