Bancuri cu PSD: Ciolacu îl dă afară din partid pe primarul din Crevedia, dar nu și pe cel din Caracal, patronul stației GPL ilegale care a sărit în aer și mare sponsor al partidului!

2
993
Ion Doldurea (dreapta), patronul din umbră al stației GPL ilegale care a sărit în aer la Crevedia, este omul lui Paul Stănescu (centru), secretarul general al PSD și capul rețelei, conform lui Sorin Ioniță

Marcel Ciolacu, președintele PSD, a reacționat exact ca în bancuri, anunțând marți că va propune excluderea din partid a primarului din Crevedia, deși patronul stației GPL ilegale care a sărit în aer în oraș este primarul din Caracal!

Atât Florin Petre, edilul din Crevedia, cât și Ion Doldurea, cel din Caracal, sunt din PSD. Diferența este că primul n-are „spatele” celui de-al doilea în partid. Doldurea este omul lui Paul Stănescu, care la rândul său e secretarul general al PSD și mâna dreaptă a lui Ciolacu. Doldurea e unul dintre mulții milionari de partid care își datorează funcțiile și uriașa avere legăturilor politice. Baronul gazului din Caracal controlează prin fiii săi zeci de stații GPL în sud-estul României. Unul dintre băieții lui Doldurea figurează în acte și ca patron la stația GPL ilegală care a sărit în aer la Crevedia. Nu se știe câte alte stații de acest fel mai patronează clanul Doldurea, având în vedere că timp de 3 ani niciuna din instituțiile statului sesizate de pompieri nu a îndrăznit să facă vreun control pentru a vedea ce se întâmplă la stația de la Crevedia.

Pentru că Doldurea îl are în spate pe Paul Stănescu și pentru că primarul din Caracal a dat sume foarte mari de bani PSD-ului, inclusiv în campania electorală din 2020, acesta rămâne intangibil. El s-a autosuspendat din PSD la două zile după dezastru, dar conducerea partidului nu i-a făcut niciun reproș.

În schimb, Ciolacu a tăbărât pe un personaj cu totul secundar în povestea exploziei catastrofale înregistrate sâmbătă: primarul din Crevedia. Florin Petre are vina că, timp de 3 ani, n-a făcut presiuni pentru a se rezolva situația de la stația GPL deținută de clanul Doldurea. Știind cum funcționează lucrurile în România, acest lucru este perfect explicabil – Florin Petre era prea mic pentru a deranja granguri atât de mari din propriul partid.

Acum, primarul din Crevedia e scos de Ciolacu țap ispășitor. Pe contul său de Facebook, premierul se arată neîndurător cu plevușca: „Voi propune excluderea primarului din Crevedia în următorul Consiliu Politic Național, de la sfârșitul săptămânii. Un primar care «n-a știut» și căruia nu-i pasă de tragedia prin care trece comunitatea care l-a ales nu are ce căuta în PSD!”.

Și în acest caz, Ciolacu acționează ca și în situația accidentului mortal produs de beizadeaua drogată la 2 Mai, unde inițial s-a încercat aruncarea întregii responsabilități pe tânărul polițist care l-a lăsat pe șoferul Vlad Pascu să plece deși văzuse că are în mașină pastile suspecte și un joint.

Fără îndoială că primarul din Crevedia este complice și vinovat că n-a intervenit, timp de 3 ani, în ciuda sesizărilor făcute de localnici, care semnalau că la stația GPL miroase tot timpul a gaz. El merită cu vârf și îndesat nu doar excluderea din PSD, dar și să fie anchetat pentru faptele sale. Însă marii vinovați trebuie căutați deasupra sa:

– clanul Doldurea, care deținea și exploata ilegal o stație GPL amendată deja de două ori de pompieri,

– Paul Stănescu, tartorul de deasupra clanului Doldurea, care asigura spatele politic și crease plasa de protecție, numind șefi din PSD la toate instituțiile care ar fi trebuit să controleze afacerile cu gaz.

Ce alte instituții mai trebuie luate la întrebări:

Prefectul de Dâmbovița,

– Oficiul Registrului Comerţului,

– Consiliul Judeţean Dâmbovița,

– Inspectoratul de Stat în Construcţii,

– Agenţia de Protecţie a Mediului.

Aceste 5 instituții au fost sesizate din timp de Pompieri că la stația GPL a clanului Doldurea din Crevedia se petrec lucruri ilegale, dar nimeni n-a mișcat nimic, totul fiind blocat pe linie politică.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* Al doilea „Colectiv” în guvernările Iohannis-PSD: doi morți și 56 de răniți în iadul de la Crevedia. Afacerea criminală a primarului PSD din Caracal

* Filiera mafiei PSD care a asigurat protecția „baronilor gazului” din Caracal. Primarul-nabab e omul lui Paul Stănescu

* Abia vârât în Guvern, Ponta emite abjecții anti-occidentale: „Vor doar să trimită facturi uriașe către statul român!”. Mesajul șocant e transmis, practic, de Guvernul României către statele care au sărit să ne ajute cu marii arși în explozia de la Crevedia

* Evul Mediu PSD: Ciolacu și „baronii gazului” din clanul Doldurea, zugrăviți ca voievozi împreună cu Brâncoveanu și Basarab într-un tablou din restaurantul primarului de Caracal!

* Toți știau ce se întâmpla la stația GPL ilegală a primarului PSD! Martori: mirosea a gaz tot timpul, poliția păzea intrarea. 7 instituții fuseseră sesizate, dar plângerile au fost „îngropate” până când totul a sărit în aer

* Imensa nesimțire a lui Ciolacu, întrebat despre primarul PSD care patrona bomba cu gaz de la Crevedia: „Și eu sunt fiul cuiva, fiecare dintre noi e copilul cuiva. Nu e în atribuția mea de serviciu să iau legătura cu tatăl nimănui”

Sindicatul Europol acuză: pentru a-i proteja pe șmecherii veniți la mare, șefii IPJ Constanța le-au interzis polițiștilor să facă testări pentru alcool și droguri!

PSD și-a trimis avocata din Constanța să salveze de pușcărie beizadeaua drogată care a omorât doi tineri

Stolojan: „Reforma de acum a pensiilor speciale e o caricatură. Cei care se revoltă contra PNRR nu înțeleg nimic”

Încă o pensionare rușinoasă, după cea a șefului DNA: procurorul general „a tras pe dreapta” la 50 de ani, cu o pensie de peste 5.000 de euro!

2 COMENTARII

  1. Jegurile sunt interesate doar sā paraziteze societatea si sā facā cât mai multi bani în cel mai scurt timp. România a ajuns un stat feudal mafiot în care „boierii” îi jupoaie pe „iobagi” folosind mecanismele legislative si institutionale controlate de ei, de mafiotii politici. Restul e doar de ochii lumii, în realitate nu le pasā! Când se-ntâmplā câte-o nenorocire si mor oameni ei sunt supārati cā le încurcā lor treburile si trebuie sā se prefacā cā le pasā. Nu le pasā! Pentru ei suntem doar materie primā si unelte de unicā folosintā, ‘tu-le cristosu’ mamii lor de jeguri! Scuze , da’ m-am enervat. Cånd îi vād cum se pisā pe noi fārā nici o jenā m-apucā toti dracii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here