Candidații AUR la europarlamentare atacă violent Uniunea Europeană! „Emană o politică a urii şi o cultură a morţii”

11
1209
Claudiu Târziu - Cristian Terheș

Partidul extremist Alianța pentru Unirea Românilor (AUR) și-a prezentat sâmbătă, la Constanța, cei 44 de candidați pentru alegerile europarlamentare din iunie 2024. Evenimentul găzduit de Centrul Expozițional Constanța a fost dominat de discursurile violent anti-europene ale unora dintre cei care vor să reprezinte România în Parlamentul European!

Cei mai agresivi în discursul anti-european au fost senatorul Claudiu Richard Târziu (50 de ani), preşedintele Consiliului Naţional de Conducere al AUR, și actualul europarlamentar Cristian Terheș (44 de ani), traseist ales în 2019 pe lista PSD, migrat ulterior la PNȚCD și parcat acum la AUR.

Alături de aceștia, pe lista de 44 de candidaţi ai AUR pentru europarlamentare se mai află, printre alții, deputatul scandalagiu Dan Tănasă, prințul Şerban Dimitrie Sturza (Consulul Onorific al Macedoniei de Nord la Constanța), avocatul conspiraționist Gheorghe Piperea, actorul vulgar Mugur Mihăescu (turnător la Securitate), afaceristul Marius Dorin Lulea (primul președinte al partidului, are relații suspecte cu Rusia), traseista demagoagă Ramona Ioana Bruynseels (măritată cu un bancher belgian, „crescută” de Dan Voiculescu și de Antena 3), fosta atletă Monica Iagăr, deputatul-sindicalist Ringo Dămureanu (cu un trecut marcat de probleme penale), Aurelian Popa (activist anti-vaccinare, conspiraționist, anarhist, are legături dubioase cu China comunistă) și avocatul Peter Costea („americanul” din Houston, Texas, cu vederi extremiste).

Lista AUR este deschisă de traseistul Cristian Terheş, răspopitul repatriat din California (SUA) care promovează un discurs al urii anti-europene și care răspândește predicatele propagandei ruse.

România are alocate 32 de locuri în Parlamentul European.

Atacurile lui Claudiu Târziu la adresa UE

 • „Normalitatea este să fii pro-viaţă, pro-familie, pro-libertate pentru suveranitatea naţională, pentru spaţiul european aşa cum l-au gândit fondatorii UE, al păcii şi al prosperităţii. Această normalitate este ameninţată astăzi de o Comisie Europeană ideologizată cu ideologia neomarxistă, de la care emană o politică a urii şi o cultură a morţii. Noi trebuie să facem tot posibilul pentru a ne întoarce la normalitate cu Europa întreagă, Uniunea Europeană, cu ţara noastră.”
 • „Dumnezeu ne dă această şansă în 2024. S-au copt timpurile pentru conservatori, suveranişti, patrioţi, pentru cei care ţin cu popoarele lor, cu neamurile lor şi cu tradiţia lor veche.”
 • „Avem această şansă de a schimba lucrurile, cu condiţia ca toţi conservatorii din Uniunea Europeană, din toate statele aparţinătoare Uniunii Europene, să câştige alegerile. Şi, odată câştigate, vom putea influenţa politica Comisiei Europene, vom putea schimba lucrurile în bine. Asta este miza şi putem face acest lucru cu ajutorul singurului nostru aliat: poporul român. Doamne-ajută!”

Atacurile lui Cristian Terheș la adresa UE

 • „AUR nu dorește o Românie în afara Uniunii Europene, dar nici nu dorim o României care să stea în genunchi, vasală, în faţa unor oameni care nu sunt aleşi de nimeni.”
 • „De ani de zile avem, din păcate, oameni şi în fruntea acestei ţări, dar şi în fruntea Uniunii Europene, care nu doar că numai ţin cu popoarele, dar pare că acţionează vădit împotriva lor.”
 • „Vine Ursula von der Leyen şi ne promovează de trei ani aşa numitul Pact Verde – Green Deal. Am fost în urmă cu doi ani la mina Lupeni, am intrat până în mină. Aţi văzut că s-a închis termocentrala Mintia. Vin aceşti birocraţi europeni şi ne spun «am închis termocentrala Mintia pentru că uite, în Dobrogea, avem eoliene». Păi da, avem, dar eolienele produc curent câtă vreme bate vântul. Ce faci când nu mai bate vântul? Apelez la Înaltul Prea Sfinţitul Teodosie, poate faceţi o rugăciune să trimită Dumnezeu un vânt, să învârtă elicele!”
 • „Nu aşa se poate conduce o ţară. Iar mesajul nostru şi al tuturor colegilor noştri este că nu suntem singuri şi că important este să fim uniţi şi important e să trimitem acelaşi mesaj că uniţi putem învinge, şi chiar putem învinge!”

