Profil de ANTICRIST în sânul Bisericii Greco-Catolice. Popa Terheş, candidat PSD cu discurs împotriva martirilor României Mari. A pângărit memoria cardinalului Iuliu Hossu

1
2355

Jurnaliştii de la G4Media au realizat portretul-robot al candidatului de pe locul 4 pe lista PSD de la alegerile europarlamentare.

Preotul „Chris” Terhes a devenit cunoscut în timpul referendumului de suspendare a lui Traian Băsescu, făcând lobby în congresul în favoarea fostului președinte și împotriva PSD.

Liviu Dragnea, care l-a anunțat astăzi pe Terhes drept candidat pe listele partidului, a fost condamnat tocmai pentru fraudarea referendumului din 2012!

După 2016, aceiași congresmani mobilizați împotriva PSD în 2012 au fost montați de această dată împotriva justiției din România de o fantomatică asociaţie a preotului Terhes.

Cum l-a tolerat Biserica Greco-Catolică?!

Chris Terhes este preot greco-catolic subordonat ierarhic Episcopiei greco-gatolice din Oradea. Potrivit unor informații obținute de G4Media.ro, preoții greco catolici nu pot fi simultan preoți și politicieni, însă pot obține o delegare specială din partea episcopiei de care aparțin. Nu este clar în acest moment dacă preotul Terhes va continua activitatea în Biserică în paralel cu activitatea politică sau dacă a primit dispensă.

Terheş este caz clinic de profil anticrist în biserică. Este de neimaginat cum o instituţie cu mare rol în istoria modernă a României – Biserica Greco-Catolică – a devenit furnizoare de demoni în politică.

Ani de zile, Terheş a perorat la Antena 3 împotriva valorilor susţinute de martiri greco-catolici, în frunte cu cardinalul Iuliu Hossu (foto sus), care au făcut România Mare în sânul Europei pledând tocmai în favoarea valorilor sabotate de oameni ca Terheş: libertate, lege, onoare, demnitate.

Azi, unul din oamenii infiltraţi în biserica marelui cardinal al unirii de la 1 Decembrie 1918, ajunge să spurce istoria acestei credinţe sfinte. Dar şi deopotrivă istoria României ca parte a Europei, prin servirea intereselor unui partid anti-european, a clanurilor penale şi a duşmanilor democraţiei române pe care au construit-o cu mari sacrificii iluştri înaintaşi greco-catolici.

Foto: Facebook – Chris Terheş

CITIŢI ŞI:

Florin Călinescu desfiinţează lista PSD la europarlamentare: „Livulică, găselniţa ta cu escrocu’ Terheş e maximă!”

Cum şi-a băgat satana coada în biserică. Cazul popii devenit slujitor anti-justiţie al clanurilor penale

B1 Tv calcă apăsat pe urmele Antenei 3. Emisiune dedicată clanurilor penale din Prahova. Cu popă cu tot

 

1 COMENTARIU

 1. Acest farseur care-si zice pastor Terhes n-are legatura cu biserica greco-catolica !!

  Uitati biserica din California unde pretinde ca slujeste el :
  https://www.google.com/maps/@33.7419831,-117.840104,3a,49.6y,26.9h,94.39t/data=!3m6!1e1!3m4!1sXD1u5yoay8LJ0tnZCpym0g!2e0!7i16384!8i8192

  N-are cruce, nicio legatura cu biserica catolica!
  Plus ca slujeste (dati zoom pe placuta din fața cladirii) doar in engleza si spaniola, intr-o cladire de tip protestant.
  Nu vad de ce insistati aruncând anatema pe Biserica Greco-Catolica (Biserica Română Unita cu Roma, Greco-Catolică)

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.