Carmen Avram, debut mizerabil în cariera de propagandist PSD. O admiră pe Dăncilă, a prins drag de partidul lui Dragnea. Nu înțelege de ce românii au protestat împotriva Guvernului în ianuarie 2017

5
4124
Carmen Avram

În seara zilei în care a fost anunțată oficial ca ocupând locul 2 pe lista PSD pentru alegerile europarlamentare, Carmen Avram și-a etalat viziunea politică în emisiunea lui Mihai Gâdea, la Antena 3. A fost un șoc!

Nimic din ziarista valoroasă, cu o carieră de aproape trei decenii. Doar o gândire râncedă de PSD-istă incapabilă să înțeleagă niște adevăruri esențiale.

Populistă, patrioată de carton – un personaj deja caragialesc. Nu are ochi pentru hoția lui Voiculescu sau a lui Dragnea. Sau pentru infinita prostie a lui Dăncilă. Dimpotrivă, sunt personaje pe care le respectă.

Nu înțelege de ce românii au protestat în ianuarie 2017 împotriva unui guvern (PSD-ALDE) abia instalat. Nu-i spune nimic Ordonanța 13, nu-i spun nimic sutele de mii de români care au înfruntat gerul și viscolul pentru a-și apăra justiția, țara, viitorul.

O respectă, o admiră, o adoră pe Viorica Vasilica Dăncilă. Îl respectă pe Liviu Dragnea. A prins drag și a început să respecte PSD-ul.

Îi detestă pe europarlamentarii români (PNL-iștii + Monica Macovei + Cristian Preda) care au votat împotriva Guvernului PSD-ALDE, pentru că ea crede – ca și Dragnea, Dăncilă, Iordache, Nicolicea, Șerban Nicolae, Bacalbașa, „Mitralieră” – că acolo, la Bruxelles, s-a votat împotriva României.

S-a emoționat… Gâdea a emoționat-o

Principalele afirmații ale lui Carmen Avram

 • „Nu ai nicio scuză ca, la două săptămâni după instalarea unui guvern rezultat din alegeri democratice, la scurt timp după ce un partid câștigase alegerile cu 45%, să ieși în stradă, să protestezi, să nu lași guvernul să guverneze. E inadmisibil, pentru mine e de neînțeles!”
 • „Avem o Românie obosită și terorizată.”
 • „M-am întâlnit cu niște oameni afaceri, pentru interviuri. M-a șocat să văd că-și ascund telefonul. Le era teamă. Ce țară e asta în care îți ascunzi telefonul?”
 • „Au fost oameni de afaceri care au plâns la telefon cu mine. Și ziceau: «Vă rog frumos, nu ne dați, lăsați-ne așa, să nu ne știe nimeni!»”
 • „Și în 2014 mi s-a făcut propunerea de a candida la europarlamentare. Am ajuns la concluzia că nu sunt pregătită pentru politică și că încă mai am de făcut lucruri în presă.”
 • „Vreau să le spun europenilor că România nu e așa cum a fost descrisă. Să le spun că noi suntem frumoși, puternici și sensibili, nu așa cum a fost descriși. Țara mea nu e coruptă, nu e hoață, țara mea trebuie să fie respectată.”
 • „Să te duci să votezi împotriva României în Parlamentul European… pentru mine, asta este o trădare de țară.”
 • „Eu n-am fost votant PSD. Până în 2009 am fost votant PNL. După aceea a venit acest decembrie 2016, când am văzut un partid care câștigă alegerile, iar la scurt timp se află sub asalt. După care l-am văzut presat cum nu credeam că mai e posibil. Un partid care ține piept acestei presiuni și mai are timp și să rezolve lucruri. A rezolvat o parte din probleme cu abuzuri deși se afla sub asalt. Pentru prima dată, am prins drag de el și am început să-l respect. În acești ultimi doi ani, s-a întâmplat această metamorfoză.
 • Huiduiți, huliți, scuipați – au găsit totuși forța de a avea grijă ca lucrurile să meargă în țara asta.”
 • „Decisiv a fost speech-ul fabulos pe care Viorica Dăncilă l-a ținut în Parlamentul European. Doamna Dăncilă, cu vocea ei firavă, zice acolo «țara mea». Pe mine asta mă atinge la inimă – «țara mea».”
 • „M-am întâlnit cu președintele partidului, care mi-a făcut propunerea. Mi-am dat seama că asta vreau să fac.”
 • „Dacă România are nevoie de un patriot, eu sunt acela! Peste ani, vreau să se spună despre mine că am fost un mare patriot.”

  Două trompete ale PSD-ului: Mihai Gâdea și Carmen Avram

CITIȚI ȘI:

SONDAJ: Cu cine veți vota pe 26 mai, la europarlamentare?

Orlando la Brașov: încălțat în pantofi Louis Vuitton de 1.500 $ și păzit de cefe late cu profil interlop

5 COMENTARII

 1. Nu eram fan al acestei ziariste, desi unele persoane apropiate o laudau, fiindca ma uit la Antena3 extrem de rar, aproape deloc.
  Dar, cum sa fie de calitate o persoana care isi paraseste sotul tanar, cu care a pornit la drum, pentru un personaj cinic, lipsit de scrupule dar si de farmec, insa capabil sa o sustina in cariera?
  In esenta, gestul interesat si lipsit de bun gust din tineretea ei este identic cu cel pe care il face acum, de fapt un divort de imaginea pe care si-o facuse, urmat de „casatoria” cu uraciunea politica care este PSD.
  Privindu-i fatza, ea exprima exact caracterizarea pe care i-o face aici autorul articolului. Atat de reusita, incat simt nevoia sa o reproduc:
  „…gândire râncedă de PSD-istă incapabilă să înțeleagă niște adevăruri esențiale. Populistă, patrioată de carton – un personaj deja caragialesc. Nu are ochi pentru hoția lui Voiculescu sau a lui Dragnea. Sau pentru infinita prostie a lui Dăncilă. Dimpotrivă, sunt personaje pe care le respectă.”

 2. CARMEN AVRAM – definitia delirului necontrolat !

  Eu cred ca pe unii oameni, succesul ii determina sa-si doreasca mai mult si sa-si depaseasca in fiecare zi limitele (ceea ce nu este un lucru rau), iar pe altii , ii duce cu pasi grabiti spre dilimandreala . Alaturarea lui Carmen Avram, o realizatoare TV de succes, de grupul infractional PSD , chiar m-a lasat cu privirea țintita spre nicaieri . Vreau sa-i gasesc o scuza: ori i s-a pus ceva in cafea, ori este santajata, ori este prea smechera si urmareste ceva , ori a primit o suma mare de bani, ori…a clacat psihic si are nevoie de ajutor de specialitate. Un om limpede la cap , nu ar putea nici in vis sa-si indulceasca vocea si sa-si arcuiasca sprancenele cu atata duiosie , vorbind despre o analfabeta cum este Vasilica Dancila , sau despre niste infractori notorii care sfarteca România in fiecare zi din toate directiile.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here