Cei vaccinați anti-Covid au și de 15 ori mai mulți anticorpi decât cei trecuți prin boală! Anunțul, făcut de un preot-doctor român, după studii pe 30 de cadre medicale

1
1682
Preotul și medicul Bogdan Chiorean s-a vaccinat și i-a îndemnat și pe alții să facă la fel,a sigurându-i că nu încalcă nicio învățătură religioasă dacă fac asta.

Medicul și preotul Bogdan Chiorean, manager la Centrul de Îngrijiri Paliative “Sfântul Nectarie” din Cluj, a anunțat joi că a testat cadre medicale vaccinate și trecute prin boală, iar rezultatele sunt spectaculoase: imunizarea prin vaccin generează și de 15 ori mai mulți anticorpi!

Bogdan Chiorean este cunoscut pentru apelul său permanent la rațiune și la bun-simț. Pe contul său de Facebook demonstrează zilnic că nu există o contradicție între religie și știință, ci dimpotrivă.

Pe contul său de Facebook, medicul spune că, sprijinit de centrul Bioclinica, a testat personalul dela Centrul de Îngrijiri Paliative, iar rezultatele sunt indubitabile: cei imunizați natural, prin boală, au valori ale anticorpilor între 0,55 și 53,22 (valoarea maximă se regăsește la o persoană care a avut o formă severă de Covid). În schimb, la cele 14 persoane vaccinate, valorile anticorpilor înregistrate la 10 zile după rapel sunt între 212,79 și 750! Așadar, și de 15 ori mai mari decât la cei imunizați natural.

Bogdan Chiorean spune că, în mod normal, valorile anticorpilor la cei vaccinați vor continua să crească, iar răspunsul imunitar ar trebui să fie și mai bun după 20 de zile.

Autoritățile au anunțat, la rândul lor, că după vaccinarea a 250.000 de oameni în prima etapă a campaniei, cazurile de îmbolnăviri în rândurile personalului medical au scăzut cu 87,7%.

Textul postat de medicul și preotul BogdanChiorean privind micul experiment făcut la clinica pe care o conduce

„Postarea de mai jos e o statistică, bazată pe rezultate reale. Vă rog să nu comentați cu argumente filosofice, pseudo-religioase sau de altă natură. Nu vreau să conving pe nimeni de nimic, dar știu că „adevărul ne va face liberi”.

În urma testării a 30 de cadre medicale din cadrul instituției noastre pentru anticorpii de fază cronică anti-SARS-CoV-2, am obținut următoarele rezultate:

– 15 persoane care au trecut prin boală cu forme ușoare au avut valori cuprinse între 0,55 și 19,58 (7 dintre ei sub 1, însemnând deloc imunitate)

– 1 persoană care a trecut prin boală cu o formă severă a obținut 53,22

– 14 persoane care s-au vaccinat (unii trecând și prin boală, formă ușoară, fără să avem o valoare pre-vaccinare) au obținut valori între 212,79 și >750 (acesta fiind răspunsul maxim)

De precizat e faptul că testarea s-a făcut în ziua 10 după rapel. Există probabilitatea ca rezultatele celor vaccinați să fie mai bune după 2-3 săptămâni.

Rezultatele se înscriu în informațiile pe care le aveam deja din studiile serioase. Fiecare e liber să concluzioneze singur.

PS: Mulțumesc Gelu Zegrean – Bioclinica – pentru amabilitate și eficiență“.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here