sâmbătă, mai 18, 2024
AcasăNewsBill Gates: "Dacă vaccinul funcționează, îl plătesc eu! Toți locuitorii Pământului să...

Bill Gates: „Dacă vaccinul funcționează, îl plătesc eu! Toți locuitorii Pământului să beneficieze de acest vaccin!”

-

Fundația soților Bill și Melinda Gates a dat asigurări că va contribui la găsirea banilor pentru producerea vaccinului pentru coronavirus la scară largă, dacă acesta va fi găsit. A spus-o Bill Gates în persoană, care de ani de zile avertiza despre riscurile unei pandemii globale și care acum descrie actuala situație precum încarnarea „celui mai mare coșmar al meu”.

Fondatorul Microsoft  a spus că se află în contact cu toate proiectele inovative care urmăresc descoperirea vaccinului, începând cu cel la care lucrează cercetătorii de la Universitatea din  Oxford. „Dacă funcționează, eu și alte persoane ca mine ne vom uni și  vom face în așa fel încât toți locuitorii Pământului să beneficieze de acest vaccin”, a declarat miliardarul, într-un interviu pentru revista Times.

Fundația pe care a creat-o Bill Gates împreună cu soția sa a donat deja peste 100 de milioane de dolari organizațiilor care se ocupă de găsirea vaccinului pentru coronavirus. „Fundația Bill & Melissa Gates a anunțat că va dona până la 100 de milioane de dolari pentru găsirea vaccinului contra coronavirus. Aceaste donații vor contribui la protejarea populației și la găsirea vaccinului, a medicamentelor și a modalităților de diagnosticare a bolii. Aceste noi donații se adaugă celor 10 milioane de dolari donați deja în luna ianuarie, la începutul epidemiei”, se arată într-un comunicat al fundației.

„Organizațiile internaționale, guvernele naționale, sectorul privat și structurile filantropice trebuie să lucreze împreună pentru a încetini ritmul epidemiei, pentru a ajuta țările aflate în dificultate și locuitorii acestora. Speranța noastră este aceea că aceste donații vor contribui la catalizarea unei coaliții internaționale, pentru găsirea unor soluții rapide și eficiente.”

- Advertisement -

„Fundația va dona imediat 20 de milioane de dolari pentru a grăbi găsirea, izolarea și tratarea persoanelor diagnosticate cu coronavirus, având ca obiectiv să oprească răspândirea bolii. Acești bani vor merge direct la organizații precum OMS (Organizația Mondială a Sănătății) sau Centrul American pentru Controlul și Prevenirea Bolilor Infecțioase.”

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

VIDEO. Radu Moraru, delir în serial: Iohannis îi bagă pe bătrâni în case ca să-i omoare, lăsându-i fără vitamina D de la soare! E aliat cu Bill Gates, care vrea să acopere soarele!

- Advertisement -

8 COMENTARII

 1. A ieșit Președintele și a hotărât ..scoala nu va mai reîncepe !!!…a zis că s-a uitat în Franța , undeva pe acolo au început școlile și s-au virusat copiii… așa că a venit vacanta cu trenul din Franța!!!..va începe în septembrie odată cu alegerile,…și cu asta am terminat educația copiilor din România. … oricum țara te vrea prost…interesant că cadrele didactice și-au luat salariile la zi, vaucerele de vacanta, indemnizațiile nesimțite…vin la vorba lui CTP… școala în Rumania nu-i pentru copii,ci pentru profesori!!! al doilea punct atacat de Președinte a fost slăbirea lanțului cu încă vreo câteva ore pentru nesimțiții aia de bătrâni!!!..pot ieși seara de la șapte până la zece!!!…alo Dle Președinte unii la ora dorm!!… soare le trebuie ,nu nopți soarele mă-sii de cultură!!!…iar v-a prostit Arafat…după asta eram de mult săpun ..și dimineața de la șapte la unsprezece,!!!..dar nu mai bine îi lăsați de la zece seara la șapte dimineața??. . când e soarele sus, în casă cu astia făcuți de mult…mama voastră de lipitori. !! vă trebuie soare ai??… apropo dați ordin să deschidă localuri de noapte!! măcar să vedem ceva, dacă nu mai putem..cred că bambila a studiat efectul razelor de lună asupra coronavirusului…și va recomnadat plimbările din clar lună… uite luna, uite farul,uite ..mea că parul!!!. .

 2. Mai usurel mai, predicatorule, mai usurel. Ca nu mai esti cu acea stratagema de la microb$oft sa trimiti prin lume tot felul de emisari, pe la tot felul de guverne corupte sa-ti vinzi licentele alea’ pline de bug-uri.
  Plasticatule, au trecut acele vremuri. Lumea, va alege de la cine o sa cumpere. Este alegera lor, nu a ta si pe banii lor ! Intelegi, este o diferenta ?
  Dar nu le incocula, ca de la tine (si ai tai; din grupul din care faci parte) o sa vina salvarea, aia, care pute de la o posta a multi, multi bani si cu gindul (ala de tip .NET framework) de a ramine in istorie.
  Ca un exemplu pentru cei ce nu stiu. E de inteles, si din ce in ce mai clar, de ce, cei din – intreaga comunitatea Linux, OpenSource, Proiectul Venus etc. – te considera un oportunist sadea si agentul cuiva…
  Apropo, parca promiteai cu ceva timp in urma, cum ca vechile Sisteme de Operare or sa fie date spre comunitatile mentionate (OpenSouce) iar acestea sa fie actualizate si repuse pe marea piata IT. Atunci cind versiunile de Linux (cele mai uzitate: Ubuntu, OpenSUSE, Fedora, LinuxMINT etc.) au inceput sa fie din ce in ce mai des folosite de populatie, firme, guverne etc., iar de peste 5 ani, toate versiunile Android (fiind tot o versiune provenita din Linux) au „spart fereastra”, pardon, au depasit in integralitate – windows.
  Ai impresia ca ii poti pacali pe toti predicatorule ?

 3. Bravo, țara are nevoie de oameni de nădejde ca voi.
  Refuzați toate vaccinurile gratuite. Faceți numai pe acelea pentru care plătiți.
  Nu avem nevoie să mai facem atâtea datorii ca să plătim pensii, sacrificați-vă pentru binele bugetului gol al țării şi al partidului iubit.

 4. Dumnezeule, atata prostie si manipulare in comentariile de mai sus cata n-am crezut sa apuc sa vad! Cre(s)tinilor, omul ofera banii institutiilor celor mai titrate de cercetare din lume, nu face el vaccinul, sprijina cu bani cercetarea!
  Degeaba le bagi unora norocu-n … cu p…, ei se … si-l dau afara!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -