SINISTRU! Deputatul Ghiță: „Noi, PSD-iștii, suntem ca evreii care aveau o bandă pe mână în timpul războiului, suntem jigniţi în permanenţă“

4
1468

Fostul luptător Daniel Ghiță, acum deputat PSD, a făcut duminică seara, la postul B1 TV, o nouă afirmație controversată – cel mai probabil, rodul unei erori de exprimare –, comparând situația social-democraților cu cea a evreilor din Al Doilea Război Mondial!

Ghiță spune că PSD-iștii sunt hărțuiți, jigniți și stigmatizați în Parlament, lucru pe care-l pățeau și evreii în regimul nazist, când “aveau o bandă pe mână”.

Paralela este, bineînțeles, nu doar inexactă, dar și total deplasată. Evreii au fost persecutați și uciși cu milioanele, unicul criteriu aplicat fiind cel al apartenenței la religia iudaică. Pe când social-democrații sunt astăzi ținta oprobiului public nu doar în Parlament, ci în toată România din cauza comportamentului de grup infracțional organizat pe care l-au arătat încă din primele clipe ale înființării FSN, precursorul actualului PSD, în decembrie 1989.

Corupția ca unică filosofie reală a acestui partid, mentalitatea de bandă interlopă, deprofesionalizarea întregului sistem public, transformarea instituțiilor în sinecuri pentru clientelă, nenumăratele tunuri date sunt doar câteva dintre capetele de acuzare de care PSD nu poate scăpa.

Daniel Ghiță, intrat relativ recent în partid, nu a fost părtaș la acest jaf, dar aliniindu-se la clica PSD-iștilor nu face decât să-și lipească singur “banda pe mână”.

Iar “banda” de care vorbește fostul sportiv nu a fost, bineînțeles, o “bandă”, ci tatuajul cu număr pe care-l primeau toți deținuții intrați în lagărele de exterminare naziste.

Deputatul Daniel Ghiță a povestit, duminică seara, la postul B1 TV: “Suntem ca evreii care aveau o bandă pe mână în timpul războiului, aşa sunt acum pesediştii, suntem jigniţi în permanenţă. Mă jignesc, spun lucruri, după care pun telefonul pe mine. Nu pot să le fac nimic. Aşa se întâmplă în permanenţă în Parlament, în loc să-şi vadă de treabă“.

În urmă cu doar câteva zile, fostul luptător a fost protagonistul unui moment stânjenitor în Parlament. Discursul său, plin de greșeli gramaticale și poticniri, a fost o pledoarie pentru Rusia. Ulterior, el a explicat că erorile de exprimare au fost din cauza emoției.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

4 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here