Filiera mafiei PSD care a asigurat protecția „baronilor gazului” din Caracal. Primarul-nabab e omul lui Paul Stănescu

3
1068
Ion Doldurea (dreapta), primarul din Caracal, este omul lui Paul Stănescu, secretarul general al PSD. Fiii lui Doldurea sunt baronii gazului în Sud-Estul României și proprietarii stației ilegale de GPL care a sărit în aer sâmbătă

Ion Doldurea, primarul PSD din Caracal a cărui familie domină comerțul cu gaz în Sud-Estul României și al cărui fiu deținea stația GPL ilegală explodată sâmbătă la Crevedia, este omul lui Paul Stănescu, fostul tractorist ajuns secretar general al PSD. Paul Stănescu, protectorul baronilor gazului care au adus nenorocirea pe capul comunei Crevedia, este secundul lui Marcel Ciolacu la conducerea PSD.

Privind rețeaua în ansamblul ei, putem înțelege foarte ușor ce s-a întâmplat la Crevedia și ce se întâmplă, în general, în România.

Doldurea a fost folosit pentru a îndepărta de la conducerea filialei PSD Caracal un potențial contracandidat al lui Paul Stănescu la șefia PSD Olt. Dar tot Paul Stănescu este cel care l-a pus la conducerea ISCIR (Inspecția de Stat pentru Controlul Cazanelor, Recipientelor sub Presiune și Instalațiilor de Ridicat) din București pe Ionel Emanuel Oproiu, fostul vicepreședinte al PSD Slatina – adică tot din județul Olt. ISCIR este instituția care are obligația de a verifica inclusiv stațiile care comercializează gaz în România. Și care, în cazul Crevedia, a închis ochii. Tentaculele caractiței merg și mai sus. Tot Paul Stănescu ș-a pus omul și la Ministerul Economiei – pe Radu Oprea.

Ion Doldurea are toate caracteristile unui milionar și lider local fabricat pe linie de partid. În 2019, după ce a dat afară toată conducerea PSD Caracal – care nu-i era fidelă –, Paul Stănescu l-a pus pe Doldurea președinte interimar al filialei. În ianuarie 2020, bineînțeles că Doldurea a fost ales în unanimitate de voturi președinte la PSD Caracal. În septembrie același an, ascensiunea continua pe linie politică prin alegerea lui Doldurea ca primar.

Pe numele fiilor lui Doldurea senior figurează firme cu zeci de puncte de lucru în numeroase județe din sudul României. Tatăl asigură spatele politic, copiii fac afacerile. Una dintre ele a fost cea din Crevedia, unde de 3 ani nu era autorizație de funcționare și pompele folosite scăpau gaz. Toate instituțiile de control – 7 la număr – au fost sesizate, dar au închis ochii. Patronii stației de gaz erau conectați prea sus pentru a putea fi deranjați.

La rândul său, Ion Doldurea nu rămâne dator. În 2020, el a fost unul dintre cei 7 mari donatori ai PSD în campania electorală.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* Al doilea „Colectiv” în guvernările Iohannis-PSD: doi morți și 56 de răniți în iadul de la Crevedia. Afacerea criminală a primarului PSD din Caracal

* Abia vârât în Guvern, Ponta emite abjecții anti-occidentale: „Vor doar să trimită facturi uriașe către statul român!”. Mesajul șocant e transmis, practic, de Guvernul României către statele care au sărit să ne ajute cu marii arși în explozia de la Crevedia

* Evul Mediu PSD: Ciolacu și „baronii gazului” din clanul Doldurea, zugrăviți ca voievozi împreună cu Brâncoveanu și Basarab într-un tablou din restaurantul primarului de Caracal!

* Bancuri cu PSD: Ciolacu îl dă afară din partid pe primarul din Crevedia, dar nu și pe cel din Caracal, patronul stației GPL ilegale care a sărit în aer și mare sponsor al partidului!

* Toți știau ce se întâmpla la stația GPL ilegală a primarului PSD! Martori: mirosea a gaz tot timpul, poliția păzea intrarea. 7 instituții fuseseră sesizate, dar plângerile au fost „îngropate” până când totul a sărit în aer

* Imensa nesimțire a lui Ciolacu, întrebat despre primarul PSD care patrona bomba cu gaz de la Crevedia: „Și eu sunt fiul cuiva, fiecare dintre noi e copilul cuiva. Nu e în atribuția mea de serviciu să iau legătura cu tatăl nimănui”

Sindicatul Europol acuză: pentru a-i proteja pe șmecherii veniți la mare, șefii IPJ Constanța le-au interzis polițiștilor să facă testări pentru alcool și droguri!

PSD și-a trimis avocata din Constanța să salveze de pușcărie beizadeaua drogată care a omorât doi tineri

Stolojan: „Reforma de acum a pensiilor speciale e o caricatură. Cei care se revoltă contra PNRR nu înțeleg nimic”

Încă o pensionare rușinoasă, după cea a șefului DNA: procurorul general „a tras pe dreapta” la 50 de ani, cu o pensie de peste 5.000 de euro!

3 COMENTARII

 1. Am spus-o de multe ori ca acest PSD
  Este un partid social-democrat doar in acte , in rest este un partid care se ghidează in acțiuni mafiote fiind principalul partid care a distrus societatea românească.!
  Romani, dacă va mai doriți o țara normala, NU mai votați un asemenea partid condus dupa percepte mafiote, cu un lider care nu a putut sa ne arate ce studii are și ce a făcut in viața asta.!!
  Aceasta familie din Caracal care a patronat tragedia de la Crevedia sa i se confiște toată averea, bunurile mobile și imobile întrucât a făcut avere din afaceri ilegale.!!
  Legea 31 care se referă la societățile comerciale sa interzică un asemenea obiect de activitate , de către asemenea persoane private sa mai poate face asemenea acte de comert ,
  Fără niciun fel de expertiza profesionala.!!!
  Intr-o țara cu adevărat democratica nu ca la noi unde mafioții au acaparat toate instituțiile statului sa fie aduși toți in fata justiției , judecați și condamnați pe viața.!!!!
  Sa fie un exemplu pentru toți nenorociții care au acaparat ca o caracatița instituțiile statului.!!!!
  Iar acest PSD LA viitoarele alegeri sa stea in opoziție pana in va creste barba.!!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here