Cazul „escrocului” Terheş – candidat PSD. De ce tace Biserica Greco-Catolică?!

1
2451

Cel autointitulat „Chris” (nu şi-a dat prenumele real, ca să sune „americăneşte”), numit de actorul Florin Călinescu „escrocul Terheş”, preot greco-catolic, a glăsuit azi, cu spatele la Dumnezeu.

„Aveți în spatele meu cea mai bună listă de români care pot reprezenta România cu demnitate la Bruxelles. Vreau să le mulțumesc românilor care s-au implicat în strângerea de semnături. Îi invit pe români să privească la lista PSD, avem cea mai bună echipă”, a declarat Terhes la depunerea candidaturilor PSD la BEC.

Nici până la această oră, Biserica Greco-Catolică nu a emis o luare de poziţie oficială despre cum a permis infiltrarea cu un „spion” al Ciumei Roşii.

Discursul lui Terheş este unul anti-european, pro-clanurile penale, deci vădit împotriva martirilor Bisericii Greco-Catolice în frunte cu cardinalul Iuliu Hossu, făuritor al Marii Uniri de la 1 Decembrie 1918.

Terheş i-a pângărit memoria, făcând din biserică o armă politică în mâinile celor care scot România din lumea care a permis naşterea naţiunii române, acum 100 de ani.

Pentru Biserica Greco-Catolică, pentru memoria martirilor săi, PSD este similar cu satana. Cu toate acestea, nici până la această oră nu există un punct de vedere oficial al acestei instituţii cu rol imens în istoria poporului român.

Interesant e că PSD nu a promovat pe lista de candidaţi la europarlamentare un nume din interiorul Bisericii Ortodoxe Române, ci l-au ales pe cel autointitulat „Chris” Terheş, de la greco-catolici.

Mediatizat de televiziunile „roşii”

Pe 10 ianuarie 2019, „Coaliţia Românilor din SUA”, reprezentata de pastorul „Chris”(prenume probabil inventat) Terhes – o asociaţie-fantomă repudiată de românii de peste Ocean, fără impact la public şi cu un număr misterios de membri – a depus la Curtea de Apel Piteşti o întâmpinare împotriva a trei asociaţii de magistraţi care luptă pentru independenţa justiţiei şi împotriva reţelelor mafiote ajunse până la vârful magistraturii.

„Chris” Terheş este un neica-nimeni devenit vedetă peste noapte graţie în special Antenei 3. Nimeni dintre credincioşii oneşti nu-şi poate explica blasfemia prin care un slujitor al Bisericii a devenit avocatul diavolului. Amestecul popii Terheş în treburile justiţiei este nu doar un păcat imens pentru un purtător de sutană, dar face indirect jocul Rusiei şi al ţărilor care vor să slăbească democraţia din România, pentru a o izola în UE şi a o pune ulterior pe tava prăduitorilor din estul sălbatic.

A fost duşmanul lui Kovesi

Autointitulat lider al unei fantasmagorice Coaliţii a Românilor din SUA, Terheş este repudiat de comunitatea românească din SUA interesată în consolidarea democraţiei din România.

„Popa” anti-DNA a fost mediatizat deseori de Antena 3, în momente-cheie în care clanurile penale luptau pe viaţă şi pe moarte s-o debarce din fruntea DNA pe Laura Codruţa Kovesi. Rămâne încă un mister cum de-şi poate face loc în sânul respectabilei Biserici Greco-catolice un astfel de personaj.

E mare păcat, căci le vorbeşte enoriaşilor în numele Domnului, dar „binecuvântează” în paralel clanurile penale interesate în distrugerea justiţiei independente şi în scoaterea României din marea familie creştină occidentală. O blasfemie!

CITIŢI ŞI:

Florin Călinescu desfiinţează lista PSD la europarlamentare: „Livulică, găselniţa ta cu escrocu’ Terheş e maximă!”

Profil de ANTICRIST în sânul Bisericii Greco-Catolice. Popa Terheş, candidat PSD cu discurs împotriva martirilor României Mari. A pângărit memoria cardinalului Iuliu Hosu

A dat mâna cu Trump şi-a rămas fără viză SUA? „Dragnea este într-o situaţie disperată”

E oficial: Digi 24 pune LACĂT mâine pe cele 8 staţii locale ale postului TV de ştiri

Fumător timp de 15 ani, Iohannis „arde” PSD: „Sănătatea nu este o prioritate pentru actuala guvernare. Vedem în schimb pacienţi nemulţumiţi, crize şi scandaluri televizate”

OPINIE: Papa Francisc în România – o vizită istorică și o palmă peste obrazul ierarhilor BOR

Apel la curaj: „Nu ne lăsați singuri!”. Program pentru de-PSD-izarea României

SONDAJ: Cu cine veți vota pe 26 mai, la europarlamentare?

1 COMENTARIU

  1. Da’ de ce nu publicati, dle Mateescu, imaginea cu biserica din California unde zice acest pastor Terhes că slujeste?!

    https://www.google.com/maps/@33.7419831,-117.840104,3a,49.6y,26.9h,94.39t/data=!3m6!1e1!3m4!1sXD1u5yoay8LJ0tnZCpym0g!2e0!7i16384!8i8192

    Sa vadă lumea ca nu e o biserică greco-catolica , ci una protestantă !! Fără cruce! Cu slujbă doar in engleză si spaniolă. De aia de-a lui Mihai Gadea !
    Si-atunci va rog sa faceti apel disperat: ” De ce biserica protestanta nu se delimiteaza de pastorul Terhes? „

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here