„Călărețul de la maternitate” a vândut unor interlopi casa primită de la Moroșanu și s-a întors în ghetou. „S-a spart” în chefuri și în mașini „bengoase”

4
13119
Moroșanu și familia căreia i-a cumpărat o casă. Tânărul Sergiu a vândut-o însă și s-a întors în dărăpănătura de unde plecase

O poveste tristă, dezamăgitoare, care vorbește despre caracter și educație… sau, mai degrabă, despre lipsa lor. Este povestea lui Sergiu Ion Ciobotariu, tânărul din Răducăneni (județul Iași) care, pentru că nu avea bani să meargă cu mijloacele de transport, s-a dus călare la maternitate ca să-i ducă de mâncare soției și să-și vadă copilul nou-născut, la începutul pandemiei.

EPISODUL 1: Călărețul de la maternitate. Anul trecut, în primele săptămâni ale pandemiei de coronavirus, o întâmplare a impresionat România. Un tânăr de 22 de ani, tatăl a trei copii, dintre care unul abia născut, a parcurs călare distanța de la Răducăneni la Iași (40 de kilometri), pentru a-și vedea soția și bebelușul. El a explicat că nu avea bani de taxi, iar alte mijloace de transport nu circulau în acea situație de panică pandemică. Opinia publică a aflat atunci că Sergiu și familia sa locuiau în condiții precare, într-o căsuță dărăpănată și neterminată din „ghetoul” comunei Răducăneni.

EPISODUL 2: Casă de la Moroșanu. Impresionat de povestea lui Sergiu, luptătorul Cătălin Moroșanu (36 de ani), unul dintre cei mai populari sportivi din Local Kombat, a demarat o campanie de strângere de fonduri pentru a-i face rost de o casă tânărului din Răducăneni, a cărui familie era deja numeroasă. După câteva zile, Moroșanu a adunat 37.000 de euro, cu care i-a cumpărat lui Sergiu o casă în comuna Miroslava, din apropierea orașului Iași. Familia tânărului „călăreț” s-a mutat în noua sa casă.

Sergiu și Moroșanu

EPISODUL 3: Dosarul penal. La scurt timp, pe 13 mai 2020, Sergiu Ciobotariu s-a pricopsit cu un dosar penal. El a fost prins de polițiști conducând un automobil fără permis. ”A fost întocmit dosar penal, iar cercetările continuă”, a confirmat Anca Vîjiac, purtător de cuvânt al IPJ Iași.

EPISODUL 4: Mașinile ;i petrecerile. Instalat într-o casă frumoasă, în apropierea marelui oraș, Sergiu și-a pierdut simplitatea și modestia cu care impresionase o țară întreagă. În curtea lui au început să apară mașini tot mai sofisticate: „Avea la un moment dat un Golf în curte, iar mai apoi am văzut un Range Rover. Nu mai este chiar același Sergiu”, a povestit un vecin. În plus, tânărul organiza chefuri tot mai des, curtea era plină de petrecăreți. De unde bani? Mister. Dar evoluția situației ne oferă un indiciu important.

EPISODUL 5: Vânzarea casei. Interlopii. După un an de celebritate, Sergiu a fost nevoit să vândă casa din Miroslava și să se întoarcă în ghetoul din Răducăneni. „A fost vândută casa, nu mai stă Sergiu aici. Am înțeles că ar fi vorba despre niște interlopi care s-au mutat aici. Nu știm prea multe, pentru că evităm să interacționăm cu ei. Înainte să plece de aici, Sergiu dădea petreceri, era plină curtea… În fine, nici nu vreau să-mi aduc aminte”, au relatat câțiva locuitori din zonă, conform ProSport.

Banii pentru mașini și chefuri proveneau, probabil, din împrumuturi. Cine știe, poate chiar de la cămătari… Vecinii vorbesc deja de interlopi care s-au mutat în casa pe care Sergiu Ciobotariu, „călărețul de la maternitate”, o primise grație inițiativei unui campion cu suflet mare – Cătălin Moroșanu – și generozității unor donatori pe măsură.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* Trei greșeli majore ale lui Vlad Voiculescu la evacuarea Spitalului Foișor

* VIDEO. Cerva îmbrâncește un ambulanțier cu bolnav pe targă. Țipă isteric: „Fir-ați ai dracu’ cu Salvarea mamii voastre! Criminalii dreacu’ care sunteți!”

* Doi deputați PSD la protestele CapVid: după agramatul Daniel Ghiță, a ieșit și coruptul Daniel Tudorache. Amândoi, din „clanul Firea-Pandele”

* Jurnalistul Mălin Bot l-a executat pe infractorul Dan Andronic! Executorul a extras 3.000 de lei din contul EVZ, după un proces pierdut de mogulul Mafia Media

* Radu Moraru vrea să se unească urgent cu Șoșoacă și George Simion, să adune pe Nașul TV toate forțele rusofile, anarhiste. Cică o așa dictatură n-a fost nici sub Ceaușescu!

* Șoșoacă simte ceva: “Eu cu bărbatu-meu și Lazarus – se caută motive să fim internați la spitalul de nebuni! Dacă dispărem, căutați-ne la spitalele de nebuni! E posibil să fim internați acolo!”

4 COMENTARII

  1. Comuna RĂDUCĂNENI, din județul IAȘI (locul natal al bunicului nostru din partea mamei, care era din această comună, satul Prisăcani!) are două menționări în știrile acestor zile, căci aici va fi înmormântat, marți, unul dintre cei doi scafandri decedați vineri, în mod MISTERIOS/CIUDAT (!!!!!!!!!!!) la Eforie-Nord: universitarul ieșean, doctor în biologie marină, bietul Adrian Ștefan Strungaru, 32 de ani, căsătorit și cu un copil mic, UN TÂNĂR MINUNAT!

    Dumnezeu să-l odihnească!
    Condoleanțe și multă putere familiei îndoliate!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here