Clotilde Armand e primăriță. BEC a respins toate cererile PSD. Tudorache mai poate chema doar trupele sovietice! :)))

1
3315

Clotilde Armand este oficial noua primăriță a Sectorului 1 din București după ce Biroul Electoral Central (BEC) a respins, miercuri, cererea PSD de renumărare a voturilor, anunță G4Media.ro.

Decizia de respingere a cererii s-a luat cu 12 voturi la 5. Pentru reluarea operațiunii de numărare a voturilor au fost preprezentanții PSD, ALDE, Pro România și, absolut surprinzător, PMP.

BEC a respins și o altă cerere a PSD, care solicitase anularea alegerilor și reluarea scrutinului!

Conform rezultatului final al numărătorii voturilor – survenit extrem de târziu, la trei zile după încheierea scrutinului! –, Clotilde Armand l-a învins pe vechiul primar, PSD-istul Daniel Tudorache, cu doar 1.000 de voturi.

La Sectorul 1 din București s-au înregistrat cele mai mari nereguli. Un PSD-ist a fost prins cu peste 470 de procese verbale de la secțiile de votare asupra sa. La etajul de deasupra Biroului Electoral de Sector, Daniel Tudorache amenajase un adevărat centru de control și comandă, iar poliția și membrii USR-PLUS ajunși acolo au descoperit, într-o cameră, teancuri de procese verbale necompletate sau scrise pe jumătate.

Au apărut suspiciuni de fraudă masivă și organizată și s-a deschis un dosar penal în care au fost audiate deja circa 8 persoane.

După anunțarea deciziei BEC, Clotilde Armand a postat un mesaj scurt pe Facebook:
„12 la 5 😉 Pentru noi.
Au furat, dar au și fugit!
Au fugit, dar i-am și prins!“.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

1 COMENTARIU

  1. Uitați-va domnilor Ziariști și uitați-va la emisiunea ANTENA3 , cu frauda de la sectorul 1, unde s-au furat sacii furați de Frumoșii de la USR și înlocuiți cu alti saci. Totul este filmat și vede o țara întreaga ce mizerie de frauda au furat USRPLUS.!!!!!
    La pușcărie Clotilde Armand și cei din conducerea USRPLUS SA IASĂ DIN POLITICA.!!!!
    Hoți, bandiți , care striga Hoții striga hoțul .!!!! Acest partid USRPLUS TREBUIE SA SE DIZOLVE URGENT.!!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here