Avocatul lui Tudorache-PSD a câștigat 1,9 milioane de lei doar de la Poliția Locală a Sectorului 1. Când Clotilde Armand a tăiat „conducta”, au început procesele și noi atacuri la televiziunile mogulilor

4
2494

Clotilde Armand, primărița Sectorului 1 din București, a prezentat vineri acte prin care demonstrează că Mihai Drăgan, avocatul fostului primar Daniel Tudorache, a avut între 2018-2020 contracte de 1,9 milioane de lei doar cu Poliția Locală a sectorului, deși această instituție avea propriul birou juridic!

Cele deschise de Clotilde Armand sunt realmente revoltătoare, iar rețeaua de interese care căpușa banii publici este expusă în toată splendoarea.

Reprezentanta PSD în Biroul Electoral Sectorul 1 a fost chiar șefa Biroului Juridic al Poliției Locale Sectorul 1! Tot Poliția Locală a filat-o pe Clotilde Armand timp de doi ani, la ordinul lui Tudorache, iar aceeași șefă a Biroului Juridic, spune actuala primăriță, o urmărea la acțiunile electorale, pe care încerca să le deturneze. Acum, PSD-ista a plecat de la Biroul Juridic al Poliției Locale și a fost angajată asistentă la biroul parlamentar al lui Daniel Tudorache!

Avocatul care a beneficiat de această cârdășie, scrie Clotilde, a atacat în instanță hotărârea Consiliului Local de a nu mai permite Poliției Locale să contracteze servicii juridice private, câtă vreme are propriii juriști!

Rețeaua de drenare a banilor publici de la Primăria Sectorului 1 devoalată de Clotilde Armand

„Urmele diamantelor.

Am decis să scriu acest text pentru că aproape am reușit să completez puzzle-ul Mafiei din Primăria Sectorului 1 și aș vrea să vă prezint o parte, o mică parte, din conexiunile celor pe care îi vedeți astăzi atacând disperați reformele începute de mine la Primăria Sectorului 1, prin intermediul televiziunilor conduse de fugari anchetați de Justiție, foști turnători ai Securității sau tot felul de site-uri de fake-news întreținute până acum cu bani publici, inclusiv de la această primărie. Să începem.

București, Sectorul 1, Piața Mureș, 28 Septembrie 2020. A doua zi după alegerile locale. La sediul Biroului Electoral al Sectorului 1 (BES 1) l-am prins pe un membru PSD cu peste 400 de procese verbale asupra lui în incinta BES 1. Deasupra sediului BES 1, la etaj, funcționa sediul Direcției de Mediu din cadrul Primăriei – pe post de fabrică de procese verbale și sediul de campanie al PSD. După ce am reclamat acest incident la Poliție a început ofensiva roșie iar aparatul de propagandă s-a mișcat aproape perfect. Poliția locală condusă de omul PSD a executat ordinele partidului și a intrat în posesia unor înregistrări prin care acuzau președintele BES 1 și candidații USRPLUS că fură voturi. Au denaturat adevărul pentru a ieși victime. Au intentat procese printr-un avocat care până zilele trecute era răsplătit excelent de fostul primar cu contracte de la Poliția Locală sau Administrația Domeniului Public Sector 1. A urmat apoi un șir lung de procese pentru că PSD prin acest avocat a contestat alegerea mea în funcția de Primar al Sectorului 1. Am câștigat în cele din urmă și toate instanțele din România mi-au dat dreptate că nu s-a furat nici un vor și sunt primar legitim. Reprezentatul PSD în BES 1 a fost șefa Serviciului Juridic din Poliția locală. Care este legătura dintre cei despre care am scris mai sus și atacurile asupra mea? Iată.

Cercul roșu.

Am aflat că pe acuzatorii și contestatarii mei îi leagă ceva. Dragostea pentru partid și banii publici. Și sunt în stare de orice pentru această iubire fatală. Realizez că lupta împotriva Mafiei din administrație este una pe termen lung, care necesită multă forță. Vor folosi orice pentru a mă denigra. De exemplu: Ieri o țară întreagă a asistat cum au încercat acești acuzatori au folosit munca și creația unor tineri artiști pentru un atac politic, o țară întreagă a asistat cum PSD (și nu numai) și-ar dori un ’’Minister al Educației Poporului și al Propagandei’’.

