VIDEO. Dragostea în vremea pandemiei: un tânăr a mers călare 40 km să-și vadă soția, care a născut la Iași

2
766

Un tânăr din satul Răducăneni a venit până la Iași, cale de 40 de kilometri, călare pe un cal, ca să-și vadă soția care a născut. Bărbatul avea declarație pe proprie răspundere și mască, dar tot a fost sancționat, pentru că nu avea voie călare în oraș.

Tânărul a fost oprit pe străzile pustii ale Iașiului, miercuri, de un echipaj al poliției locale, dar avea la el o declarație pe proprie răspundere și le-a explicat că merge la maternitate, să-și vadă soția și copilul.

Bărbatul a mers călare 40 de kilometri, din satul Răducăneni, comuna Răducăneni, pentru că nu a găsit un alt mijloc de deplasare cu care să poată ajunge să-și vadă soția și copilul nou-născut, din cauza restricţiilor impuse în perioada stării de urgenţă.

Avea la el declarația pe proprie răspundere, purta mască, dar tot a fost sancționat, cu un avertisment, pentru că nu avea voie călare în mijlocul orașului.

Tânărul s-a întors acasă fără a reuși să ajungă la maternitate.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

2 COMENTARII

  1. Legea-i lege si trebuie respectată în primul rând pentru protecția noastră cu riscul că iată ajungem să ne sălbăticim dacă tot continuăm așa. Frumos din partea autorităților să i-a dat doar un avertisment tânărului tată. Doamne ajută spre mai bine. PROBLEMA MARE ESTE ce va urma daca nu luam măsuri mai drastice. Vedeți în detaliu cum putem preveni un colaps economic ce va marca omenirea într-un mod greu de imaginat. SOLUȚIA: „comă socio-economică și financiară indusă” ca strategie pentru a preveni criza financiară și colapsul economic la nivel mondial pe fondul pandemiei noului coronavirus (SARS-CoV-2) COVID-19 . Adresati-vă deputaților și guvernanților ce vă reprezintă cu materialul postat la pagina http://adriantoader.eu/afgro/ de unde puteți și descărca ca document PDF.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here