Kadîrov, lacheul cecen al lui Putin, e în comă de câteva zile. A fost transportat la un spital din Moscova, dar degeaba. Va fi dus, probabil, în Emirate

2
2640
Kadîrov și trei dintre copiiii săi. Cam ăștia i-ar fi urmașii...

Ramzan Kadîrov, dezaxatul șef al Republicii Cecene (parte a Federației Ruse), s-ar afla în comă de câteva zile, informează site-ul Obozrevatel.com, cel mai popular din Ucraina. Inițial, cecenul a fost transportat de urgență la un spital din Moscova, însă medicii de-acolo, după o serie de investigații amănunțite, nu l-au putut ajuta să-și revină.

Autoritățile ruse l-au trimis pe Ramzan Ahmatovici Kadîrov (46 d ani) înapoi la Groznîi, capitala Ceceniei. De-acolo se plănuiește să fie dus pentru tratament tocmai în Emiratele Arabe Unite, fiindcă în țările europene n-are oricum nicio șansă să fie spitalizat, fiind supus sancțiunilor UE, Marii Britanii, SUA și Canadei.

Obozrevatel.com: „Șeful Ceceniei, Ramzan Kadîrov, se află de câteva zile în comă. A fost dus cu avionul la Moscova, dar medicii de acolo nu l-au putut ajuta, după care Kadîrov a fost returnat în Cecenia. Acum plănuiesc să-l transfere pentru tratament în străinătate, cel mai probabil în Emiratele Arabe Unite”.

Informația le-a fost furnizată jurnaliștilor ucraineni de o sursă din diaspora cecenă. Potrivit acesteia, medicii din capitala rusă n-au reușit să-l scoată din comă pe Kadîrov, luând decizia să-l încredințeze pe mâinile unor doctori din străinătate.

Știrea a fost confirmată ulterior de reprezentantul Direcției Principale de Informații din Ministerul ucrainean al Apărării (GRU), Andrei Iusov, care a precizat, pentru Obozrevatel.com, că starea de sănătate a lui Kadîrov s-a agravat din cauza bolilor de care suferea de mai multă vreme.

Se știe că el avea mari probleme cu rinichii și că făcea dializă. Iar în ultima perioadă nici procedeul de dializă nu-i mai era de folos. Site-ul Ziaristii.com a scris în luna iulie, citând Obozrevatel.com, despre suferințele lui Kadîrov, dezvăluite atunci chiar de fostul secretar de presă al batalionului cecen care luptă de partea Ucrainei, Islam Belokiev.

„Practic, i-au cedat rinichii. Apar informații că-i este greu să vorbească. Nici procedura de dializă (purificarea artificială a sângelui de toxine, exces de apă etc.) nu-l mai ajută. Asta înseamnă că, cel mai probabil, va muri în curând. Ne așteaptă schimbări regionale. Printre cele mai apropiate rude ale lui Kadîrov, nu există nimeni care l-ar putea înlocui. Vor fi împinși la înaintare Daudov (aripa FSB) sau Alaudinov (aripa Ministerului Apărării), care au mult sprijin din partea structurilor de putere ruse”, a declarat Belokiev în urmă cu două luni.

Ramzan Kadîrov este unul dintre principalii susținători ai lui Putin în războiul din Ucraina. El s-a lăudat că, împreună cu detașamentele sale de ceceni, va face praf armata lui Zelenski, dar a fost mai mult gura de el. În schimb, cecenii lui Kadîrov s-au „remarcat” prin cruzimea față de civilii ucraineni și jafurile făcute în localitățile ocupate.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* Mafia PSD: Agenția care a pierdut 740 de milioane de euro din PNRR pentru spitale e înțesată de PSD-iști care primesc sporuri uriașe tocmai pentru a atrage bani europeni în Sănătate!

* Europarlamentar român: „Criminalii din Guvern refuză banii UE pentru că nu pot să-i fure!” Solicitare oficială către Comisia Europeană să respingă cererea lui Ciolacu de a tăia din PNRR finanțarea de 740 de milioane de euro pentru spitale

* VIDEO. Lui Ciolacu i-a explodat în nas minciuna „9,4%”! Acum își contrazice propria mitomanie: de un an tot clămpănea că „nu putem mări pensiile din cauza plafonului de 9,4% din PIB, pus de USR în PNRR”

* În plină criză, Guvernul Ciolacu dă ilegal 180.000 de euro televiziunii lui Pandele, ca să trimită caravana lui Mircea Radu prin Europa

* VIDEO. Ură viscerală și propagandă rusească delirantă în emisiunea lui Marius Tucă. Istoricul Armand Goșu desființează minciunile „analistului” Hartmann: „Nimeni, în afara lui Putin, nu susține asta!”

* Nașul TV, sancționat de CNA pentru că Radu Moraru n-a găsit tunelurile de sub Bucegi! Drumul secret spre Egipt rămâne ascuns

* VIDEO. Mahalagioaica Amalia Bellantoni a stricat deschiderea anului școlar la Belciugatele! Vrea să predea franceza, dar părinții elevilor nu o acceptă, pentru că a luat nota 5,2 la concurs și nu știe această limbă!

* Miza politică a lui Teodosie „Mache” Tomitanul – scaunul de Patriarh al BOR, oferit de o posibilă guvernare naționalist-filetistă „de AUR”

* Cei trei care au nenorocit-o pe Simona Halep: francezi din echipa lui Mouratoglou, fostul antrenor al Serenei Williams. ITIA face lumină: cei trei sunt fizioterapeuta, directorul cu pregătirea fizică și însuși Mouratoglou

* ANALIZĂ. Edi Iordănescu a scos maximum posibil cu o echipă modestă: 2-2 în Elveția, 1-1 cu Israel, 2-0 cu Kosovo. Adversarii au jucători mai buni

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here