Toți știau ce se întâmpla la stația GPL ilegală a primarului PSD! Martori: mirosea a gaz tot timpul, poliția păzea intrarea. 7 instituții fuseseră sesizate, dar plângerile au fost „îngropate” până când totul a sărit în aer

4
830
La stația de gaz ilegală a primarului PSD din Caracal s-au produs două explozii atât de mari, încât unii au crezut că este atac cu rachete balistice

Mărturiile și dovezile care se strâng după catastrofa petrecută sâmbătă, la Crevedia, când o stație ilegală de gaz a sărit în aer provocând moartea a doi oameni și rănirea altor 56, conduc spre concluzii similare celor de după scandalul azilelor groazei din Voluntari. Absolut toți știau ce se întâmplă acolo, toate instituțiile abilitate fuseseră sesizate, dar fiind vorba de afacerea unui PSD-ist foarte bogat – primarul din Caracal –, statul român a închis ochii. Totul, până sâmbătă, 26 august, când stația de gaz a sărit în aer la propriu.

Pompierii ridicaseră autorizația de funcționare a stației de gaz încă din 2020. Au sesizat nu mai puțin de 7 instituții ale statului abilitate să intervină și au dat, de-a lungul timpului, două amenzi proprietarilor stației ilegale. Dar instituțiile sesizate au îngropat adresele primite de la pompieri.

Acum, poliția pretinde că nu știa nimic. Andrei Pârvan, șeful secției de poliție din Crevedia (localitate condusă, de asemenea, de un primar PSD), susține că nu cunoștea activitatea din stația de gaz „mai ales că era gard înalt și acoperit și nu se vedea mișcare”.

La întrebarea dacă a primit vreo sesizare de-a lungul timpului, polițistul a spus că nu știe de așa ceva, apoi a adăugat că „dacă vedeam că intrau sau ieșeau cisterne din curte, nu era treaba mea să verific”.

Dar locuitorii din Crevedia spun cu totul altceva: Poliția nu doar că era tot timpul la stația de gaz, dar în plus era imposibil să nu știe de activitatea ilegală deoarece traficul se bloca de câte ori ieșea câte o cisternă de acolo.

Unul dintre localnici a declarat: „Se oprea traficul când ieșea cisterna din curte. Și obișnuia să fie și câte o mașină de la Poliția Rutieră, cu radar, fix în zona fostei stații. Stătea radarul acolo. Chiar și pe mine m-au luat, aveau mașina neinscripționată. Era locul lor preferat. Cu un Logan alb, geamuri fumurii, nici nu-ți dădeai seama, la câte mașini erau acolo, la poartă”.

Șeful ISU Dâmbovița, Benone Duduc, a declarat luni că a fost sesizată absolut toată lumea: „În urma controlui din iulie, urmare a constatării pierderii valabilităţi autorizaţiei, ISU notifică Instituţia Prefectului şi Oficiul Regstrului Comerţului. Mai notifică Consiliul Judeţean, Inspectoratul de Stat în Construcţii, Agenţia de Protecţie a Mediului şi Primăria Crevedia”.

Asta nu l-a împiedicat pe unul dintre consilierii primarului din Crevedia să pretindă: „Nu am avut niciodată nicio sesizare. Nu a venit nimeni, nu am avut nicio reclamație. Nu a venit nimeni din sat să zică ceva, să facă o hârtie către Primărie, către Poliție”.

Din contră, vecinii stației GPL deținute în acte de fiul primarului din Caracal spun opusul. „Erau cisterne cu GPL. Seara și în weekend făceau transfer. Vecinii de pe acolo au mai făcut sesizări”, a relatat cineva. Altă persoană spune că „mirosea tot timpul a gaz. Stăteam cu bomba la poartă”.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* Al doilea „Colectiv” în guvernările Iohannis-PSD: doi morți și 56 de răniți în iadul de la Crevedia. Afacerea criminală a primarului PSD din Caracal

* Filiera mafiei PSD care a asigurat protecția „baronilor gazului” din Caracal. Primarul-nabab e omul lui Paul Stănescu

* Abia vârât în Guvern, Ponta emite abjecții anti-occidentale: „Vor doar să trimită facturi uriașe către statul român!”. Mesajul șocant e transmis, practic, de Guvernul României către statele care au sărit să ne ajute cu marii arși în explozia de la Crevedia

* Evul Mediu PSD: Ciolacu și „baronii gazului” din clanul Doldurea, zugrăviți ca voievozi împreună cu Brâncoveanu și Basarab într-un tablou din restaurantul primarului de Caracal!

* Toți știau ce se întâmpla la stația GPL ilegală a primarului PSD! Martori: mirosea a gaz tot timpul, poliția păzea intrarea. 7 instituții fuseseră sesizate, dar plângerile au fost „îngropate” până când totul a sărit în aer

* Bancuri cu PSD: Ciolacu îl dă afară din partid pe primarul din Crevedia, dar nu și pe cel din Caracal, patronul stației GPL ilegale care a sărit în aer și mare sponsor al partidului!

* Imensa nesimțire a lui Ciolacu, întrebat despre primarul PSD care patrona bomba cu gaz de la Crevedia: „Și eu sunt fiul cuiva, fiecare dintre noi e copilul cuiva. Nu e în atribuția mea de serviciu să iau legătura cu tatăl nimănui”

Sindicatul Europol acuză: pentru a-i proteja pe șmecherii veniți la mare, șefii IPJ Constanța le-au interzis polițiștilor să facă testări pentru alcool și droguri!

PSD și-a trimis avocata din Constanța să salveze de pușcărie beizadeaua drogată care a omorât doi tineri

Stolojan: „Reforma de acum a pensiilor speciale e o caricatură. Cei care se revoltă contra PNRR nu înțeleg nimic”

Încă o pensionare rușinoasă, după cea a șefului DNA: procurorul general „a tras pe dreapta” la 50 de ani, cu o pensie de peste 5.000 de euro!

4 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here