joi, mai 30, 2024
AcasăLumeaEuropaO familie masacrată de coronavirus: trei frați morți, al patrulea frate și...

O familie masacrată de coronavirus: trei frați morți, al patrulea frate și un cumnat se află în stare gravă

-

Ferocitatea prin care familia Pedretti, din localitatea Trigolo din nordul Italiei, a fost lovită de coronavirus este fără egal: trei frați morți, în timp ce al patrulea frate și un cumnat se află în stare gravă.

În timp ce unele familii au scăpt neatinse, iar altele au fost rănite prin pierderea câte unui membru, familia Pedretti a plătit un preț dureros de mare în timpul pandemiei: trei frați au murit deja, iar al patrulea se luptă pentru viața sa în secția de terapie intensivă. Și un cumnat al lor, soțul unicei surori, se află în spital în situației gravă.

Într-un interval de 10 zile, virusul a omorât trei frați. Primul dintre ei, Francesco (69 de ani), s-a luptat câteva zile cu boala până să fie răpus de pneumonia dezvoltată exploziv. Se mândrea cu o sănătate de fier și nu avea boli grave.

Între timp, alți doi frați, gemenii Vittore și Giuseppe (67 de ani), erau internați în spital cu probleme respiratorii. Destinul a făcut să moară despărțiți de două paturi de spital, la câteva zile unul de altul.

- Advertisement -

Un alt frate, cu câțiva ani mai tânăr, se află internat în secția de terapie intensivă a aceluiași spital și se luptă și el cu virusul care i-a distrus familia. Soția sa cere disperată să i se facă testul pentru Covid-19, dar autoritățile sanitare nu i-au dat încă un răspuns.

Primărița din Trigolo, Mariella Marcarini, mișcată de tragedia prin care trece această familie, a intervenit pe lângă autorități și speră că situația se va rezolva urgent. „Prin câte trebuie să mai treacă această femeie înainte ca autoritățile să se hotărască să-i facă testul pentru coronavirus?”, întreabă public primarul. „Am solicitat deja intervenția cadrelor sanitare, sper că vor interveni imediat. Pentru moment, familiei i-a fost acordat sprijin din partea unui psiholog, în încercarea de a-i alina durerea și de a arăta compasiunea comunității față de tragedia prin care trece”.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

VIDEO. Radu Moraru, delir în serial: Iohannis îi bagă pe bătrâni în case ca să-i omoare, lăsându-i fără vitamina D de la soare! E aliat cu Bill Gates, care vrea să acopere soarele!

- Advertisement -

1 COMENTARIU

  1. Ce înseamnă să fi prost,… altceva nu mai aveți sa dați??…. uite dați-l pe Arafat !!…sau pe Vela!!…lolek și bolek ai sistemul medical românesc..unul bate,iar altul te termină!!…că în cazul amaratei care e declarată moartă , i-au trimis cenușa acasă după vreo trei săptămâni!!..și femeia e sănătoasă bine mersi…!!…ne facem de râs peste tot,uite Washington post ne declară cea mai coruptă țară din lume in timpul pandemiei,,!!!… alți se uită la noi că la niste zombi…un suedez s-a căcat pe el când a ieșit din mașină în București, apăruse un hamvee cu trupe de asalt lângă el…noi și cei din Coreea de Nord mai ținem atenția tabloidelor …la modul negativ…. Atenție !.. precis va apare Vela pe ecrane în seara asta, să închideți televizoarele să nu vă umple casa de rumeguș și așchii când va deschide gura…

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -