Dragnea, DELIR total la Antena 3. Îi ameninţă pe Iohannis şi pe aliaţii săi: „Vor da socoteală. Dau ţara străinilor. Îndeamnă la proteste violente”

4
5093

Liviu Dragnea a venit la Antena 3 cu o parte dintre candidaţii PSD la alegerile europarlamentare printre care şi „anticristul” greco-catolic „Chris” Terheş. Declaraţiile lui Dragnea au fost halucinante pentru un lider de partid european: anti-UE, împotriva „străinilor”. A ameninţat chiar, în special pe preşedintele Klaus Iohannis.

„Iohannis are păpuşarii lui”

 • „Miza este România. Noi vom câştiga bătălia electorală, pentru că nu vrem să dăm ţara străinilor. Iohannis este disperat. Şi este şi disperarea altora, care vor ajunge să dea socoteală. El are în spate acest stat paralel şi străinii, cărora vrea să le dea ţara pe tavă. Îndeamnă la dezordine publică, la proteste violente”
 • „Ce face Iohannis face din disperare. Este și împins, are păpușarii săi în spate. Statul paralel. Este vizibil. Noi vom câștiga. Diferența majoră este că noi luptăm pentru România. El luptă împotriva țării sale”.
 • ”Iohannis e disperat. Se teme să nu piardă funcţia. Dacă nu mai ești președinte, nu mai poți să mergi noaptea la procurori, să bei o cafea și să bifezi ceva acolo. Când nu mai ești președinte, nu mai ai imunitate. Se va face dreptate până la capăt. În ultimii 2 ani de zile au pus la cale o manipulare profesionistă.”

CITIȚI ȘI:

4 COMENTARII

 1. Justia trebuie sa-si faca datoria; asta trebuie arestat, e un pericol public deja, e capabil sa impimga Romania intr-un razboi civil. Nu mai e de tolerat jocul de-a alba neagra cu prezenta lui in fata justitiei. Judecatorii au sarcina morala si legala sa scape tara de un ticalos, de un tradator, de un nemernic.

 2. Uite cum arată o victimă a sistemului, omul care schimbă prim-miniștrii și miniștrii ca pe pantofi ! Câți miniștri, toți „competenți”, ai schimbat , nene?
  Un sfat, nu mai zgândări câinii prin gard, că-i scapi în stradă – a pățit-o unul mai breaz ca tine, de nu l-a putut scăpa nici Marea Adunare Națională.
  Ti-ar sta mai bine dacă te-ai duce acasă, ai da cu o mână de apă pe ochi și te-ai spăla un pic de aroganță. Măcar un pic. Iar cu trasul la firul ierbii, las-o mai ușor !

 3. Mai asculta cineva ce debiteaza acest ins, care a facut din minciuna nu numai gaselnita de a iesi din incurcaturile in care s-a bagat, dar si modalitatea lui fireasca de a se exprima?
  El trateaza poporul roman ca pe babele din satul lui care il prindeau furand cirese, dar ii acceptau minciunile fiindca era fiul militianului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here