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* Mafia PSD: Agenția care a pierdut 740 de milioane de euro din PNRR pentru spitale e înțesată de PSD-iști care primesc sporuri uriașe tocmai pentru a atrage bani europeni în Sănătate!

* Europarlamentar român: „Criminalii din Guvern refuză banii UE pentru că nu pot să-i fure!” Solicitare oficială către Comisia Europeană să respingă cererea lui Ciolacu de a tăia din PNRR finanțarea de 740 de milioane de euro pentru spitale

* VIDEO. Lui Ciolacu i-a explodat în nas minciuna „9,4%”! Acum își contrazice propria mitomanie: de un an tot clămpănea că „nu putem mări pensiile din cauza plafonului de 9,4% din PIB, pus de USR în PNRR”

* În plină criză, Guvernul Ciolacu dă ilegal 180.000 de euro televiziunii lui Pandele, ca să trimită caravana lui Mircea Radu prin Europa

* VIDEO. Ură viscerală și propagandă rusească delirantă în emisiunea lui Marius Tucă. Istoricul Armand Goșu desființează minciunile „analistului” Hartmann: „Nimeni, în afara lui Putin, nu susține asta!”

* Declarație dementă a ministrului Justiției: „În România sunt milioane de consumatori de droguri, nu pot fi băgaţi cu toţii la închisoare”. Ar însemna că cel puțin un român din 7 se droghează!!!

* PAPAHAGI: Ce scârbă îmi e de toată această bandă de ticăloși!

* Kadîrov, lacheul cecen al lui Putin, e în comă de câteva zile. A fost transportat la un spital din Moscova, dar degeaba. Va fi dus, probabil, în Emirate

* Miza politică a lui Teodosie „Mache” Tomitanul – scaunul de Patriarh al BOR, oferit de o posibilă guvernare naționalist-filetistă „de AUR”

* Cei trei care au nenorocit-o pe Simona Halep: francezi din echipa lui Mouratoglou, fostul antrenor al Serenei Williams. ITIA face lumină: cei trei sunt fizioterapeuta, directorul cu pregătirea fizică și însuși Mouratoglou

11 COMENTARII

 1. Pai așa fac toate formațiunile de extremă dreapta din Europa vezi Franța, Germania, Austria, Olanda, Ungaria etc.
  Nu putem opri ascensiunea extremei dreapta din Europa prin mijloace administrative, nici celelalte țări n-o fac, se combate numai prin educație și alegerea unor oameni competenți la conducere.

 2. … din păcate acțiunile Comisiei Europene nu fac decit sa ridice mingi la fileu extremiștilor, sacrificînd interesele Uniunii Europene în favoarea unei politici de obediență față de influentele cercuri de interese ale lumii. Deja tarile balcanice din jurul României (care nu sint membre UE) încep sa se revolte și acuza UE ca tratează preferential Ucraina.

 3. … de pe zf.ro:

  „Ţările din Balcani stau pe un butoi de pulbere: Liderii statelor care încearcă de ani de zile să adere la UE sunt frustraţi de procesul accelerat de aderare al Ucrainei”.

  Unii spun chiar ca ar trebui un război în Balcani ca să fie băgați în seama de UE. Vedeți cite aberații naște incompetența?

  • Ca de obicei, bolșevicii dau lecții de democrație Europei 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
   De fapt, bolșevicii din tarile „foste” comuniste cer un singur lucru Europei, să fie lăsați să-si jefuiască in voie țările. Asta este problema cu „independenta”, „suveranitatea”, „neamestecul in treburile interne”, „familia tradițională” si toate celelalte gogoși bolșevice 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

 4. Daca vorbim in acești termeni într-un fel chiar UE „jefuieste” țările membre UE pentru a alimenta războiul din Ucraina. Fanfaronada asa-zis „antibolsevica” nu ajuta, e stearpa și lipsită de conținut mai ales ca toate sint vorbe în vânt, UE ar trebui mai mult sa lupte pe cale diplomatică pentru a pune capăt războiului, ceea ce nu face. Unde sint diplomații cu experienta din UE? Încă nu i-am văzut.

  • Hai tovarășe Colonel, mai dați-ne niște lecții din Manualul Micului KGB-ist 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

 5. Reflectie amara,

  La ce vad prin „galantare”, viitor de AUR tara noastra are!
  Ca USL2, saracu, cu-alde Ciuca si Ciolacu,
  Cat s-ar zbate sa nu moara, vine iarna peste tara
  Si cand o ajunge-n vara, galben ca turta de ceara,
  AUR, proaspat si lucios, matura cu el pe jos!
  De USR, ce sa spun… decat ca-i urez… drum bun!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here