Cine sunt acuzatorii?

Avocatul fostului primar este cel care a lansat atacul abject pentru că mi-am permis să ofer unor tineri artiști posibilitatea și spațiul din holul Primăriei pentru a expune artă plastică. De ce-ar fi făcut asta? Pentru că avocatul fostului primar are de pierdut niște bani. Mulți. Acesta a încasat în perioada 2018-2020 aproximativ 2 milioane de lei doar de la Poliția Locală pentru servicii juridice cu toate că instituția are un Serviciu Juridic. De cine a fost condus acest Serviciu până să vin eu în primărie? De reprezentatul PSD în BES 1, doamna care apărea din senin pe la acțiunile mele în campanie și încerca să le denatureze, doamna care în prezent a ajuns asistent parlamentar la cabinetul primarului cu diamante. Tot doamna respectivă a dat în judecată prin Poliția Locală niște jurnaliști independenți pentru că au avut curajul să publice date din SICAP (adică publice) despre jaful din banii publici.

V-am mai prezentat în trecut că în Poliția Locală este grup infracțional organizat dar avem un proiect de reorganizare prin care reformăm această instituție. Vă spun: Noi vom continua reforma administrației și nimic nu ne va sta în cale.

Zilele trecute acest domn avocat a atacat în Justiție o Hotărâre a Consiliului Local prin care Poliția Locală a Sectorului nu mai are voie să contracteze servicii juridice externe. Interesant, nu?

* Atașat vedeți cu cât l-am plătit noi pe avocatul fostului primar al diamantelor“.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

4 COMENTARII

 1. Ne-ar trebui vreo 100 de Clotilde sa facem un guvern bun.

  Se gasesc tot felul de scuze pentru a nu face ordine. Ba ca au fost mutilate legile ba ca nu stiu ce. Cu legile actuale daca ii cauti bine ii bagi la puscarie pe ciumati. La cite au facut e imposibil sa nu-i gasesti cu ceva.
  Schimbi de exemplu vreo 20 din conducerea MI si faci ordine pe baza regulamentului. Ai incalcat regulamentul batind oameni nevinovati, destituit din functie. Ce atitea ”asteptari sa se pronunte justitia”? Asta e o scuza ca sa nu faci nimic. Iar seful nu are nevoie de justificare pentru subaltern sa dea explicatii de ce-l schimba din functie. Vrea alt tip de om cu alta abordare si e suficient.

 2. La NUMAI patru luni (că la Sectorul 1 al Capitalei a durat mai mult… CIRCUL-IEFTIN al fostului primar P.S.D.-ist, care nu „s-a dat” învins/plecat fără scandal!) după ce și-a preluat mandatul/funcția, Clotilde Armand tinde să devină… MODEL-de-URMAT (!), cel puțin pentru toți noii primari ai coaliției parlamentar-guvernamentale de centru-dreapta, mai ales pentru felul NEEZITANT în care face CURĂȚENIE-GENERALĂ în aria sa de competență-și-responsabilitate!

  Au… luat-o-„ÎN-FURCI” (inclusiv pe la televiziuni zise/autodeclarate… NE-P.S.D.-iste!) încă de la început, cu GOLĂNIA (TIPIC P.S.D.-istă!) cu sacii-cu-voturi.
  Apoi a venit… firma de salubrizare, cu facturile ei umflate, care a încercat să-i pună toată populația în cap, dar… au pierdut în Justție!.
  Unii consilieri ai coaliției s-au… speriat când au văzut că primărița nu lucrează… „cu-două-ocale” și nu face distincții între… „ai-noștri” și „ai-lor”, drept pentru care… au votat cu P.S.D.-ul în Consiliul-Local
  Când a început să pună funcționarii din Primărie la treabă, unii s-au… „stresat” – ! – și… s-au cărat, Slavă-Domnului!
  Ș.A.M.D.!!!!!

  BRAVO, ȚINE-O TOT-AȘA: ARDE-IIIII, franțuzoaico!!!!!!!!!!!!!

 3. Cum se justifica angajarea unor avocati, nevoia unor servicii juridice externe, daca Primaria are propriul birou juridic? Ori sunt incompetenti (si atunci trebuiesc concediati), ori sunt..de decor (si atunci trebuiesc concediati)!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here