„Sinucigașul” Dragnea, amenințat de un om al lui Ion Iliescu: „Fiecare pasăre pe limba ei piere!”

2
6355
Ioan Mircea Pașcu

Eliminarea lui Ioan Mircea Pașcu de pe lista PSD pentru europarlamentare a provocat reacția virulentă a acestuia. Pașcu trimite amenințări fățișe în direcția lui Liviu Dragnea.

Mesajul lui Ioan Mircea Pașcu, publicat pe pagina sa de Facebook, arată frustrare, ranchiună, furie și dorință de răzbunare.

Până de curând, Pașcu se afla pe lista de candidați pe care „se lucra” în partid, singura incertitudine fiind locul ocupat: unul eligibil sau semi-eligibil. Nici nu se punea problema ca Pașcu, actual vicepreședinte al Parlamentului European, să fie exilat pe un loc neeligibil.

Surpriza a fost cu atât mai mare: fostul ministru al Apărării, din vremea regimului Iliescu, a fost eliminat complet de pe listă!

În mesajul său (semi-agramat), Pașcu precizează că a fost unul dintre „oamenii apropiați” ai lui Liviu Dragnea, însă acesta a decis să-l „pensioneze forțat”.

Mesajul lui Ioan Mircea Pașcu

„Trebuie fie să ai un simț de conservare atrofiat, fie tendințe sinucigașe, dacă atunci când și așa ai puțini oameni apropiați, să faci tot posibilul să ți-i îndepărtezi și pe aceștia! Dar, de unde nu e, nici Dumnezeu nu cere, chiar dacă e tot atât de adevărat că fiecare pasăre pe limba ei piere!?”

Apoi, răspunzând la un comentariu, Pașcu a menționat că nu s-a pensionat singur, ci a fost pensionat „de alții”.

Ioan Mircea Pașcu (70 de ani) face parte din „gruparea Iliescu” din PSD. Această grupare este însă aproape destructurată, din dorința lui Dragnea de a nu împărți cu nimeni puterea în partid. O altă mutare în această direcție a fost izolarea și îndepărtarea Corinei Crețu, unul dintre „copiii” lui Iliescu.

Singura partajare a puterii pe care o acceptă Liviu Dragnea, din rațiuni strategice, este cea cu Dan Voiculescu. Liderul PSD are nevoie de televiziunile lui Voiculescu, de aceea i-a oferit acestuia trei locuri eligibile pe lista PSD: pentru Carmen Avram (locul 2), Chris Terheș (4) și Maria Grapini (6).

CITIȚI ȘI:

SONDAJ: Cu cine veți vota pe 26 mai, la europarlamentare?

2 COMENTARII

  1. Ioan Mircea Paşcu e un troglodit. Nu vede că are 70 ani şi nici o lege bună pentru români la Strasbourg. Fonduri europene nu avem dar criptocomuniştii lui Ion Iliescu se cred Generali din tagma „Gulerelor Albe ale Moscovei” şi amenință cu zile masonii care au concept planuri de dezvoltare a României. Parlamentul European ne lezat drepturi legale prin intermediul vârcolacilor sovietici ai lui Ion Iliescu. Țiganii o duc bine. Romii o duc bine. Românii nu au canalizări dar sunt impozitați triplă dacă au fose septice din plastic. Cumva trebuie să răzbim. Să ne rugăm la Dumnezeu să extermine cei numiți bolşevici cu spume la gură.

  2. Acest Cripto Comunist Securist mina dreapta a Infractorului Rusofon Ion Ilici Iliescu sa stea dracului de bosorog acasa.
    A jignit un cetatean Roman cind ia pus o intrebare .facindu-l ca este Aurolac.
    O jigodie si un ingimfat .La pupati in fund pe INFRACTORUL de Dragnea si CIUMA ROSIE A ROMANIEI. A votat impotriva Doamnei Laura Codruta Kovesi.
    Are si Asa o pensie marisoara acest personaj sinistru a Politicii Din Romania.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here