E oficial: Digi 24 pune LACĂT mâine pe cele 8 staţii locale ale postului TV de ştiri

1
1754

Consiliul Național al Audiovizualului a aprobat solicitarea RCS de a retrage cele opt licențe regionale Digi 24, anunţă jurnaliştii de la PaginadeMedia.ro.

Digi 24 avea opt licențe regionale în Brașov, Constanța, Cluj-Napoca, Craiova, Galați, Iași, Oradea și Timișoara, pe care le primise de la CNA în februarie 2012.

Posturile TV locale ar urma să-şi oprească emisia începând de mâine.

Decizia de a închide stațiile locale din țară a fost luată de RCS la începutul lunii februarie. Tot din acel moment a început „hemoragia” jurnaliştilor şi angajaţilor cu experienţă: au plecat Dan Turturică şi echipa sa de la site-ul postului TV (Digi24.ro), jurnalişti de investigaţii (Virgil Burlă), moderatori Tudor Mușat și Adriana Nedelea.

CITIȚI ȘI:

Cazurile Digi-Realitatea sau cum moare presa sub PSDragnea. Noi nu cedăm! Rămâneţi alături de ziaristii.com şi de alte insule independente de presă!

Digi, încă o lovitură rea: pleacă şi Radu Paraschivescu! „Mi s-a propus să lucrez gratis”

Dan Turturică, la despărțirea de Digi24.ro: „A fi neutru azi înseamnă să ajuți trădătorii și agresorii acestei țări. Nu am de gând nici să tac, nici să mă prefac”

Val de plecări din Digi 24. Tudor Muşat (realizator 24/7), cap de listă. Zvonuri privind închiderea staţiilor locale ale postului TV de ştiri

Fumător timp de 15 ani, Iohannis „arde” PSD: „Sănătatea nu este o prioritate pentru actuala guvernare. Vedem în schimb pacienţi nemulţumiţi, crize şi scandaluri televizate”

OPINIE: Papa Francisc în România – o vizită istorică și o palmă peste obrazul ierarhilor BOR

Apel la curaj: „Nu ne lăsați singuri!”. Program pentru de-PSD-izarea României

SONDAJ: Cu cine veți vota pe 26 mai, la europarlamentare?

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.