VIDEO. Profesorul tembel cu „Jos botnița la copii!” face campanie în școală pentru anarhistul George Simion

2
1645
Nelu Pop

Situație revoltătoarte la Oradea, unde un profesor de sport calcă în picioare mai multe legi. El își instigă elevii să nu poarte masca de protecție („botnița”) și face campanie electorală unui candidat la alegerile locale, agitatorul rusofil George Simion (președintele partidulețului AUR), lucru interzis în școli.

Împotriva anarhistului Nelu Sandu Pop, profesor la Liceul Sportiv din Oradea, au fost declanșate două acțiuni:

  • o cercetare penală, pentru zădărnicirea combaterii bolilor;
  • o anchetă administrativă, care l-ar putea scoate din sistemul de învățământ.

Inspectoratul Şcolar Judeţean Bihor depune plângere penală împotriva profesorului Nelu Pop. Acesta a organizat în clasă un protest, în care i-a implicat şi pe elevi. Toţi au purtat măşti ale unor personaje de benzi desenate, în locul măștilor de protecție.

În filmulețul postat pe Facebook chiar de către preofesor se vede cum acesta îi încurajează pe copii să nu respecte regulile de protecţie, pe care le consideră abuzive. El susţine că restricţiile impuse de autorităţi îi transformă pe oameni în nişte „animăluţe în ţarc”.

VIDEO: Autodenunțul profesorului iresponsabil

În descrierea imaginilor, iresponsabilul dascăl a scris: „Azi la oră, cu acordul elevilor, am ales aceasta formă de protest. JOS BOTNIŢA LA COPII!!!”.

De altfel, cuvântul „botniță” este folosit de două ori și în secvența video, alături de alte cuvinte tari: „animăluțe” (de 5 ori) – adică elevi – ținute în „țarc” (de 4 ori); „abuzuri”, „supuși”, „protest”, „capul plecat”.

Nelu Pop cu mască de clovn

Profesorul Nelu Pop e și agramat, livrându-le elevilor frecvente dezacorduri singular-plural.

El introduce însă și un mizerabil vector politic, înjurând Guvernul PNL și făcând propagandă pentru George Simion, președintele AUR (un partiduleț-garsonieră), care recent a fost prins de Poliție conducând mașina fără permis.

Și elevii au fost puși de Nelu Pop să poarte măști caricaturale

Mesajul imbecil al profesorului Nelu Pop

  • „Bună ziua. Ne aflăm astăzi la oră. Nelu Pop mă numesc. Sunt profesor la Liceul Sportiv din Oradea şi vreau să vă prezint cum arată o oră în condiţiile de astăzi. În condiţiile în care Guvernul ăsta ne obligă să purtăm măşti şi ne determină să ne comportăm și să fim ca nişte animăluţe în ţarc.”
  • „Haideţi să vedem cum arată animăluţele din jurul nostru care nu au voie să părăsească ţarcul. Au doar 5 minute de pauză. Nu au voie să-şi dea măştile jos. Merg la toaletă pe rând. Dacă vor să tragă o gură de aer – tot așa, pe rând. Își dă (!!!) masca jos și se duc la geam să respire.”
  • „Fiecare animăluț stă cuminte la el în țarc. Asta vrea (!!!) și asta ne cere (!!!) cei care ne conduc, asta ne cer guvernanții și asta vrea ministerul – să stăm supuși. Asta se cere de la noi, să nu facem absolut nimic, să stăm precum animăluțele în țarc.”
  • „Este o formă de protest. Dacă m-aș fi manifestat în scris, aș fi considerat pamflet – pentru unii, probabil aroganță. Dar sunt din ce în ce mai mulți oameni care încearcă să protesteze, și vă îndemn și pe voi să protestați sub o formă sau alta – pașnică, bineînțeles. Nu îndemn pe nimeni la violență sau agresiune.”
  • „Și la fel cum George Simion stă noapte de noapte și e supus la tot felul de abuzuri din partea… începând cu autoritățile statului, tot așa vă îndemn și pe voi să luați măsuri… și haideți să încercăm să schimbăm ceva, să nu ne comportăm și să nu devenim într-adevăr niște animăluțe care nu putem gândi și care nu putem face nimic decât să stăm cu capul plecat și să facem absolut ceea ce ni se cere. Să stăm cu botnița pe gură și să stăm nemișcați, fiecare cu botnițele noastre.”
  • „Haideți să ne unim într-o Românie unitară!”
Nelu Pop

„Inacceptabil!”

Virgil Blage, inspectorul şcolar general din judeţul Bihor, a declarat la Digi 24 că este „revoltat” de ceea ce a văzut, precizând că a fost demarată cercetarea disciplinară a profesorului de sport, la nivelul instituţiei de învăţământ.

„La nivelul inspectoratului şcolar suntem în curs de redactare a documentelor pentru a depune o plângere penală pentru împiedicarea combaterii şi prevenirii pandemiei. Este inacceptabil să se întâmple aşa ceva, în condiţiile în care întreaga ţară este cuprinsă în efortul de a stopa pandemia”, a completat inspectorul şcolar general din Bihor.

Nelu Pop

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

O nouă escrocherie marca Radu Moraru: 300 de candidați-fantomă! „Nașul” vinde funcții publice de 200.000 de euro, instituind oficial „taxa de protecție” în politică

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here