miercuri, februarie 28, 2024
AcasăNewsCenzură la TVR: Șoșoacă spune că Marina Almășan n-a mai prins emisiuni live...

Cenzură la TVR: Șoșoacă spune că Marina Almășan n-a mai prins emisiuni live după o critică la adresa lui Dragnea. Pasajele neplăcute pentru PSD cădeau la montaj

-

Marina Almășan, cunoscuta realizatoare de la TVR, n-a mai făcut emisiuni live, iar înregistrările erau “periate” la montaj de criticile la adresa lui Dragnea și Dăncilă, a povestit senatoarea Diana Șoșoacă marți, la postul de radio Gold FM, conform Aktual 24.

Șoșoacă a relatat că, în 2018, când a fost invitată la o emisiune live moderată de Marina Almășan, a îndrăznit să fie critică la adresa lui Dragnea și Dăncilă. Drept urmare, Almășan n-a mai fost lăsată de conducerea TVR să facă emisiuni în direct, totul trebuind să fie înregistrat. La montaj se făcea o cenzură, iar părțile neagreate de PSD erau tăiate. Șoșoacă spune că după acel episod și ea s-a ales cu o “suspendare” de 9 luni, interval în care n-a mai fost invitată deloc.

În 2019, Șoșoacă a primit premiul “Lady Lawyer” de la Marina Almășan. Pe vremea aceea era invitată și promovată frecvent în emisiunea “Femei de 10”, moderată de Almășan.

„Toate emisiunile cu mine au fost înregistrate și aranjate la montaj. Era în 2018, când se încălcau drepturi și libertăți”

În schimb, Șoșoacă a reprezentat-o pe Almășan la divorțul cu cântărețul Victor Socaciu. Cele două sunt prietene.

- Advertisement -

Invitată să intre în direct la Gold FM, avocata a dat-o însă de gol, probabil involuntar, pe Marina Almășan: “A fost o emisiune pe vremea în care era doamna Viorica Dăncilă premier, am fost singura persoană care a avut curajul, într-o emisiune live la TVR, să spună ceva de domnul Dragnea și de doamna Viorica Dăncilă. A fost ultima emisiune live pe care a avut-o Marina Almășan, eu am fost interzisă, din acel moment, cam vreo 9 luni, la TVR. Și toate emisiunile cu mine au fost înregistrate și aranjate la montaj. Era în 2018, când se încălcau foarte mult drepturi și libertăți, am avut curajul să spun ceva despre Dragnea și Dăncilă“.

Șefa TVR este Doina Gradea, una dintre cele mai devotate slujitoare ale regimului Dragnea și ale PSD. Sub conducerea sa, televiziunea publică s-a transformat în oficină a corupților și oligarhilor, organ de luptă împotriva Justiției, a Occidentului, Uniunii Europene, NATO și SUA.

În pandemia, TVR a promovat agresiv conspiraționiștii și toate temele propagandei ruse.

- Advertisement -

În privința grilei de programe, postul public s-a întors la perioada proletcultismului și a național-ceaușismului din anii ’70-’80. Sunt difuzate intens filme rusești de război și filme de propagandă care prezintă versiunea comunistă a istoriei. În prime-time sunt date înregistrări cu festivaluri folclorice și concerte ale lui Fuego.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

- Advertisement -

1 COMENTARIU

  1. Această VEȘNICĂĂĂĂĂ și ANTIPATICĂĂĂĂĂ… COMUNISTOIDĂ (!!!) Marina Almășan (soția… fostului folkist-cenaclist-păunescian Victor Socaciu, mare F.S.N.-ist și F.D.S.N.-ist iliescian, după 1990!) a fost DATĂ-AFARĂ din T.V.R. când a venit C.D.R. la Putere, în 1996, dar în 2000, când au revenit… AI EI (P.D.S.R.-iștii, apoi, din 2001, P.S.D.-iști!!!!) „la-butoane”, a fost REinstalată acolo și, de-atunci, NU mai scăpăm de TERNA asta!

    Mari prietene…, PUPEZELE astea două, Șoșoacă și Almășan!
    Ce vreți…, „les grands esprits se rencontrent!”, nuuuu?!!!!!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -