A dat mâna cu Trump şi-a rămas fără viză SUA? „Dragnea este într-o situaţie disperată”

0
2935

Analistul şi profesorul universitar Iulian Fota, fost consilier prezidenţial pe chestiuni de securitate naţională, face o dezvăluire interesantă. Potrivit lui, SUA i-ar fi retras viza lui Liviu Dragnea! Într-o declaraţie pentru Digi 24, Iulian Fota spune că decizia ar avea legătură cu atacul declanşat de liderul PSD la justiţie şi la statul de drept.

„Domnul Dragnea este într-o situație disperată”

  • „Cât timp PSD-ul se va ține de această politică anti justiție, anti stat de drept și anti democrație șansele ca în UE să fie recredibilizați sunt foarte mici. Singura lor speranță este să dreagă relația cu Statele Unite. Și aici e o chestiune foarte interesantă. Domnul Dragnea este într-o situație disperată.”
  • „El nu are viză de Statele Unite. Sunt voci foarte importante, grele, care spun – aici și noi ne-am putea lămuri în zilele următoare – că domnului Liviu Dragnea i s-a ridicat viza de Statele Unite. Ăsta mi se pare un lucru foarte interesant. Mai ales că avem o antiteză cu acea fotografie faimoasă în care dl. Dragnea dădea mâna cu dl. Trump și ridicarea vizei de către Statele Unite.”
  • „Asta îți arată o schimbare de 180 de grade. Probabil că este un gest disperat – dar disperarea a dus la costuri pentru România – de câștigare a unei relații cu SUA pentru a contrabalansa izolarea asta internațională în care PSD se află pe linia cu UE și Bruxelles-ul, inclusiv cu Partidul Socialist”.

CITIŢI ŞI:

E oficial: Digi 24 pune LACĂT mâine pe cele 8 staţii locale ale postului TV de ştiri

Fumător timp de 15 ani, Iohannis „arde” PSD: „Sănătatea nu este o prioritate pentru actuala guvernare. Vedem în schimb pacienţi nemulţumiţi, crize şi scandaluri televizate”

OPINIE: Papa Francisc în România – o vizită istorică și o palmă peste obrazul ierarhilor BOR

Apel la curaj: „Nu ne lăsați singuri!”. Program pentru de-PSD-izarea României

SONDAJ: Cu cine veți vota pe 26 mai, la europarlamentare?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.