Piedone, Varanul și Antena 3 intră în fibrilații: se renumără voturile de la Sectorul 5!

1
1832

Spaima și furia au cuprins tabăra Antena 3-Dan Voiculescu: candidatul mogulului la Sectorul 5, Cristian Popescu Piedone, nu e încă primar! Biroul Electoral al Sectorului 5 a decis miercuri că trebuie renumărate voturile pentru postul de primar, după ce candidatul Opoziției, liberalul Cristian Băcanu (susținut și de USR-PLUS), a acuzat fraude masive.

Anunțul privind renumărarea voturilor a fost făcut de Cristian Băcanu: „Biroul Electoral de Sector a decis renumărarea voturilor la Sector 5! Ceilalți vor face contestație“. Ceva mai devreme, tot liberalul scrisese: “Azi la ora 15.00 a început şedința Biroului Electoral în care se va decide soarta alegerilor de la Sectorul 5. Orice ar fi, lupt alături de colegii mei din PNL Sector 5 până la capăt!

Este inadmisibil să lăsăm soarta democrației din România la dispoziția clanurilor mafiote, a unor condamnați şi a unor hoți care i-au furat efectiv pe cetățenii din Sectorul 5 timp de zeci de ani.

Am stat în stradă în 2015 la protestele de după Colectiv, în 2017 după OUG 13 dar şi la 10 august 2018. Ce am spus atunci, rămâne valabil şi azi: nepăsarea şi tăcerea nasc monştri! Schimbarea şi lupta contra membrilor crimei organizate deghizați în politicieni este în puterea noastră. Nu uitați niciodată, noi cei buni şi corecți suntem mai mulți decât ei!“.

Conform rezultatelor anunțate după prima numărătoare, Piedone (susținut de PPU/Dan Voiculescu) a obținut 28,08%, Daniel Florea (PSD) – 25,64%, iar Cristian Băcanu (PNL – USR-PLUS) – 25,24%.

Piedone, care inițial bombase pieptul și spusese că n-ar avea nimic împotrivă să se reia numărătoarea voturilor, acum s-a speriat și a contestat decizia BES 5.

Piedone – pionul mogulului Dan Voiculescu – este condamnat în primă instanță la 8 ani și 6 luni de pușcărie în dosarul Colectiv, unde au murit zeci de persoane. În 2015, când a avut loc tragedia, Piedone era primar la Sectorul 4 și s-a făcut vinovat, a decis instanța, de acordarea ilegală a autorizațiilor de funcționare pentru clubul unde a avut loc incendiul.

Într-o dovadă de cinism ieșită din comun, Piedone și-a dus campania electorală de la Sectorul 5 sub deviza „ai grijă să nu te frigi!”.

Cu câțiva ani înainte, același Piedone – care este semianalfabet – își luase carnetul de conducere pentru toate categoriile de vehicule, de la motocicletă până la camion cu remorcă, într-o singură zi! Permisul îl primise la “fabrica de premise” de la Pitești, unde își făcuse special mutație ca să poată face învârteala. După ce banda de polițiști și intermediari a fost destructurată, prefectul de Argeș i-a anulat lui Piedone carnetul-minune.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here