Șeful Bibliotecii din Câmpulung falsifică, de față cu primarul, semnătura fiicei care chiulea! Tot neamul directorului e angajat la Bibliotecă: nevasta, fata, ginerele

1
11893

Caz năucitor la Câmpulung Muscel, județul Argeș, unde directorul Bibliotecii Municipale – care este și preot la o biserică din oraș – a falsificat semnătura fiicei sale chiar în fața primăriței Elena Lasconi, venită în control, relatează Digi 24.

În instituție e angajat tot neamul directorului Ștefan Ștefănescu: nevasta, fiica, ginerele. Când a venit primărița, fiica tocmai chiulea.

Elena Lasconi i-a luat pe toți prin surprindere și a mers glonț la biroul directorului. Fiica șefului lipsea și i s-a spus că e în concediu. A solicitat cererea depusă de angajată, iar directorul i-a răspuns că o aduce imediat. Primărița l-a avertizat de mai multe ori să n-o fabrice pe loc și preotul-director a dat asigurări că totul e OK.

A lipsit câteva minute, iar când s-a întors, surpriză! Exact asta făcuse: completase repede o cerere și o semnase în fals.

Elena Lasconi a descoperit repede potlogăria: semnătura reală a fiicei directorului, existentă pe un alt act, nu semăna deloc cu cea de pe cererea de concediu.

Schimbul de replici este absolut penibil, iar preotul a recunoscut în final că a mințit și a falsificat actul. Ulterior, directorul-preot a dezvăluit că el făcuse parte și din comisia de evaluare care decisese angajarea fiicei sale!

Dialogul incredibil surprins de camera de filmat a Digi 24

Primar: Unde e soţia (era vorba, de fapt, de fiica directorului – n. red.)?

Director: Este în concediu.

Primar: Ce concediu?

Director: De odihnă.

Primar: Îmi arătaţi şi mie hârtia?

Director: Da.

Primar: Vă rog.

Director: Da.

Primar: Sunteţi sigur, părinte, că aveţi hârtie, da?

Director: Da!

Primar: Sută la sută?

Director: Da, da!

Primar: Bine. Să nu faceţi acum, pe loc!

(Directorul iese din birou câteva minute și revine cu foaia. Primărița cere un raport de activitate semnat de fiica directorului.)

Primar: Cum explicaţi faptul că semnătura nu se pupă?

Director: Da, mă rog!

Primar: Mă rog, ce? Vă întreb, puteţi să fiţi onest cu mine?

Director: Poftiţi?

Primar: Puteţi să fiţi onest cu mine?

Director: Da, da, da!

Primar: Este semnată de fiica dumneavoastră această cerere de concediu?

Director: A fost depusă de ea, dar nu a semnat-o.

Primar: Şi când aţi făcut-o?

Director: În niciun caz, acum, nu.

Primar: Deci, este un fals!

Director: Da.

Primar: OK!

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

1 COMENTARIU

  1. Nu vă supărați, dar din titlu reiese mai degrabă că noul primar din partea U.S.R.-P.L.U.S. ar fi… complice, când de fapt este… exact INVERS: tocmai primărița Elena Lasconi vrea să spargă buboiul de-acolo!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here